Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 877
  • 420
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • София
Бубанче и компания този/тази потребител/ка новорегистриан/а пише на лични изпращайки мейла си с предтекст, че трябва да каже нещо важно. За мен това е опит за недронамерена намеса или измама. Постове 0, регистрация от вчера, вече 2ро лично ми праща да пиша на мейл, не във форума. Само индикирам.

# 47
  • София
Бубанче и компания този/тази потребител/ка новорегистриан/а пише на лични изпращайки мейла си с предтекст, че трябва да каже нещо важно. За мен това е опит за недронамерена намеса или измама. Постове 0, регистрация от вчера, вече 2ро лично ми праща да пиша на мейл, не във форума. Само индикирам.
Имаше и други оплаквания. Профилът е ограничен.
Благодарим за сигнала.

# 48
  • София
Не зная избора на редактора на началната страница дали се прави от естествен или от изкуствен интелект, но не намирам за нормално рекламирането на напъните за печелене от Лоялната програма.

С какво тази тема и този пост
Скрит текст:
Във всяко населено място има поне една странна история– къща, в която 'нещо се е случило'; човек, който изчезва или се появява мистериозно; статуя, за която никой не знае откъде се е появила; странни и мистериозни надписи; тайнствени тунели; известен бохем и крилатите истории за него, които никога не са от първо лице; странни семейства и още куп други любими полуистини, които се предават от уста на уста и през поколенията. Wink

Коя е най-странната история, която си чувал? Какви градски легенди, слухове и мистерии има във твоя квартал, град или село?
заслужиха такава подкрепа?

# 49
Не зная избора на редактора на началната страница дали се прави от естествен или от изкуствен интелект, но не намирам за нормално рекламирането на напъните за печелене от Лоялната програма.

С какво тази тема и този пост
Скрит текст:
Във всяко населено място има поне една странна история– къща, в която 'нещо се е случило'; човек, който изчезва или се появява мистериозно; статуя, за която никой не знае откъде се е появила; странни и мистериозни надписи; тайнствени тунели; известен бохем и крилатите истории за него, които никога не са от първо лице; странни семейства и още куп други любими полуистини, които се предават от уста на уста и през поколенията. Wink

Коя е най-странната история, която си чувал? Какви градски легенди, слухове и мистерии има във твоя квартал, град или село?
заслужиха такава подкрепа?

Същият потребител има и пусната тема, изцяло написана от ИИ.
Може и други пишещи да използват ИИ при формулиране на теми, но това е просто нагло - директно копирано, заедно с така характерното форматиране.

Това е много принципен въпрос, според мен - доколко се толерират такива теми, и доколко се насърчава автентичното авторско съдържание.

# 50
В темата за политиката на САЩ след един пост на pril сайта изглежда доста странно в мобилната версия

# 51
Къде мога да видя всички нови теми, не само от моите групи?

# 52
  • Deutschland/HE
В темата за политиката на САЩ след един пост на pril сайта изглежда доста странно в мобилната версия

И в пълната версия изглежда странно, но може да се прочете от публикациите и. Използвам  Гугъл Хром.

# 53
  • Телиш/Плевен
Къде мога да видя всички нови теми, не само от моите групи?
Ето: Hug

Скрит текст:
В мобилната версия:

В пълната версия:

# 54
  • Sofia
Множество некоректно форматирани линкове.
Благодаря за сигнала.

# 55
Не може да се прикачват снимки.
Ама нито от линк, нито от компютъра.

# 56
  • София
Защо ми се трият постовете в темата "Звездни компромати"? Обикновен въпрос зададох за Мария Илиева? Не е обиден, не е злепоставящ. И не само този пост. Ясна ми е цензурата там, и че се пише само хубави неща за определени хора. И защо е така, също ми е ясно. Но все пак живеем в свободна държава, все още.

# 57
Здравейте, в списъка си с известия постоянно ми се появяват новите теми в "На път в чужбина". Не си спомням да съм се абонирала за нищо. Как мога да ги спра да ми се показват при известията ? Благодаря!

# 58
  • Телиш/Плевен
Здравейте, в списъка си с известия постоянно ми се появяват новите теми в "На път в чужбина". Не си спомням да съм се абонирала за нищо. Как мога да ги спра да ми се показват при известията ? Благодаря!
Кликни на камбанката под името на групата:

# 59
  • Буркина Фасо
https://www.bg-mamma.com/?topic=1016608

Общи условия

Активация на акаунт