НАБОР 2004 - студенти - пета тема

• 12 174
  • 170
  •   1
Отговори
# 165
И аз искам да поздравя на Bora момчето!И Sanaka с хубавата новина! Мандаринче и Марулетка, браво на младежите! Леле момичета, колко сте позитивни и прекрасни! Много ми липсвахте!
Моето момиче си е тук за три дни. Преди малко излезе, красива като принцеса. На сватба на двама нейни съученици отиде Лети времето.
Тази година ще и е последна в Нидерланско и най-трудна, проекти, стаж, държавен изпит. С нетърпение чакам да се върне за постоянно. Дай Боже- всичко да е наред!
Пожелавам на студентите успешна година.А на всички нас да имаме търпението, мъдростта и спокойствието да ги подкрепяме по пътечките, които са си избрали.
Heart

# 166
Еха, както беше тишина и изведнъж толкова прекрасни новини!
Sanaka - честито! Леко да върви и чакаме здраво момченце през януари!
Bora здрав и с късмет да е младежа!
Аз съм с пълна къща,  моите младежи сега успяха да организират кратка ваканция. Набора беше на стаж цяло лято, добре че при тях учебната година започва октомври,  та да го видя за малко вкъщи.
Успешна и здрава учебна година на всички!

# 167
  • София
...Мисля, че видях тази снимка (ако той е със зелена тениска и слънчеви очила)...
Той е Joy
Лятото организира и съученици, които не учат в БГ - набързо ги просвети в политическата ситуация у нас и на един протест се засекохме по случайност - беше повел група от петима, че и бащата на едното момче беше с тях Sunglasses
Концертът на Енрике беше изненадващо зареждащо, приятно удоволствие!
Но от вчера съм в джаза - щерката е все още в редиците на учениците, ноооо реално не е разбрала, че учебната година е започнала. Бе как може никога да не си разбрала кога ви викат, какви учебници са поискани, трябват ли картони от ЛЛ, програмата е хаос заради профилите, ама и тя не полага усилие да я разбере. Пък и 60 задачи по математика се оказаха за днес - кой да знае, че били пуснати още на 1 септември! Пък тя напълно беше изтрила от ума си като ненужни всички синуси, косинуси, радикали и подобни "сложнотии"  - ОММММ.
Сори за спама.
 Биби, какво стана с операцията на едната ти щерка - възстанови ли се напълно? Нали някакво счупване "преправяхте" тук Kissing Heart

# 168
  • София
Мандаринке, мерси че си се сетила за нас.
Девойката си тръгна в движение и добре раздвижена според рехабилитаторите. Обемът на движение е на 90% да кажем, но с планки и пиронЬе - толкоз. Започваше да куцука леко, когато походи повече време. По снимки било зараснало перфектно.
Сега започна да ходи … на бокс в Делфт, та явно е добре.
Догодина ще вадят железата.

# 169
  • София
Ох бее, тва инженерите явно трябва да вадят някъде агресия.
Биби, моето тръгна на кикбокс. Давай по НГ една спаринг среща да им организираме. 🤣
Иначе на груповите тренировки, два пъти се падал да си парнира с девойка. Първия път девойката държала някаква боксова круша, която той да рита. Така ритнал, че момичето седнало на земята...🙄
После "се научил" да си мери силата и да е кавалер.
Иначе се очертава да удължи бакалавъра с 1 година и междувременно търси почасова работа или стаж. Отказва да учи холандски, въпреки възможностите, които предоставя университета (това не било език, а напън за повръщане 🙄).
Квартирата в съседен град, на 20 мин от кампуса с цялото пътуване, се оказа не лошо попадение. Седмичния пазар му е буквално под прозореца, пазарува пресни плодове, зеленчуци, понякога и риба , на ниски цени и добро качество. Купувахме хладилник от техния ОЛХ, пренасяха го по улиците на града. Дадох му идеята на бибината щерка да пренася багаж с количка от магазин, но с хладилник нямало да се получи. И така..  понякога се смеем, понякога МИ се плаче, ама не ни е скучно. 😅

Бора, да е жив и здрав младежа!

Браво на всичките ни прекрасни пораснали деца!
(и много съм горда с нашата тема, че като гледам какво става надолу по наборните, косите ми се изправят!)

# 170
  • София
Слънце, няма грижи. Малката и тя е кикбоксьорка. Simple Smile
Моята и още 2 моми преди седмица пренесоха И хладилник на едната от девойките с количка - едната бута, двете - крепят. Ама малък, де. (като Мраз от едно време). Даже и рийлс пусна в Инста.

Общи условия

Активация на акаунт