Всичко за дамските чанти – 5

• 41 482
  • 480
  •   3
Отговори
# 465
Да, и аз бих заложила на едноцветна с контраст вътре. Пак ще има игра Simple Smile.

# 466
NiaV, аз бих избрала намер три. Смела и интересна комбинация. Харесват ми и идеята да е така разделена цветово външната част и избора на цветове.

# 467
Вариант 1 с контраст във вътрешността (точно показаният на снимката цвят. Моля, кажи кой е точно. На кадъра изглежда фантастично).
Без колебание. Като красив есенен лист и като гурме, което просто съблазнява и доказва отличен вкус.

# 468
Ужасно много оценявам мнението и размислите ви, да знаете!
Аня, благодаря, но няма да е кафява, защото имам доста и защото ще е готова пролет/лято, а сърце юнашко няма да я прибере за есента. Мисля, че на снимката е Marron fonce или Terre, но нямам идея, взех снимката от редит. Вътре предполагам Orange H. На различни видове кожа цветовете стоят коренно различно, не съм спец.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 21:50 от NiaV

# 469
Бих избрала едно или две и никога три. Въобще не ми харесват така разделени два цвята, самите цветове също.
Страшно ми харесва Кели в два цвята, особено показаните от теб.

# 470
Самите цветове и на трите типа няма как да са същите- не са налични за избор така или иначе, качих снимките само за да онагледя.

# 471
NiaV Много красива колекция, адмирации! Аз също съм за вариант 1 и то бих избрала два цвята от една гама, леко монохромен стил подобно на мини Келито с екзотиката. Имаш доста повече Бъркини, така че бих заложила на Кели, за мен са много красиви в Rouge H или Rouge Vif, Rouge Grenat. Casaque ми харесва за Пикотен, за другите модели ми идва малко в повече, но си зависи от индивидуалния стил и гардероб. Имаш ли вариант за Бъркин във велур, Grizzly май се водеше?

# 472
  • NYC
Страхотна колекция и наистина труден избор. Аз прегледах пак първото мнение и се опитвах да напасна разни цветове - не бих правила предположение, едно е на монитор, друго е на живо. Но щом знаеш какво харесваш - дай си малко време преди да вземеш решение - местенето е достатъчно затормозяващ процес.

# 473
  • Манчестър
NiaV Аз бих подходила по-революционно.
Тъй като отдавна, не съобразявам цвят на чанта с аутфит…..
Бих избрала номер 2.

Номер 1 - имаш достатъчно Бъркини, а и все пак е едноцветна…

# 474
Ах колко вълнуващо 😍❤️❤️
Боже Nia, как спиш 😘
Аз, но това съм аз, а не ти, но все пак да кажа - бих избрала Бъркин с дръжки за на рамо, в някой сивкав, зеленикав гущер.
Вариант две - в някое красиво тъмно червено плюс злато.
Вътре червено.
Чудно преживяване ❤️

# 475
sereiadomar, аз също ужасно много исках Rouge H, но мога да избирам само от цветовата палитра за special order тази година, мисля я качих в молбата ми за помощ.
Grizzly за съжаление не е опция, онзи ден една дама писа във ФБ, че са предложили на мъжа ѝ такова мини Кели и май щяла да го откаже. Доломитският Йехова ми е свидетел, че ако имаше такава опция (или Пикник варианта), нямаше да се чудя изобщо.
Опция има и за крокодил/алигатор, но тази чанта мисля все пак да я нося, а наистина не мога с две чавета и крок блестящо Кели, струващо повече от колата ми. Опция ми е обаче Rouge Sellier или Gris Meyer, каквито нямам, може би в тъч (с крок на дръжката и коланчето на закопчалката.
Miss K, няма време за съжаление, има прозорец есента и пролетта, в който канят клиенти, които са си харесали, да направят такава чанта. Привикаха ме в четвъртък или петък- няма друга опция, ако щеш. Ще го мисля трескаво още няколко дни и после ще го доизмисля на живо. Повече няма да ме поканят, такива неща не се случват 2 пъти (на мен).
Ave, аз също мисля два цвята. Ще видим 2 или 3. Вариант 1 е много красив, стилен и наистина мноу олд мъни, пусто- аз не съм. И не е като да не получавам опции за чанти в един цвят. Като ми писа дружката ми в Ермес, ме светна и че като нищо да си получа и wishlist-а за есента, просто никой не се е писал за това, за което аз (Shadow Birkin 35-голям- в Kraft или Fauve) и не ѝ се продават квотни чанти на туристи, за да не ги ‘учи лошо’. А такава чанта имало произведена за Италия и можело да дойде баш в Рим.
Ал, не спя, хич даже. За съжаление няма опция за Бъркин на рамо, а това, което наричат shoulder Birkin е просто по-късият ѝ east-west вариант и тази година събрах 4 от различни държави (единият не го качих, защото цветове ми се повтарят и ще го пусна за продажба). Гущер също вече няма, отново за съжаление. И щраус- тоже. Само крок или показаните от мен цветове в гамата за избор. И аз клоня към тъмно червеното, честно казано. Сивото и зеленото (Vert Cypress, много красив цвят) също плачат за златно или розово, но имам 2 зелени Бъркина и се чудя. Зелено е любимият ми цвят, но все пак.

Огромно БЛАГОДАРЯ на всички! Няма с кого да обсъждам това в обкръжението си, имам само една приятелка, която споделя страстта по бранда, обаче тя купува само черни чанти.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 23:13 от NiaV

# 476
Прочетох 😘
Тъмно червен с крокодил в тъмно червено на коланчето плюс златен обков?

# 477
Крок започва от 30к ритейл за мини Кели. Special order не струва повече- на цената на ‘нормалните’ чанта за стила и кожата е, но съм разведена с 2 деца и колата ми струва толкова. Ще трябва да я продам, а мисля да я нося, кога пак ще ми падне такъв шанс.
Аааа пак прочетох- само на коланчето може, да. Мисля да попитам за такава опция и да видя как стои на живо Rouge sellier в нормална кожа с Bourdeaux крок коланче. Доста безумно красива чанта ще се получи мисля.

# 478
Прочетох 😘
Тъмно червен с крокодил в тъмно червено на коланчето плюс златен обков?

Да, точно това и аз си представих, все едно аз ще я поръчвам 😂

NiaV Следим с интерес какво ще измислиш, много малък прозорец от време са дали!

# 479
Гласувам за номер 3, много различна и нестандартна е Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт