Звездни Компромати- Юли'25

• 336 023
  • 3 171
  •   1
Отговори
# 2 865
Дария Симеонова какви дълги крака извади! Не бях обръщала внимание досега!

Тя цялата си е издължена, и в лицето.

# 2 866
Има някакви статии, че се били виждали тайно по хотели в последно време, но те ако са приятели точно така ще се виждат - на четири очи и без публика. Не е като да могат да седнат да изпият по едно кафе на тротоара в неделя сутрин и папараците да ги пропуснат, че и връзка да не им припишат.

Дописвам, че заметоха мнението над моето и нищо не ми се разбира. За Джони и Анджелина става въпрос.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 21:26 от Дидичка

# 2 867
Ох, сега ми излезе тази новина. Снима се Имало едно време в Холивуд 2. Батко ви Пит почти толкова cool, колкото в Боен клуб. Значи тази сцена, в която Брад Пит наби Брус Лий в първия филм -  ж е с т о к а! Така съм се смяла и в същото време - к е ф! Музика, костюми, култови сцени и диалози!  Очаквам много, дано да се получи!

# 2 868
По вероятно да има нещо с Антония Десплат. Млада, французойка, много красива и талантлива. И тя определено го харесва много. Доста подозрителни са ми.
Анджи изобщо не е негов тип.

# 2 869
Има слухове за връзка между Кейти Пери и Джъстин Трюдо.Били заедно на вечеря в понеделник и на видео в TMZ двамата се навеждат един към друг над масата, докато си разговарят задушевно.
Съсобственика на ресторанта обаче е казал,че само приятелска е била вечерята.

https://www.tmz.com/watch/katy-perry-justin-trudeau-date-07-29-2025/

Ана и Том Круз
Скрит текст:

# 2 870
Ана обаче все по актьори от А листата се ориентира. И с Брат Пит май беше пробвала, ама не й се получи там.

# 2 871
Ох! Дамиано!

Скрит текст:

# 2 872
Ана е доста ... да кажем амбициозна, щом опря до Том Круз.

# 2 873
Катрин Зита сън няма да спи от бясна ревност. Разбирам я! Къде е тя, къде е Киселова Stuck Out Tongue Winking Eye

Много я защитавах тази жена, но....каквото сам си направиш....А може да е много симпатична. Явно е ината и напук НИ излага

# 2 874
Аз не съм сигурна, че ако промени нещо като прическа например ще има разлика, а и може просто да не е фотогенична.

# 2 875

Е, няма ли разлика? Все едно е различна жена

# 2 876
Ей сега четох, че Памела и Лиъм официално са двойка. Ами, живи и здрави. И двамата са преживели много, особено той, дано намерят хармония и щастие.

# 2 877
  • София
С големи ма радост констатира, че ханша на Том е по-голям и окръг лен от този на Ана 🤣
Ох, Joy специално се върнах да му огледам ханша.

# 2 878
  • Бургас
Катрин Зита сън няма да спи от бясна ревност. Разбирам я! Къде е тя, къде е Киселова Stuck Out Tongue Winking Eye

Много я защитавах тази жена, но....каквото сам си направиш....А може да е много симпатична. Явно е ината и напук НИ излага

Ех,Катрин,какво ти дойде до главата!

# 2 879
Краката на Дария може и да са слаби и дълги, но нямат хубава форма.

Алисия. Прилича ми на една Николета, но с по-хубаво тяло.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт