НАБОР 2004 - студенти - пета тема

• 22 025
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Така е, Super Tedi, наистина не гледат толкова драматично като маминките на битовизмите и както обобщи моето хиперболизиране в мизерия на простичкото "става" Smiley
Аз за лекциите, кое как е, не знам много, само знам, че след няколко седмици идват първите изпити. Направо не мога да повярвам как лети времето - кога тръпнехме в седмокласната сага, кога само дочуваме тук таме нещо от нашите третокурсници Smile

# 211
Бора, още върви проекта на Ивка за синестезията. От попълнилите го момичета от форума имаше синестети, така и е казал ръководителя, но не знае кои са и самата тя няма достъп до личните данни. Интересното е, че има наследственост при синестезията и е възможно и други членове в семействата ви да са синестети. Ивка  ми беше поръчала до помоля и те да се включат в проучването, но  ме досрамя да досаждам повече

# 212
  • София
Късметче, да ти е жива и здрава девойката! 💐
Аз отивам да си посрещна детето на летището. Прибира се за 4-5 дни, кратко и седмица преди изпитите, но така го решихме. Нашата баба утре има РД, юбилеен, та заедно измислихме да я изненадаме и това да й бъде своеобразен подарък...
Тя нищо не знае. На нея й казах, че той днес вечерта има среща с групата по един птоект, а аз в момента съм с една приятелка на чаша вино... 😂😂😂
Малко се притеснявам за нея, като се приберем към 23 часа двамата, дали няма да вдигне кръвно или нещо сърцето..., ама се надявам радостта й да е повече от стреса.
И за себе си бях решила, че тази година няма да го оставя там до нова година, без прибиране. Много тегаво му става след първия квартил - тоест от средата на ноември до Коледа едва издържа, но му е неудобно и все отказва прибиране, заради разходите 🤨.

# 213
  • столицата
Най-хубавият подарък за РД на баба! Да ви е жива и здрава и все така да се радвате взаимно!

# 214
Късметче и от мен да е жива, здрава и много щастлива!

# 215
  • София
Ей, Слънце, да е жива и здрава майка ти! Все такива хубави изненади да ѝ подготвят любимите хора около нея! Heart
Ама и вие, така ще ѝ изкарате акъла на жената! Почти съм сигурна, че ще ѝ мине през главата, че нещо се е случило, за да се прибира детето по никое време на годината. Нали знаеш "да не ти се случва това, което си мисли майка ти, че може да ти се случи"
В мъжки вариант продължението било "и да ти се случи това, което жена ти си мисли, че може да ти се случи" Joy

# 216
  • София
Благодаря! ❤️
Изкарахме й акъла, наистина.
След първоначалния шок, започна да пита какво става, какво е станало, защо се е прибрал. Легнахме си след 1 часа и през половината време я уверявахме, че нищо лошо не се е случило.
Тази сутрин вече успя наистина да се зарадва и отиде да го прегръща докато той още спи. 😂

# 217
  • Варна
Благодаря! ❤️
Изкарахме й акъла, наистина.
След първоначалния шок, започна да пита какво става, какво е станало, защо се е прибрал. Легнахме си след 1 часа и през половината време я уверявахме, че нищо лошо не се е случило.
Тази сутрин вече успя наистина да се зарадва и отиде да го прегръща докато той още спи. 😂
Много мило. Да е жива и здрава милата ти майчица!
Преди две години и ние така изненадахме родителите ми за юбилея им. Майка цяла вечер се оплакваше, че "детето" го нямало за празника и му се обадихме с видео (полета му беше късен и вече чакаше пред вратата) и той й казва: Бабо, я отвори вратата..... Wink А беше заминал само преди 2 седмици....

И да попитам тези, на които децата им са извън страната или в друг град - имате ли координати на някой техен приятел там, ако нещо спешно се наложи, а нямате връзка с детето си?
Скрит текст:
Питам защото: в понеделник е паднал в банята, сцепил си е веждата и ми се обади (може би инстинктивно) да пита какво да прави... Живее в самостоятелна стая в общежитие. Да кажем, че приятелите му ще забележат липсата му, ще му пишат/ звънят в някакъв момент, за щастие има резервен ключ в един съученик, но аз нямам негов номер, нито той наш... Ей в такива мисли ми се загнездиха в главата сега Rolling Eyes

# 218
  • София
Аз винаги съм имала телефони на приятелите им, въпреки че си живеят в София, точно за случай, че се наложи. Даже сега ме подсети да искам телефоните на някои от новите.

# 219
  • София
Да са ви живи и здрави бабите и дядовците, да се радват на тези мили изненади Flowers Four Leaf Clover
k_savova, много съжалявам за инцидента с твоето момче.
Да, имам координати - къде на приятели, къде на майките им. Даже две майки (от темата за Нидерландия) съм ги вдигала под тревога по нощите и са "издирвали" девойката. Те си знаят кои са, аз съм им безкрайно благодарна Heart

# 220
Жива и здрава да е бабата! Аз , като баба, ако моята красавица ми направи такава изненада, бих се радвала страхотно!
 Винаги съм имала координати на приятели , и с двамата. И на някои родители. Наборът сега живее с гаджето, сестра ми е в блока отсреща,племенникът ми е на няма и 10 минути от него, но имам тел на домоуправителя, който е съсед на децата. И на една бабка, която наборът обгрижва като пазаруване, хвърляне на боклук. Тя пък му наблюдава колата.

# 221
  • София
Аз имам телефона на един от младежите, с който са приятели и съученици от детските години. Той също учи в Айндховен. За сега, за щастие, не ми се е налагало да му звъня.
Савова, знам какво ти е. Моето миналата година по това време падна с колелото и беше с разбита вежда, ама много спукана вежда.
Слагаше от онези антибиотичните прахчета, а от тамошна аптека му бяха дали някакво мазило, за след като се затвори раната, да намали белезите. Оправи се, с изключение на това, че като се заглеждаш във веждата се вижда как "на завоя, пътя леко е пропаднал и се разминава" 😂

# 222
  • София
Слъчевата, да ви е жива и здрава бабата и евалла за смелостта! Ние на 2 пъти искахме да направим същото с моята майка и девойките, но накрая аз клекнах и дадох задна, защото не зная какво можем да й причиним от тези емоции.
Аз имам номерата на някои от приятелите им, а с някои дори сме френдове или последователи в социалните мрежи и Linkedin, също и с някои майки. Все още си шерваме със щерките и локациите взаимно. (да видим до кога ще ни търпят)

# 223
Слънце, жива и здрава да ви е ! Имахме и ние още първата година едно такова изненадващо прибиране, за което знаех само аз, но в крайна сметка решихме,  първо да се обади на баба си и дядо си , а не да се появи направо на вратата, че знае ли се изненадата как ще им се отрази Simple Smile

# 224
Преди 2 години  за РД на Златния с Ивка спретнахме такава изненада. То пък на 25.11 вееше сняг, буря, баба и и дядо и напъват да си тръгват, аз храна не сервирам подмотвам се. Като се появи на вратата имаше рев от щастие. И до днес Златинчо казва, че е най-хубавата му изненада за РД. Незабравима емоция.
Слънце, да ти е жива и здрава майчицата

Общи условия

Активация на акаунт