НАБОР 2005 - без заглавие е тая, че не ѝ се види края.

• 18 621
  • 233
  •   1
Отговори
# 135
Моят прави купони вкъщи от 14 РД, по няколко пъти годишно. Редовно се събират и на малки групички вкъщи или в други приятели. Не е имало никакви поражения никога.
Чистят момчета и момичета ..
После се организираха 10 човека в Гърция, наеха си вила, направиха си готино море няколко дни. Пратих и сестра му (13) 😁 бонус да свиква 🤣

# 136
  • Sofia
Да са живи и здрави всичките ни рожденици! Blue Heart Heartpulse Purple Heart Скоро и при нас, но купон вкъщи - ТЦ Hands Point Up Той няма да и поиска де. Достатъчно ми е чистенето след кулинарните му изяви. Научи се вече да позачиства, но винаги се налага и аз да мина след него.

Предстои му септемврийско пътуване в Испания с приятелката и момчетата. Цяло лято си е "наоколо" - чете, готви, излиза, свири.

# 137
  • burgas
Да са живи и здрави всички рожденици! Наборът ще навърши 20г през октомври.Голям мерак му е да го отпразнува  в Дубай-ще ходят със сестра си и компания.Отново е първи курс / дано да е последно/оказа се,че в ТУ 'не било неговото' ,направи рязък завой към ИУ Варна. Относно купоните-дъщеря ми организираше в тийнеджърските си години,всичко в рамките на нормалното.Синковеца -никога.Има лоши спомени от Новогодишен купон в който голяма част от момчетата вандалствали буквално в апартамента в който са били и затова каза никога в къщи.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 09:17 от nelito70

# 138
nelito70, и на моята дъщеря й беше хрумнало тия дни да мисли за ново начало (и тя е в ТУ). Обаче като начертахме реалистично перспективите една по една, категорично сама реши да си продължи. Да завърши Бакалавър и за Магистър вече по-лесно ще се премести другаде. Има приятели в София, там са и моите родители - лесно ще я устроим, като пожелае. Впечатлението ми е, че определено не всички са още наясно какво и защо искат. Но това е живота всъщност Simple Smile

# 139
  • burgas
Bea_2022  ние го мислим от януари месец.Опита се ,не е като да взе лесно решението.Семейно си казахме мнението да продължи ,защото първия семестър е много рано да реши ,че не е неговото,при положение ,че към това се беше насочил от 10 клас.Виждахме го ,че е много раздвоен и направо унил.Оставихме го той да вземе решениет-kато че ли си отдъхна направо!Та ще видим.Има много хубава поговорка"Пилците се броят на есен".Важното е да са здрави и щастливи.

# 140
  • София
Честито на всички пораснали момчета и момичета! Да са здрави, щастливи и да следват мечтите си Purple Heart

Успех на тези, на които им предстои поправителна сесия Flowers Four Leaf Clover

Моят е рожденник чак декември. Купони вкъщи е правил само два пъти, но само с няколко приятели и след като приключи купона вкъщи е по - чисто, отколкото преди това Satisfied
От един месец си намери много хубава работа и ходи с желание. За съжаление работата е изцяло в офис на 8 часов работен ден и няма как да продължи да работи и след 1.10. Има друго предложение на 20 часова работна седмица, съобразено със заетостта му в университета, но все още го обмисля.

# 141
Каква хубава раздумка!
Живи и здрави да са рождениците, успех на децата в предстоящата учебна година! И на новите студенти, и на гърмяните зайци!
Купони винаги съм позволявала вкъщи и сериозни произшествия не е имало. Обаче наборката нещо се напрягаше от големи събирания, защото е много отговорна и все внимаваше да не стане беля. Последната 1-2 години не са правили купони . Този месец за РД девойката  планира събиране у дома отново, но то ще е тематично, с определен кръг приятели и въобще не предполага хаос. Ние ще се изнесем само от гледна точка на уединение на младежите.
Оглежда се за още работни часове наборката, но в сферата на фармацията, ще продължи да си води инцидентно и някой друг час занимания с дечица в една школа. Лятото си беше вкъщи, но като започнат занятия се връща в Студентски град през седмицата и ще си е вкъщи уикендите. Нейното студентско изнасяне е хибридно. Smiley

# 142
  • София, в момента в любимото ми село Железница
И аз да се включа с най-добри пожелания за рождениците!
Наборката е правила един купон за14 си РД с около 20 човека, но аз бях на долния етаж. Беше шумно в 21 часа имаше милион конфети навсякъде и торта по стените, но в 23 всички се изнесоха и освен петънцата нямаше и да познаеш преди 2 часа на какво прилича къщата. Е и дивана беше счупен, но ММ го поправи. От тогава не е изявявала желание да има парти в нас. Няколко пъти са се събирали девойките, но по 3-4 и то скромно. Но... тази година ходихме на море без нея. В 2:40 блаженно си спинкам и телефона ми звъни. Един комшия, който няма представа, че ни няма "Нинчеее няма ли да спим? Спирайте я тази музика." В просъница му обяснявам, че нищо не чувам и не е от нас. Stuck Out Tongue Closed Eyes По едно време се осъзнавам и скачам и пускам камерите. Девойката и 7 момчета си спретнали купон на двора. Надули мазна чалга на колоната и я завъртяли към комшията да го дразнят. Вдигнах един луд скандал по телефона и влезнаха в механата - поне да са по-тихи. Резултата е счупен любим сувенир на ММ и това е. Като се прибрахме много от съседите ни разказваха за епичната серенада, в горещия юлси ден, която им сътворила щерката. Laughing

# 143
Да кажа и аз: живи и здрави да са рождениците! Посмях се искрено с историите ви, някои ги изчетох на плажната компания, спомнихме си нашите Гранде Купоне и за кой ли път си казвам, че родителите ми са били, егати яките пичове! Аз явно не мога да им стъпя на малкия пръст. Организацията на щерката за малкото домашни купони, които е организирала започваше с посещение при съседите, с кутия бонбони и предварителни извинения, а след като сме се прибирали на следващия ден къщата изглеждаше като след професионално почистване. Веднъж дори беше разглобила двойното стъкло на фурната, за да го изчисти отвътре, че ѝ се видяло замърсено! Как са протичали купоните можем само да гадаем 🙃

# 144
  • София
Живи и здрави да са ви децата!
У нас се правят купони. Случват се поразии понякога, но не е имало нищо кой знае какво - стени опръскани, диван олят, чаши и чинии не броя.
Винаги обаче чисти цялата банда или поне по-голямата ѝ част. Никога не са се оплаквали, че са ги оставили сами да се оправят.

# 145
Септември, краят на ваканциятапрез погледа(през телефона) на набора. Отива си лятото...

# 146
  • Sofia
Дами, я дайте съвет - в края на септември ще пътуват в Испания за една седмица с момчетата и приятелката. Да подновявам ли европейската здравна карта (има някака, правена през 2022 мисля) или е достатъчно да направя медицинска застраховка? Въобще не съм я обмисляла тази карта, но днес той ме попита.

# 147
  • столицата
Безплатна е. Става за 15 дни, т.е. имате време. А и може и друг път да пътува . Не пречи да си я направи в офис на ПИБ.
Аз, когато имам притеснения, я дублирам със застраховка за периода на пътуването.

# 148
  • В средата на времето
Ани, здравните карти мисля, че бяха валидни за една година и трябва да се подбовяват. Нека и някой друг да каже де. Аз бих направила здравна застраховка.

# 149
  • столицата
За 1 година са.

Общи условия

Активация на акаунт