Въпроси към модераторите и администраторите

• 36 446
  • 434
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Явно само аз нямам проблеми с браузъра, качването на снимки и изпращането на последното мнение.

# 76
  • Sofia
И аз вчера срещнах проблем, като се опитах да кача снимка. Явно си има повсеместен проблем.

# 77
Проба
Скрит текст:

С Ад блокер браузър. Андроид.

Явно е от телефоните ви.

# 78
  • Sofia
Аз ползвам форума единствено през лаптоп. Освен това, проблемът не е с всяка една снимка, а само с някои.

# 79
Не знам тогава.
Първо пробвах през лаптоп, сега през телефона, става и в двата случая.

# 80
Отново има проблем с качването на снимки от някои браузъри. Този път от Хром качи само една от две снимки и трябваше да отварям Опера за втората. Губи се много време, не е добре така. Отделно ако има текст в поста става още по-сложно.
Потвърждавам и аз. Не се качва и се чака дълго време. При "Back"  и връщане пак на настоящата страница преди се оправяше проблемът, но сега пак дава uploading и ...след половин час без промяна.

Ползвам от MacBook с браузър Safari. И чат пат от настолен РС, Windows 10, браузър Chrome

# 81
  • Буркина Фасо
Проба
Скрит текст:

С Ад блокер браузър. Андроид.

Явно е от телефоните ви.
аз нямам тези проблеми.  и вчера като писаха, и днес спокойно се качват снимки. само с лисицата съм.

# 82
Здравейте!
Исках да публикувам в "Изпитани сайтове за парфюми". Когато поисках да публикувам, изписа, че темата е заключена. Само при мен ли е така?
Благодаря!

# 83
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Актуалната тема е тази - https://www.bg-mamma.com/?topic=1800595

# 84
profi_1, много благодаря! Hug

# 85
Нова тема за слънцезащита за бебета е обединена с вече неактивна и заключена тема за бързи здравословни въпроси и отговори, но не и преди потребителка да успее да препоръча слънцезащита на фирма за МЛМ, съдържаща октокрилен, която дори самата фирма не е толкова безотговорна да препоръча за деца под 3-годишна възраст, но пък потребителката я препоръчва за бебета от момента на раждането им.

# 86
  • Sofia
Не получихме отговор от администраторите – работи ли се върху проблема с качването на снимки? Днес специално при мен е ад – пробвам да кача дадена снимка по 10 пъти, преди да сработи. Кошмар просто! Confused

# 87
Може ли да ми обясните в съобщенията как да извадя всички съобщения от един потребител.
В полето търсене за все ми го отбелязва в червено да съм написала нещо. Искам просто всички съобщения.
И в полето потребител тая звездичка трябва ли да седи или да я трия?

# 88
  • Козлодуй
напиши името му и отгоре и след звездичката

# 89
Не получихме отговор от администраторите – работи ли се върху проблема с качването на снимки? Днес специално при мен е ад – пробвам да кача дадена снимка по 10 пъти, преди да сработи. Кошмар просто! Confused

Аз минах на мозилата поради други причини и там няма проблем.
Явно с хром и брейв има проблем, то при тях има и промени някакви.
Може от това да е, но все пак е редно на всички браузъри да може това да се прави.

Благодаря ти pvacheva, стана.

Общи условия

Активация на акаунт