Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 877
  • 420
  •   1
Отговори
# 120
  • Буркина Фасо
долу в дясно на полето за писане - Допълнителни опции - Публикувай като анонимен

# 121
долу в дясно на полето за писане - Допълнителни опции - Публикувай като анонимен

Това го няма в мобилната версия май?

# 122
  • Телиш/Плевен
Здравейте ! Има ли възможност в определени теми да се публикува инкогнито , защото касаят твърде лични въпроси , без да се създава нов профил ? Ако има такава възможност , бихте ли спходелили стъпките за да се осъществи ?
Само в някои раздели я има тази възможност:
Цитат
Функцията ""Публикувай като Анонимен"" е достъпна само в ограничен брой групи, предполагащи споделяне на по-чувствително съдържание (напр. Проблемно забременяване, Рискова бременност, Осиновители и осиновени, Родители, отглеждащи сами децата си, Родители, преживели загуба, Здравословни проблеми и профилактика, Семейни отношения)

# 123
Здравейте,

Ivelina Dimitrova7712 е изчерпала лимита си за ЛС, може ли да ѝ пишете?

# 124
Mila1331, пиша.

Възможността за писане анонимно е достъпна само в пълната версия. Ако желаете да я използвате на телефон или таблет, минете от мобилната на пълната версия с бутона най-долу на страницата. За всеки пост по отделно трябва да отбелязвате, че желаете да бъде анонимен. Не можете да пуснете тема като анонимен, но можете да се включите във вече съществуваща тема, например:
Бързи здравословни въпроси и отговори
Въпроси всякакви за лични и семейни отношения

# 125
Здравейте! Може ли да знам защо всичките ми мнения в тема “Звездни компромати” биват изтрити? Не коментирам нищо различно от останалите?

# 126
Здравейте,

секцията "абонамент" не е активна и не мога да спра известията от теми, в които съм писала. Моля за съдействие - благодаря!

# 127
# 128
  • Телиш/Плевен
Здравейте,

секцията "абонамент" не е активна и не мога да спра известията от теми, в които съм писала. Моля за съдействие - благодаря!
Тук пише как се спират известията, но ще трябва да изчакаш някой да пише в съответната тема и да получиш известие за това, иначе няма как.

# 129
  • гр.София
Здравейте, как мога да изтрия от профила си, рождената ми дата, моля за съдействие

# 130
Избираш да не се вижда. Няма нужда да я триеш.

# 131
  • Телиш/Плевен
Бихте ли проверили тези профили? Струва ми се, че са един и същи човек.
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=784864
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=784865
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=784866

# 132
Как мога да блокирам потребител да не ми праща ЛС? Да ми припомните, не намирам ...

# 133
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Май само през пълната версия става. Цъкаш на твоя си Профил - Настройки - Лични съобщения и има кутийка за блокиране на потребител. След чекването ѝ, трябва да запишеш името на потребителя, накрая мисля има запазване на настройките.

# 134
От компютър влизах. Не видях нищо такова.

Общи условия

Активация на акаунт