Звездни Компромати- Юли'25

• 336 047
  • 3 171
  •   1
Отговори
# 2 835
Веждите на Памела са ужасни.

Така е, те си седят по модата от 90-те, когато много тънки вежди бяха хит и всички си ги оскубаха. Но и сега не ме кефи тая мода с дебели вижди, някак не ми е женствено, стои ми травеститско.

# 2 836
Винаги има нещо по средата, според духовете.

# 2 837
Винаги има нещо по средата, според духовете.

Абе духовете имат топ изказвания доста често само ако може да няма заяждания и ще е екстра. Wink

# 2 838
Мария първият и мъж не го остави тя - той я заряза и се събра с най-добрата и приятелка.

# 2 839
Вторият мъж, Гущера, също той изгони Мара, а не го е напуснала тя.
Говореше се, че му е изневерила, той я хваща и я изритва без един лев на улицата...
Само Дзвера май тя го разкара.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 12:44 от monii

# 2 840
Едва ли и е лесно на Марчето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 841
Това ѝ е проблем на Мара - някак успява да се омъжи сполучливо, но разводите ѝ са голям карък. Но за нея едва ли има значение, след като е на принципа "next, please" и слага подписа върху ново брачно свидетелство, преди да е изсъхнало мастилото на поредното бракоразводно.

# 2 842
На мен ми допада най-вече да виждам жени, прехвърлили петдесетте, които са активни и се радват на живота си, усмихнати и щастливи (поне така изглежда). Сега, дали ще изберат пластична хирургия, да се гримират и боядисват или да ходят съвсем натюр, с посивели коси и като измити чинии, не мисля, че е от такова значение. Каквото и да избереш, ще се намери някой да намери кусур и някой да сметне, че е супер. Даже нека си има от всичко, щом въпросната жена се чувства добре. Допада ми и идеята, че може да си смениш стила, и на младини да е било едно, а сега съвсем друго.

# 2 843
Мария е най-обсъждана в тази тема
Имаме една съседка певица по кръчмите живее със синът си и все си намира заможни стари ергени,заживяват заедно и след няколко месеца айде и така да идва следващия
Та и Марчето така ,но нашата поне не се жени и я коментират само от блока

# 2 844
То успехът на един брак, колкото и да е относително това понятие, не се ли мери по дължината му и щастието, което носи, а не по факта, че си го сключил. И разбирам да се кефиш колко е оправна някоя, която след брака прибира сериозни ресурси и си урежда живота, а при Мария не виждам да е такъв случая.

# 2 845
Сем. Безос на меден месец във Франция. Изглеждат щастливи заедно. Независимо от критиките, Безова е много гореща мацка. Чантичката е Dior.
Скрит текст:

# 2 846
  • София
Да разводня малко темата за наемите на недвижими имоти - Мичкиният мУж е жив и здрав.

# 2 847
  • До морето
Клюки и имоти - двете ми любими неща. Най-накрая тази тема предлага всичко необходимо!

За Мария само напомням, че Светлана също й се пишеше приятелка и постоянно беше в обкръжението й, докато беше още Гущерова. Явно не си е научила урока от първия път.

Харесвам Памела, смятам, че е умна жена и всичко свързано с външния й вид е добре премислено.

Две жени преобърнаха представите за красота и това са Памела Андерсън и Анджелина Джоли. Първата със силикона, втората с хиалурона.
И двете бяха горещи, ходещи сексбомби, и двете сега прокламират естествената хубост, натуралния и много по-консервативен външен вид.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 16:30 от Boho chic

# 2 848
На мен ми допада най-вече да виждам жени, прехвърлили петдесетте, които са активни и се радват на живота си, усмихнати и щастливи (поне така изглежда). Сега, дали ще изберат пластична хирургия, да се гримират и боядисват или да ходят съвсем натюр, с посивели коси и като измити чинии, не мисля, че е от такова значение. Каквото и да избереш, ще се намери някой да намери кусур и някой да сметне, че е супер. Даже нека си има от всичко, щом въпросната жена се чувства добре. Допада ми и идеята, че може да си смениш стила, и на младини да е било едно, а сега съвсем друго.

В един филм (The idea of you) с Ан Хатауей, леко наивен, но има една реплика, че преди 30 изобщо не си човек, а след следващите 10 години минават в търсене на това, какъв човек искаш да бъдеш

# 2 849
Марето как гледа Sunglasses
Хванала телето за шлифера

Общи условия

Активация на акаунт