Моя синковец също стана на 20г на 29 август.
Уж нямаше да празнува, като видите ли всичките му дружки са навсякъде....и аз на 25 звъннах на баби, дядовци, чичовци и лели и спретнах парти в едно близко заведение за 15 души на 30-ти.( после много съжалих ама нямаше как да се отметна)
Още на 27- ми синечто ме уведоми, че може да се съберат у дома на 29 няколко човека, на 28 ми каза, че ще са повечко....около 15....а когато се прибрах от работа на 29 ми обясни , че ще са минимум 20 човека!!!!!
Голям ни е апартамента, но все пак....за мен това не е удачно,ама си взех нещата и отидохме да спим в другия апартамент.
На 30 към 12 му звъним дали да се прибираме и има ли нужда от помощ....молби през сълзи да идваме...
Щях да умра като се прибрах....у дома беше като след концерт на жълтите павета- залепваха ми обувките още в коридора....
Бърза медитация и едва не го убих като видях как ми изглежда къщата.
Това му е последното парти у дома....той също е съгласен.

Няма нищо счупено все пак, но намерих торта дори в банята при шампоана си.

Вече трети ден все още намирам къде ли не захарен сироп, щото видите ли правили си го за коктейлите....а как си измих котлона направо незнам и аз, бях го отписала.
Цигарите изгасени под перваза от външната страна на балкона едва сега изчистих( добре че е бг мама да помага с идеи)
Сега учи за изпита в сряда и след него заминавам на СПА за 5 дни ...имам нужда, за да не убия нещо....ама и нещото се насади да идва с мен още преди погрома на апартамента, но до сряда може и да променя резервацията ако много ме вебси...
така и така има планове за ходи в Гърция от 10 ти.Незнам къде изчезна доброто ми детенце ...от както стана на 18 е друг човек .....вече и медитация не помага.
Ама да са живи и здрави ..

Събирали са се в къщи, само един голям купон е имало обаче. Големият беше поканил приятели, те други и ... станало мазало. Изчистил беше всичко, но самият той беше в потрес, каза, че никога повече няма да си го причини това.
Половината от времето е вървял след тях да ги озаптява и да прибира.