Всичко за дамските чанти – 5

• 41 175
  • 477
  •   2
Отговори
# 450
  • София
Не се налага. Поръчах за майка ми преди месец (велурена Gather - страхотна е), и пристигна за 10 дни с куриер.

# 451
  • По широкия бял свят
Благодаря!

# 452
  • София
NiaV, страшно красиви тези Ермеси. Понеже не е реалистично в следващия си живот да имам Бъркин, си пожелавам да съм гара разпределителна за Ермеси, да мога да им се любувам и да плакна очи.

Аз докато чакам 2 броя Polene (служителите в къстъмър съпорта им се държат като пили хапчета за забавяне на реакциите) и 2 броя Strathberry, си поръчах ето тази Ботега:

От Бест сикрет е, така че сигурно не е Ботега като Ботега от сайта на Ботега, но цветът е жесток. А и все пак си е Ботега. Цаца, ама риба style.

# 453
Влизам да пиша, че днес е Международен ден на чантите - 10.10. Красиви неща показвате, ще чакам отзиви от Strathberry Mosaic, харесала съм мини размера в шоколадово.

# 454
Такава Ботега имаше миналото лято и в тукашния вариант на Бест Сикрет (Saldi Privati) в бяло и черно и изобщо не бяха лоши, съвсем риба.
В случай, че не сте влизали скоро, Интренд са заредили напълно есен/зима чанти и обувки, има разкошни неща.
Честит празник със закъснение!

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 15:30 от NiaV

# 455
Честит празник, посестрими Simple Smile
Аз имам такава Ботега, черна, вече е на 4-5 години, много ме радваше като я взех - една приятелка я имаше в бордо и се влюбих от пръв поглед, тогава бях пушач и мъкнех моите и на мъжа ми машинки и цигари и ми беше много удобна. Много бързо ми омръзна, стои прибрана в торбата и не съм я вадила отдавна, кожата малко се захаби - особено на отварянето - много е нежна, но все още има много живот в нея. Сега ще я извадя да я понося, че съвсем я бях забравила Simple Smile.

# 456
Аз за празника скромно постъпих, поръчах си една чанта от CHANTA. Тъмно кафяв велур. Като заместител на една от любимите ми чанти, същото моделче, само че кожена, на която механизма се развали. Този модел ми е много удобен.
Мислех да си поръчам една на Макс Мара, но най-големия модел Пастичино ми е много голям, средния ми идва малък…

# 457
Много е хубава, maminka, да ти е честита! Виждала съм този модел на инфлуенсърка и ми допада много, особено и това, че е велур, но май няма дръжка, или? Ако е удобно може ли да споделиш колко струва Simple Smile Аз следвам chanta, но не съм писала за цени, а не са й споделени, както е при Мая...

# 458
Честита чанта!
Много е красива в този мока велур ❤️

Аз съм в размисли за светла чанта с тъмни дрехи.

# 459
И на мен много ми харесва тъмно кафявия велур, прекрасно стои на този модел, честита!

Прекрасни, мен Ермес треска ме тресе. Моля за мнения. По принцип съм доста уверена в собствения си стил, любовта си към грозни есенни обувки и вариации на лесно носими цветове към малко по-мъжкия си оуврсайз стил. Сега ми се ще да поръчам нещо, което хем да нося, хем да е различно и да е специално и се обърквам. Има няколко опции за въпросния special order, но като ще е гарга- да е рошава- ще правя Quota bag, а не Пикотен, Евелин и тн. Харесвам и Бъркин, и Кели- за различни ситуации- имам и от двете, тази година беше доста благосклонна към мен. Остават 2 варианта за спешъл ордър и може би трети, за който нахално ще попитам.
Вариант 1- едноцветна чанта, с различен цвят вътре. Красиво е, класи е, мога да я направя различна с избор на метални части по нея, но Ния от Овча Купел я тресе FOMO-то и най-вероятно няма да избера един цвят. Изглежда така:

Вариант 2- два цвята заедно. Вероятно ще избера това. За мен двуцветен Бъркин в Retourne (мек, с вътрешни шевове) не е красив. Съответно остава Кели в Sellier (по-структурирана чанта, с твърда кожа- най-не харесваната от мен Epsom и Chèvre)- ще доизмисля дали да бъде мини или 25. Цветовете, налични за избор за този сезон, са доста ограничени, но не мисля че са гадни. С оглед на това, че определено ще избера rose gold, permabrass (по-малко жълто златно) или brushed gold, съм се спряла на комбинация от Buscuit с Rouge Sellier или Saphir или Gris Meyer с Vert Cypress.
Нещо такова:

Вариант 3- почти не е вариант, супер рядко позволяват такива своеволия- правя Casaque версия, която е разделена по средата на 2 цвята. В този случай бих избрала Buscuit и Rouge Sellier винаги и мини Кели ме кефи повече (заради размера носи на повече извращения откъм цвят). Изглежда подобно:

Пропускам ли нещо? Грозни чанти ли си измислям? Моля, дайте идеи, че се обърках.
Това са цветовете за избор за Кели:

А тук има доста изчерпателна информация за процеса изобщо: https://www.pursebop.com/step-by-step-guide-to-hermes-special-orders-in-2025/

# 460
  • NYC
Аз бих избрала вариант 1. Може би съм повлияна от този тип композиция която пуснаха тази година Ferragamo Hug. Много добре стои.

За вариант 2 и 3 - ме притесняват 2 неща. Едното е, дори сега да измисля някоя комбинация, която ми харесва - дали това ще е така след 2-3 години. Това, което сега е актуално - може доста бързо да изглежда дейтед, а все пак това е чанта с дългогодишен живот. Също така - за мен чантите попадат в няколко категории - неутрални (светли / тъмни) или цветен акцент - и съответно се връзват с останалата част от облеклото. Тези контрастните - стоят добре като комбинация - но много ограничават тоалетите с които ще се носят. Не знам дал и помогнах, но е хубава дилема за размисъл Simple Smile

# 461
Благодаря за мнението! Първият вариант като модел- тоест Бъркин- или като цветово изпълнение- един цвят с контрастен вътре?
Относно цветовете- абсолютен факт е, че могат да са много задължаващи и затова съм загледала цветове, които нося доста. Не стоят така нещата с другата ми чанта в подобен вариант, за нея търсих обувки супер дълго време това лято:

# 462
Двуцветните са разкошни. Очите ми останаха, особено в номер 3. Чантата е акцент към тоалета, трябва смело да се постъпва с цветовете. Аз се опитвам да направя именно това, защото към момента чантите ми да основно черни, искам да се науча да нося цветни.

# 463
  • NYC
Един цвят с контрастен вътре

# 464
  • София
NiaV, разбирам вълнението ти, сън нямаше да спя, докато реша. И после пак щях да го мисля.
Аз също бих избрала едноцветна (с контрастна вътрешна част), но това все пак е от позицията на човек, който има точно 0 чанти от подобен клас и ако някога се сдобие с такава, би предпочел да е възможно най-лесно съчетаваща се с разнообрази аутфити. Ти имаш и много други Ермеси, така че спокойно можеш да си позволиш някоя убийствена цветова комбинация за специални облекла и поводи.

Общи условия

Активация на акаунт