Търся един учебник по английски език, ако някой има ненужен, бих го закупил. Не може да се поръча нов (изчерпани наличности) и ако не го намеря днес-утре, ще падне едно печатане на 170 стр.
Cambridge face2face A1-A2 Elementary student's book (second edition)
Гледам, че ги има в store.bg
https://www.book.store.bg/hvo-ubs/uchebna-sistema-po-anglijski-e … n-nivo-a1-a2.html
Има го, но с евентуална доставка през септември (текуща информация), а той курса ще свърши дотогава
Иначе го поръчахме от там още миналата седмица и доставката тогава беше 5-7 август.....нооооо 2-3 дни по-късно получихме съобщение, че не е наличен.
Пратих съпругата на ускорен летен курс да си опресни малко английския, че не го е ползвала и учила от гимназията, а това си е време......е, няма да уточнявам колко точно

Благодаря Saffron
По студентските въпроси - дъщерята и сина завършиха успешно 1 курс с взети всички изпити, та наесен съм с 2ма второкурсници с чисто "досие". Дъщерята се отказа след 1 курс от ФМИ Комп. науки ( този ФМИ не е мръднал на йота с материала от 40г. поне - безсмислена математика до откат), кандидатства миналата година в НБУ Графичен дизайн и я приеха, сина е УНСС, Търговия и продажби.
Раздават го айляк цяло лято, къде с пътуване, къде с книги, приятели, концерти и т.н., оставил съм ги на самооправяне, само като ми трябва волска сила за нещо, ги впрягам да помагат
Направихме едно юнско гръцко море, после кратко юлско българско, за август се оглеждам накъде да хвана гората....ама какво цИпуро набарах и си донесох от гръцко да знаете, като си сипя и направо ми идва да хвърлям чинии

Айде айляшко лято на всички.
Приемам го като знак за среща на всички нас.
) военна лекарка, епидемиолог (за последните 2-3 подозирам една дузина филми с такава тематика) и разни други периферни залитания по всякакви екзотики. Записах я на курс за кариерно развитие, да видим какъв заек ще изскочи от шапката и насочеността в общи линии беше свързана с математика и информатика.