Отговори
# 360
  • nowhere
AnonimnaMAMA, мен лично не ме дразни писането ти, намирам го за блудкаво и посредствено.
Дразни ме нереалната ти преценка за себе си и неумението ти да се вслушаш в отсрещната страна.

Има една хубава българска поговорка: 'Те го плюят, а той си мисли, че дъжд вали.'

# 361
  • София
Ако аз бях мъж и някоя жена ми ги увърта така, излизам да пия една бира, па може и някоя простичка съседка да забия.
Впрочем, същото е като съм жена. Ако някой ми ги върти такива словоизлияния, а нищо не прави, съм чао.
Най-обичам да ми се обади някой мъж и да каже - довечера в толкова там. Да или не?
Какво толкова сложно има в една връзка?
Ще си говорим ли или ще си мълчим?

# 362
Хем ми стана смешно, хем тъжно за авторката. Тя сякаш наистина си вярва, че казва нещо дълбокомислено и изпълнено с емоции, а реално пише изключително нелепо и кухо, клонящо към интелигентността на серията Арлекин, ако се сещате. И накрая е убедена, че като всеки гений, и тя не е оценена с времето си...

# 363
Аз не съм тук да угодя на всеки. Пиша, защото това е моят начин да дишам, а не да получавам ръкопляскания. Ако текстовете ми ви дразнят толкова, винаги има бутон за връщане назад – ползвайте го. Но да седите и да сипете ирония и обиди, само доказва колко ви е неудобно някой да говори различно от клишетата тук.

Колкото до „посредствеността“, смешно е да ме обвиняват в нея хора, чиито коментари са като чипс – шумни, но кухи. Аз поне опитвам да оставя нещо повече от ехото на злоба.

# 364
  • nowhere
Браво, страхотна метафора с чипса. Пишеш много хубаво 😊.

# 365
Интересно е как хората, които се смятат за мерило за стойност, изведнъж се събират на тълпа да коментират текст, който уж бил „празен“. Ако наистина беше толкова безсмислен, нямаше да отделите страници да го мачкате, нали?🙃

Виждам, че различният тон ви боде. Тук е по-удобно, когато всички звучат еднакво – кратко, безопасно и без риск да ви разклати нещо отвътре.
Аз съм тук, за да пиша – а това, че думите ми ви карат да реагирате толкова бурно, само доказва, че съм постигнала повече, отколкото съм целяла.
Ще ви оставя да продължите с малките си триумфи – минусчета, сарказъм, удобни шеги. Това е вашият стил. Моят е друг.

# 366
Абе, не беше ли тук, за да питаш въпрос и да ти се отговори 😄 така по заглавието и по първоначалния пост..

# 367
Абе, не беше ли тук, за да питаш въпрос и да ти се отговори 😄 така по заглавието и по първоначалния пост..

Абе, а не беше ли форум, за да може всеки да споделя мисли, а не само да чака готови рецепти за живот? Или по заглавието реши, че си на викторина?🙃

# 368
  • Далечният изток
Разбирам защо мъжът ти се прави, че те няма, защо не те вижда и не те чува. Разбирам и искрено му съчувствам.
Много си натоварваща и дразнеща. Сигурна съм, че и в живота си същата, не само във форума, даже имам подозрения, че в живота положението е още по-зле... Тук много малко все още сме видели.

# 369
Ами не е така, грешиш за всичко, тук е форум за взаимопомощ,  хората си формулират проблемите и другите коментират и според житейския си опит дават съвети. Това е идеята, а не да излееш писмено потока на съзнанието си и да се упражняваш в творческо писане.
То даже и при последните два е хубаво да има някакъв смисъл, който да не е чак толкова невъзможно да се улови, ако ще се чете от публика...

Нали си задала въпрос, ако е реторичен и не те интересуват отговори, а само да си пишеш... Ми то нищо не ти се разбира.

# 370
Не се притеснявайте, знам колко е трудно да четеш текст, който не завършва с „помогнете ми“. Разбирам, че без рецепта за боб с наденица или драматична изповед за свекърва, ви е скучно.

Но и това е талант – да влезеш в тема, която ти е „толкова безсмислена“, и да напишеш 5 коментара в нея. Благодаря за отдадеността.

И да – думите ми не са за всеки. Не са за бърза консумация. Те са за онези редки моменти, когато човек чете, спира и се пита: „Това за мен ли е?“ Останалите – могат спокойно да преминат нататък. Светът е пълен с леки теми и лесни изречения.

# 371
Егати! Пък аз си въобразявах, че съм графоман. Бая хляб има още да изям.

# 372
  • Далечният изток
За коя се взе?! За преродена Петя Дубарова ли?
Я слез на земята... Joy

# 373
  • София
За да бъдеш разбран, трябва да умееш да говориш, да слушаш, и да си готов да си открит и уязвим. Иначе поривът за разбиране е абсолютно безпредметен и празен. Авторката явно търси внимание, може би валидация на това, че е интересна и различна. Харесва й да е неразбрана, затова и не се опитва да бъде, въпреки твърденията си. Не намирам дълбочина в писанията й, само къпане във фантазията за собственото й величие. Хората си убиват времето с нейната тема, а тя се чувства важна Satisfied  Win/win Satisfied

# 374
"Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!"

Общи условия

Активация на акаунт