НАБОР 2005 - без заглавие е тая, че не ѝ се види края.

• 18 515
  • 233
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Моята ще замине февруари за Мадрид.

# 61
  • София
Има тема за студентите в Испания https://www.bg-mamma.com/?topic=1601664.msg49970907#new

ПП Мадрид е един от любимите ми градове.

# 62
  • Варна
Има тема за студентите в Испания https://www.bg-mamma.com/?topic=1601664.msg49970907#new

ПП Мадрид е един от любимите ми градове.
Даа аз четох и писах там, но нямам отговор, вероятно не знаят Thinking

# 63
Alex, предполагам си прочела, трябва допълнителна матура да държи, за да достигне испанските изисквания, иначе само с българската диплома са малко точките. Хубавото е, че тази матура може да е и английски примерно, а не точно определени предмети, но от фирмата ще ви кажат. А защо не Италия за дизайн - Boel ваша съгражданка може да ви е полезна … Мадрид и на мен ми хареса много. А за дизайн нещата са и по-различни с портфолио.

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 21:32 от saffron

# 64
Алекс, аз съм насреща за дизайна в Италия Simple Smile
Дъщеря ми също приключи успешно първата си година, влюбена е в Милано (аз също Simple Smile ).
Etomira, по Еразъм ли?

# 65
Как сте, дами? Почивахте ли или предстои?
Какво стана с новата реколта кандидатстуденти? И имаме ли още младежи в сесия?
Ние ще почиваме семейно на море след 15.08, а в края на месеца ще имаме кратко пътуване с наборката , сестра ми и племенницата по женски. Та добре сме като цяло.

# 66
Ние в момента сме по скандинавските столици, но е необичайно горещо и без валежи

# 67
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз сега потеглих към концерта на GNR. После в четвъртък заминаваме с малкия на море - този път в Бяла. Наборката направи вече 2 морета и през август предстои трето. Искаше й се да се присъедини и към нашето, но колежката й я изпревари и сега ще кърти двойни смени, но поне ще посъбере парички.

# 68

Уикендите почиваме, в останалото време работим.
Все по-малко време прекарваме с младежа, от науките му нищо не разбирам. Чакам си отпускарското време.

# 69
И мъжът ми е на концерта на GNR. Аз се отказах, едно че бяхме и миналата година в Букурещ, а и сме с малката (на 8 г.) и с нея ще се забавляваме. В едно хотелче до Sofia Mall сме, днес съм релакс. Наборката е все на басейн цяло лято, нали това й е работата Simple Smile

# 70
Ние сме от 10 дни в САЩ - изкарахме една луда (почти) седмица в Ню Йорк, а до края на почивката сме във Флорида.  После на море вкъщи Simple Smile. Септември с децата в Гърция. Девойката и с много тежка програма също - концерти, пътувания, гостувания...

# 71
  • В средата на времето
Аз вече направих две морета -гръцко и българско. Другия месец пак малко гръцко и лятото заминало.
Наборът имА късмет и го приеха ДП МО  в УНСС. Записа се, готов е вече. Пълен с ентусиазъм. Дано го задържи в следващите 4 години.Simple Smile Той си работи иначе, края на август има планирано море с гаджето и туй то.

# 72
  • София
Да се отчета и аз, че напоследък само ви чета. Посетихме Аквапарк Несебър за 5 дни (в хотела им). В края на август чакаме 1 Турция и като се върнем, заминаваме за Австрия. (Дай Боже, този път да е за 3 години).

# 73
  • София
У нас почивките предстоят. Младежът в петък заминава с приятели за Словения и после Хърватия, след като се върне се е записал на курс по френски. През уикендите работи в едно заведение, а от началото на септември пък ще започне и втора работа, която мисли да продължи и през учебната година.  Много се надявам да не му попречи на следването.
Сестра му и тя има планирани морета този и следващия месец с приятелки, а ние с баща им пък работим, за да може те да почиват насам и натам 😆
Изида, нека на младежа да му хареса новата специалност и с желание да я учи.
Лейди, стискаме палци и при вас всичко да се нареди, така както желаете 🤞

# 74
  • София
При нас нищо интересно. Младежът бачка при баща си като общ работник. На морета и океани каза, че няма да ходи. Беше за Джулая на Камен бряг и май с това ще си остане. В края на юли лети обратно, защото има поправки през август и трябва да учи, а тук вкъщи хич не му се получава ученето.
За есента има  понатрупани уговорки за някакви неща, но нищо няма сигурно на този етап.
Ние с малката тръгваме нощес за Южен Пелион. Посъбрахме багажа и сме готови вече.

Общи условия

Активация на акаунт