Всичко за дамските чанти – 5

• 66 386
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Този модел и аз го имам от Фурла в едно разкошно конячено кафяво, но не е лак. Не съм сигурна лакът как би се държи на мек артикул като чанта...

Незнам другите,коя е удобна среден размер .....Все са или малки или огромни 🤔

Вижте Sara - имаме 2 такива чанти в семейството, въобще не са малки, доста събират.

На мен и Глория не би ми била малка като размер, имам еквивалента на Фурла, спуквам я от носене. Но зависи и Вие какво носите и с какво Ви е комфортно, аз съм малко като мъж Smiley - имам телефон, пари, ключове. И някое червило. Но и рядко съм без колата за цял ден, а вече в нея ми е половината покъщнина Grinning По екскурзии, в които не се връщам до хотела цял ден, съм била с размера на Глория, влизат и външна батерия, и четка за коса (мини тангъл тийзър) или дезинфектант - вярно, иска се малко тетрис, ама влизат.

Вижте и Моника - тя им е в секцията "Големи чанти", обаче ако сравним размери, какво излиза:

Ширина х Дълбочина х Височина
28 х 12 х 22 за Моника
21 х 10 х 14.5 за Сара
24 х 8 х 17 за Глория

Разликата е далеч от колосална (според мен). Моника е по-висока, ама най-високата й част реално не е за използване, а за атрактивно "смачкване" надолу, ако се напълни до пръсване, ще стои зле.

# 616
  • София
Има в момента 20% отстъпка на Стратбъри.
Може ли да се очаква повече на Черен петък?

И аз идвах със същия въпрос към експертите Simple Smile

# 617
Този модел и аз го имам от Фурла в едно разкошно конячено кафяво, но не е лак. Не съм сигурна лакът как би се държи на мек артикул като чанта...

Незнам другите,коя е удобна среден размер .....Все са или малки или огромни 🤔

Вижте Sara - имаме 2 такива чанти в семейството, въобще не са малки, доста събират.

На мен и Глория не би ми била малка като размер, имам еквивалента на Фурла, спуквам я от носене. Но зависи и Вие какво носите и с какво Ви е комфортно, аз съм малко като мъж Smiley - имам телефон, пари, ключове. И някое червило. Но и рядко съм без колата за цял ден, а вече в нея ми е половината покъщнина Grinning По екскурзии, в които не се връщам до хотела цял ден, съм била с размера на Глория, влизат и външна батерия, и четка за коса (мини тангъл тийзър) или дезинфектант - вярно, иска се малко тетрис, ама влизат.

Вижте и Моника - тя им е в секцията "Големи чанти", обаче ако сравним размери, какво излиза:

Ширина х Дълбочина х Височина
28 х 12 х 22 за Моника
21 х 10 х 14.5 за Сара
24 х 8 х 17 за Глория

Разликата е далеч от колосална (според мен). Моника е по-висока, ама най-високата й част реално не е за използване, а за атрактивно "смачкване" надолу, ако се напълни до пръсване, ще стои зле.
За мен са малки,аз тъпча една камара неща.....
Ето с такъв модел ми е най-удобно

Иии тази предложена тук също ми допада

# 618
  • София
Има в момента 20% отстъпка на Стратбъри.
Може ли да се очаква повече на Черен петък?

И аз идвах със същия въпрос към експертите Simple Smile

От това, което аз съм забелязала - зависи от моделите.
Бест-селърите и като модел, и като цвят, мисля че макс им е 20%. При други модели има и повече - 25, 30, виждала съм и 45% намаление. Понякога пускат и допълнителни 10% на вече намалените. Но пак казвам - за модели и цветове са различни.
Повече от 20% на всичко не съм виждала. (наблюденията ми са от последната година)

# 619
  • София
Ооо, тогава нападам Simple Smile

# 620
# 621
Strathberry взех с 20% намаление на ЧП, така че и из мисля да скачам.
Много искам Barra, но като нов модел няма отстъпка за момента

Черната Dany на Zarena е топ модел на Фурла от преди доста години, удобна е за работна, но само в ръка като се носи

# 622
Само сезонните цветове или по-старите модели пускат на 35-45% при черния петък на Strathberry.   Април - май също имат голяма разпродажба, но пак не на всички модели, сега и аз се замислям за тези 20% на всичко…

# 623
Аз бих изчакала. Намаленията тепърва започват. Ще има boxing day, после януарските намаления ....накрая са най-големи намаленията обикновено.

# 624
Аз да ви попитам като по-запознати и пътуващи....
Брат ми е в Холандия,видях,че и там в един Мол има FURLA и cocinelle.
Там дали правят намаления или да си следя best secret ?

# 625
  • Варна
Да ви покажа последната ми придобивка Simple Smile
Абсолютно нефункционална, но много ме забавлява. Имам и Йорки от същата марка, то е абсолютен хит Simple Smile

Тази и аз бих си я купила! 🐳

# 626
Strathberry с превозвач ли поръчвате?

# 627
Аз да ви попитам като по-запознати и пътуващи....
Брат ми е в Холандия,видях,че и там в един Мол има FURLA и cocinelle.
Там дали правят намаления или да си следя best secret ?
За магазините в МОЛ-а не знам, вероятно да. В сайтовете на марките със сигурност. В края на лятото Furla имаха 50 % отстъпка на определени модели, а Cocinelle 20 или 30 % отстъпка на определени модели.

# 628
Както писах и в другата тема, имам чанта Зарена Amy, в бежово. След месец носене ъгълчетата долу са обелени, а горе при халките на дръжката кожата е черна и е много грозно. Огромно разочарование за мен. Имам още една чанта, която все още не съм посносила, дано не е същото качество, но нямам много надежда. С никоя друга чанта не съм имала подобен негативен опит.

# 629
Radley имат екстра 15% с код FLASH15, ако някой им е фен.
https://www.radley.co.uk/collections/sale?page=6

Общи условия

Активация на акаунт