НАБОР 2005 - без заглавие е тая, че не ѝ се види края.

• 18 636
  • 233
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Честит рожден ден на младата дама.
Моя синковец също стана на 20г на 29 август.
Уж нямаше да празнува, като видите ли всичките му дружки са навсякъде....и аз на 25 звъннах на баби, дядовци, чичовци и лели и спретнах парти в едно близко заведение за 15 души на 30-ти.( после много съжалих ама нямаше как да се отметна)
Още на 27- ми синечто ме уведоми, че може да се съберат у дома на 29 няколко човека, на 28 ми каза, че ще са повечко....около 15....а когато се прибрах от работа на 29 ми обясни , че ще са минимум 20 човека!!!!!
Голям ни е апартамента, но все пак....за мен това не е удачно,ама си взех нещата и отидохме да спим в другия апартамент.
На 30 към 12 му звъним дали да се прибираме и има ли нужда от помощ....молби през сълзи да идваме...
Щях да умра като се прибрах....у дома беше като след концерт на жълтите павета- залепваха ми обувките още в коридора....
Бърза медитация и  едва не го убих като видях как ми изглежда къщата.
Това му е последното парти у дома....той също е съгласен.Rage
Няма нищо счупено все пак, но намерих торта дори в банята при шампоана си. Grinning
Вече трети ден все още намирам къде ли не захарен сироп, щото видите ли правили си го за коктейлите....а как си измих котлона  направо незнам и аз, бях го отписала.
Цигарите изгасени под перваза от външната страна на балкона едва сега изчистих( добре че е бг мама да помага с идеи)
Сега учи за изпита в сряда и след него заминавам на СПА  за 5 дни ...имам нужда, за да не убия нещо....ама и нещото се насади да идва с мен още преди погрома на апартамента, но до сряда може и да променя резервацията ако много ме вебси...Rage така и така има планове за ходи в Гърция от 10 ти.
Незнам къде изчезна доброто ми детенце ...от както стана на 18 е друг човек .....вече и медитация не помага.
Ама да са живи и здрави ..Stuck Out Tongue Winking Eye

# 121
vnd, честито на младежа ви Simple Smile

За купона ти съчувствам! Остави сина ти другия път да чисти той, за да се научи. Аз на моите деца съм дала указания как се чисти, как се пере и т.н.

# 122
  • София
Оооо той беше изчистил дори големите поразии преди да дойдем....и после е чистил заедно с нас. Не си мисли че се е скатал. Каза, че ги е изгонил към 6 спал е до 8, а ние отидохме на помощ към 12.30.
Спестил ми е доста,но пак бях в ступор
И друг път са се събирали в къщи, но не е било така.....сега направо и той се беше стреснал. Каза повече никога ! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 123
Честито на празнуващи те, здраве и късмет! Birthday
Аз затова, като описания случай много се чудя но по-скоро се въздържам от домашно парти. В едното ни жилище са идвали на гости момчета, но по един или двама, не на парти, а да играят компютърни игри или да гледат страшни филми до късно. Не е имало поражения, най-много една, две неидмити чинии в мивката. Но имаме и друго, просторно жилище, много хубаво за купони, мислила съм за 20 рожден ден да покани там гости, но май ще се въздържа. Ще го мисля, имаме повече от месец до събитието.

# 124
Честити рожденици! Да са здрави и щастливи!

Е, едно чистене, нормално. Важното е, че са се забавлявали и ще се помни.
На моята на РД бяха счупили трапезната маса, масив. Бяхме я отписали, но ММ някак си я оправи. И да не беше, голяма работа, вещ. Ще си купим нова.
Аз окуражавам за купони. На тяхната възраст съм правила епични купони и десетилетия по-късно си ги спомняме с приятели.

# 125
  • някъде ... тук ...
Моите правят купони на къщата на село, ама досега такива поражения не е имало. Само някоя чаша или чиния счупени. Даже кенчетата из двора бяха си събирали като станали, задължени от набора.
Ще се научат децата Simple Smile

Здрави и успешни да са рождениците!

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 16:29 от ЕлиТ

# 126
  • София
Честити да са рождениците! По вода даим върви в живота!

vnd, посмях се за твоя сметка. Но подкрепям мартеа, не отписвайте купоните. Това са спомени за цял живот. Ние още се смеем с ММ на един купон, който направих в 10 клас и на който накрая дойде полиция. Бяхме успели да счупим даже едно-две мраморни стъпала. И децата се смеят като им разказваме. Спомените са по-ценни от котлоните.

Поправителната сесия мина. Чакаме резултати на 11ти. Тя се прибра вчера, защото не може да изпусне да се разходи до Лисабон с нас. На 17ти заминава и това ще е най-дългата раздяла, защото ще се видим чак за Коледа. Евентуално. Малко ми е свито, че няма да се видим 3 месеца, но това е положението.

# 127
  • Plovdiv
vnd, искрено ме разсмя. Hug Събирали са се в къщи, само един голям купон е имало обаче. Големият беше поканил приятели, те други и ... станало мазало. Изчистил беше всичко, но самият той беше в потрес, каза, че никога повече няма да си го причини това. Joy Половината от времето е вървял след тях да ги озаптява и да прибира. Joy Нямаше големи поражения, като не броим, че няколко пъти са търсили котката ни, защото при безконтролното отваряне на вратата е излизала и тя.
Самата аз съм присъствала на такива купони, лудница е. Веднъж чистихме до зори, след като гръмнаха шампанско, което се оказа червено и се биха с торта, след като имаше подарък, кутия пълна с пера. Weary
Най-пренаселеното домашно парти, преживях в квартирата ни като студенти. Ние кротко си учим за практиката, звъни се на вратата и отпред тумба колеги от университета с репликата: " Казаха ни, че купонът е тук".Fearful
И настана хаос. Оказа се, че другите ни двама съквартиранти решили да правят събиране, на което се появиха няколко часа по-късно.
Съседско дете правеше партита редовно, в къщи подскачаха съдовете по шкафовете. Но, след един от тях, в който изпочупили санитарията в банята и ел.ключове във входа, беше наложено вето. Stuck Out Tongue Winking Eye

Затова с облекчение наблюдавах тенденцията на отмиране на домашните партита при децата. Joy

Честити да се рождениците, много здрави и щастливи.

# 128
И моят в групата на 20 годишните от 30 август, но купон вкъщи не е имало. Скромно се събрахме на обяд в близкото заведение, а вечерта/цяла нощ празнува с приятели по клубовете в София.
Честито на всички рожденици!

# 129
Да са ви честити празнуващите, здрави и успешни да са!
Да кажа, че ми е смешно ще излъжа.
В нас са абсолютно забранени купоните именно поради спомените за тези в апартамента на родителите ми Joy
Не знам нашите какви нерви са имали, но аз нямам такива Joy
Всичко възможно е било унищожавано, откраднато и каквото още може да се сети човек, та още тогава съм се зарекла, че като имам собствен дом един ден, няма да допусна подобно нещо.
Сигурно не е честно, но някак не ми дреме Joy
Наборката започва шофьорски курс, друго ново при нас няма сякаш. Simple Smile

# 130
  • София
Радвам се че ви разсмях и раздвижих темата!
Знам че след всичко остават само хубавите спомени. Купон аз в същия апартамент направих само за 18г  рожден ден и събрах целия клас 28 човека....знам какво беше след това, но тези деца успяха да ме изненадат. Щом и снимки във ваната с торта видях....Scream
Премина ми още вечерта, нали ви казах че събрах на 30ти  родата в близко заведение на скромна вечеря. Но при нас е генетично, както и за бала му- нищо скромно и тихо няма  в семействата ни....купона продължи доста след затварянето на ресторанта....а там няма музика, оркестър и пр. но на брат ми и етърва ми това не им пречи да попеят 🤪
Валентин подробно разказа на всички за погрома у дома, майка ми се облещи, баща ми се посмя....а аз и мъжа ми горди със спокойствието си празнувахме.
Както казах - живи и здрави, ще купя нови чаши, ще почистя отново, други щети няма....и така да следващия път.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 17:04 от vnd

# 131
Да са ви честити рождениците!
Моето момиче се прибира днес от европейските си воаяжи и ще изкара цели 20 дни с нас, след което се започва новата учебна година. Много е пораснала и самостоятелна откакто живее сама, направо възрастен човек, оправя се с какви ли не неща, за които преди отговарях аз Simple Smile - домакински грижи, изгубени багажи, закъснения на влакове и полети, организации разни, абе радвам й се, ама и ми е малко мъчно...
И ние ще се разделим до Коледа, но аз тайничко закупих билети за ноември (имам РД) и ще прескочим за 3 дни при нея, но тя още не знае Simple Smile.
Аз днес бях на работа след почти 2 месеца почивка и направо съм в траур, не искам да пускам лятото...

# 132
Честити да са рождениците!
Моето още седмица ще е тук и обеща да го видя още веднъж. За цялото лято нямаме седмица заедно. Времето с нас е по време на обяд /вечеря и сутрин преди тръгване. През останалото време спи. Или е след нощна или преди такава. На 6 му е последната смяна и после ще почине два дни и си тръгва за София че има изпит по икономика.
Последната седмица беше не много весела. Войната по пътищата... Все млади хора.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 21:18 от J_M_M

# 133
  • някъде ... тук ...
Наборът приключи с редовната работа в петък. Искат да му дават онлайн малки проектчета по време на учебната година, но ще види как ще е с натовареността.
Сега се организират с брат си за университетските игри на Албена от 3-8.09.
И тренира за К3 ултра в края на месеца.

# 134
  • София
И ние чакаме набора да се върне на 4-ти за кратка ваканция след поправителната сесия, както говорехме с него, сега вече ще е истинска ваканция-без да работи и да мисли за поправки. После вече заминава до Коледа..предполагам. Още не сме купили билети.
И той свикна с Брюксел, харесва му града, има приятели състуденти, изобщо живота си върви, а ние след него.
По въпроса с купоните- у нас не е имало събирания. А когато аз бях дете, рождените ни дни бяха съвсем по роднински- мама, баба, тате...

Общи условия

Активация на акаунт