Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 70 441
  • 2 062
  •   1
Отговори
# 105
  • Наблизо
Онова в Лом ли?
Не мога да се възмущавам,при нас дете наръга и уби възпитателка в училището си.
Страшно е.

# 106
В Габрово, Бюти. Пребито от баща си.
За влака гледах по новините по тв вчера или предишния ден, не помня точно. Показваха и кадри. Но японците не съм видяла.

# 107
  • Наблизо
Оф да,видях новината.Милото дете.
Дано да е добре вече..
За кой път влака гори,сериозно.Аз и аз вече смятам,че освен престъпна безхаберност,е и саботаж.В последните години влака възвърна мааалко позиции за пътуване до морето и тн. И явно пречи.

# 108
Честно казано, на дълги разстояния нямам вяра на влаковете. Но до Пловдив го предпочитам, когато ми се налага да ходя с обществен транспорт - широко, не е претъпкано, зимата е топло, сега е хладно, билетът е по-евтин. Чувам хубави отзиви за спалните вагони София - Варна/Бургас. Но да, и аз смятам, че всичкото безхаберие там е целенасочено.

# 109
Нат, по бТВ в 19ч. емисията. Я, само аз ли видях японците 😃
Много обичам да пътувам с влак, но тази мизерия по вагоните ме отказва..Ако ги пооправят веднага се качвам пак.

# 110
Юли - любим месец 🐬

# 111
Дубрутро! Изчезвам да се видим с приятелка на ранно кафе преди работа,че инак тя няма време.

# 112
  • София
Добро утро!

# 113
Дубрутро! Изчезвам да се видим с приятелка на ранно кафе преди работа,че инак тя няма време.
Това се казва приятелство! Приятно кафепиене!
Добро утро и от мен!

# 114
  • София
Добро утро!

Варна и аз съм я посещавала за командировка преди около 15-18 години. Хареса ми тогава. Бих отишла отново.

Аз си обичам да пътувам с влак. Понякога наистина се случват мизерни условия, но за няколко часа ги преживявам. По-широко е, може да се разходим, да отидем до тоалетна. Последното ми е много важно, защото аз ходя често за малката работа.
Най-неприятно във влаковете ми е, че е по-бавно в много случаи .

А мизерията я правят пътниците. Когато се кача в София, е чисто, защото е начална гара. Постепенно започва да става все по-мръсно, особено в тоалетната.
Остарялата база също е част от мизерията, ясно, но мен тя не ме смущава, освен ако става дума за неработещ/липсващ климатик. Тогава си е ад.

Азалче  , да знаеш, че стисках палци вчера. Нямах време да го напиша само. Каквото, такова. Не се ядосвай.

Сис, и за теб важи - не се ядосвай, ако заради детето не са те взели. По-добре така, защото показва що за работодател щеше да си имаш в тяхно лице.

Марулче, запомнила съм ги тези твои ранни кафета с приятелки. Прекрасен старт на деня.

Още неща си бях набелязала да пиша, но паметта ми беше до тук.

Хубав ден на всички!

# 115
  • Пловдив
И аз искам на ранно кафе с другарка/и Simple Smile
Добрутро!
По тоя повод...виртуално...

# 116
  • тук и там
Добро утро.Изкарахме вчера,въпреки че беше много жега.И днес ще е така вероятно и от утре го дават да се разхлажда .Момите спят,след малко ще будя малкото за училище.Вчера си счупил очилата,дадохме ги на ремонт,но ще са готови след две седмици.Ходи със старите сега-тези от миналата година,които не знам колко са му окей,но няма друг начин.
Сутрин съм крива аз,не искам кафе с другарки.Трябват ми към два часа да се осъферя малко.

# 117
  • Somewhere in the World
Добро утро!
Ех, Варна, толкова да я харесвам, но никой не ми се навива да ходим… ма мож да запаля самальота, колко му е.
Вчера си развенихме любезности с шефката по повод климатика, в резултат ме боли яйчника и ръката от надухването. Аман от криви жени.. то интриги то чудо.
Снощи си подарих една тренировка да балансирам емоциите та се получи екстра.
Пия кафе и се настройвам да ида в змиярника!
Сис, ще дойде твоето, всичко ще се подреди Kissing Heart
Хубав ден да си имате Hug

# 118
Добрютру!

Отворих да прочета българските новини, не трябваше!

Опитах се да се сетя кога съм ходила във Варна последно, ама трудна работа.

# 119
Ооооооо, толкова ми е хубаво с ранните кафета , точно с тази дружка. Имаме любимо кафене, прохладно е , няма никакви хора....

Общи условия

Активация на акаунт