НАБОР 2005 - без заглавие е тая, че не ѝ се види края.

• 18 520
  • 233
  •   1
Отговори
# 75
  • някъде ... тук ...
Наборът бачка, много му е интересно и е впечатлен от екипа. Учат го да проектира и му показват разни хакове. Ходи за по уикенд с приятели до нашето море. Джулаят си го посрещаме заедно всички, защото го съчетаваме и с РД на 30.06. Тази година бяхме в близка Гърция на къмпинг.
Иначе ние с мъжът ми се върнахме снощи от Евия, Гърция. Много хубаво беше, но свърши.

Весело да ви е, Сливке!
Изида, дано си е на мястото момчето!

# 76
Моето момче си е в хотела, в който работеше и миналото лято. Посреща и изпраща колежките, които са на почивка в района и плажува в почивните дни. Тази събота и неделя бяхме на семейни тържества. Вярвате или не му се събраха почти 24 часа съм след нощна смяна, ставаше колкото да хапне и пак заспиваше... Днес си отиде за нощна.

# 77
  • София
Izida, надявам се да си е намерил неговото и да учи с удоволствие!
Fairlady, стискам всички палци! Въпреки че надали има нужда да от стигнали палци... вярвам, че всичко ще е наред и тя ще е много щастлива там.

Нашата мома живот си живее това лято. Беше за една седмица в Бордо с гаджето и семейството му. После той дойде за 5 дни тук и вчера заминаха към Гърция. Другата седмица летим за Рим, където тя и сестра й ще ходят на концерт. Седмица след Рим тя се връща в Белгия за двата поправителни от първия семестър. И веднага след като се прибере заминаваме за Португалия. Горката, жива да я ожали човек, няма време да си изпере дрехите между пътуванията.

При пътуването за Бордо имаше лека драма. Излетя с час закъснение за Барселона, където да прекачи. И само 50 минути по-късно телефонът ми звънна и гледам нейното име. Преди да осъзная, че няма как да е станало нещо лошо и тя да звъни, щях да почина. А тя Бордо каза: "В Скопие сме. Ще презареждаме." После гледам за по-накратко минаха през Алжир и Мароко. Тя каза, че тук е била ужасена, защото е виждала земя от ляво, а тя е летяла по този маршрут и знае, че земята се пада в дясно. Но, живи и здрави, кацнаха в Барселона с два часа и половина закъснение. И смятате каква е късметлийка, че и вторият полет закъсня с толкова и в крайна сметка стигна Бордо.
Дет' се вика, като е най-зле, така да е.

# 78
  • у дома с любимите си хора
Ех, че чудесни преживявания, пътешествия и емоции имате! С удоволствие ви чета и  мислено пътешествам с вас по различните дестинации.

# 79
  • Sofia
И аз като Вилиан - мислено пътешествам с вас. За първи път имам голяма ваканция и се чудя какво да я правя, но скоро две осемгодишни ще ми уплътнят времето Laughing
Младежът не работи - чете, пише нещо, превежда в рими, излиза ... в неговия свят си е. В събота заминаха с групата и приятелката за Варна, където свириха в неделя, а оттам само двамата малко на море за няколко дни. През септември ще ходят в Испания. За август не знам какви планове имат - напоследък всичко разбирам в последния момент. За два дни съвпадна отсъствието и на двамата със сестра му и им казах догодина да съгласуват - какво е това единият тръгва, другият се връща Hands Point Up Trollface

Izida, понякога стигаш до правилното място по заобиколен път Revolving Hearts Всичко е experience и урок. Пожелавам му това да е правилното място и с много удоволствие да си учи!
Fair Lady, пу-пу, стискам палци за Австрията Hands Pray Успешно и късметлийско да ѝ е Revolving Hearts
etomira, вашето гадже не е нашенче, така ли? Нещо съм пропуснала националността Relaxed

# 80
Привет, ние тъкмо се върнахме от море, 18 дни накуп не помня откога не съм правила. Сега пера и суша в захлас, защото къмпираме на диво и прането след това е мноооого.
Наборката работи, та пушек се вдига. След като направи 6 поредни дни, 4 от които 14-часови смени, които сама си е взела, вчера спа 16 часа, събуди се и вика - май се очертавам работохолик. Аз това си го знам по наблюдения, надявам се да намери баланс. Говорихме си цели 2 часа за живота, веселената и всичко останало, отдавна не ни се беше случвало. Засега направиха две блиц морета между смените за по 3-4 дни, доколкото разбрах имат разни мъгляви планове и за други, но фокус в момента е бачкането.

# 81
  • София

Нашата мома живот си живее това лято. ................. Горката, жива да я ожали човек, няма време да си изпере дрехите между пътуванията.

При нас е същата история. Пропусна Джулая заради поправки и беше страшна драма, ама сега наваксва със страшна сила. Бяха с гаджето на роуд трип в Румъния - освен в Букурещ, бяха и в Карпатите и едни клипове на живи мечки край пътя бяха заснели .......... После се прибраха и заминаха на нашето море. Вчера се прибраха и в четвъртък заминават за Барселона, после пак друго море ....... В края на август заминава с гаджето за САЩ, където той е студент и ще изкара там 10 дена, докато дойде времето да почне и нейната учебна година и ще лети директно за Нидерландия ......

Ние изкарахме едно 4-дневно море с голямата в края на юни, че тя почна работа в Париж и чак за Коледа ще се видим. Август ще идем още веднъж за седмица, а в началото на септември ни предстои круиз по гръцките острови. Пътувала съм иначе много по света, но на круиз никога не съм била и много се вълнувам.

Fair Lady истински се радвам за вас. Успех на девойката, бърза адаптация и щастливи студентски години!

# 82
  • Варна
Страхотни планове за пътувания имате, благородно завиждам. Аз от морето трябва да висна за 2 седмици в София другия месец, или поне 6-7 работни дни Cry
Търся си дестинация и аз, но нещо се разминаваме с идеите у дома Grinning
За круизите - имаме 2 полу-успешни опита, и май ММ не иска да ни взима повече ахаха. Преди около 7-8 години с всичко запазено половин година напред за 15 дни пътуване, излезе състезание и с наборката трябваше да слезем на 6-я ден. Това все още се помни, и най-вече се споменава Joy Тази година април по план двете с девойката трябваше да се качим от Мадейра, но тя си забрави паспорта и си отвисяхме в Лисабон докато го получим с DHL. Съответно половината време и градове отново се загубиха... Та така, как беше, обущаря бос ходи..

# 83
  • София
Хубава нова тема!
Младежът вече втори месец стаж подхвана. Отразява му се добре. Много му е интересно да наблюдава що е то работен процес. Не бяга от задачи. Не помня последният път кога писах, но класира работата по смисленост на първо място, университета на второ, а училището (след 7-ми клас) на последно 😉

Ние море няма да "ползваме и тази година". Младежът щастливо беше.
 Опитвам се да стана градинар и да прилагам идеите на възстановителнито земеделие. Не случих на климатични промени😁

Желая прекрасно лято на всички и да са ви здрави децата и семействата 😘

# 84
Здравейте, девойки,
Търся един учебник по английски език, ако някой има ненужен, бих го закупил. Не може да се поръча нов (изчерпани наличности) и ако не го намеря днес-утре, ще падне едно печатане на 170 стр.

Cambridge face2face A1-A2 Elementary student's book (second edition)

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 12:21 от Ceco1

# 85
Цецо, в младостта ме върна с този учебник. Ще проверя довечера, ама май съм ги разчистила вече на АВО учебниците.

# 86
Цецо, в младостта ме върна с този учебник. Ще проверя довечера, ама май съм ги разчистила вече на АВО учебниците.

Благодаря предварително

# 87
  • София
Здравейте, девойки,
Търся един учебник по английски език, ако някой има ненужен, бих го закупил. Не може да се поръча нов (изчерпани наличности) и ако не го намеря днес-утре, ще падне едно печатане на 170 стр.

Cambridge face2face A1-A2 Elementary student's book (second edition)

Гледам, че ги има в store.bg

https://www.book.store.bg/hvo-ubs/uchebna-sistema-po-anglijski-e … n-nivo-a1-a2.html

# 88
Тъкмо щях да пиша, че за съжаление съм   “разкарала” всички учебници.

# 89
Здравейте!
    Нямам го учебника, Ceco1,но някога съм учила по тази система. Помня, че някак вървеше леко по нея.
    Safron, да знаеш, че тази нощ те сънувах. Срещнах те на улицата и бяхме с еднакви зелени блузи на бели цветенца Smile Приемам го като знак за среща на всички нас.
   Ние сме добре. Бяхме с наборката, племенницата и сестра ми за няколко дни в Будапеща. Чудничко ни беше. Предстои и седмица на нашето море от 18.08 семейно. Много бързо лети лятото.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 11:03 от Госпожа Рада

Общи условия

Активация на акаунт