Звездни Компромати- Юли'25

• 335 925
  • 3 171
  •   1
Отговори
# 3 000
Какво да ядат, те някои неща са от картон, да стои  красиво, какви ли не трикове има, нищо общо с действителността. Но да дават пример става. По някое време гледах как се снима, и храна,  и  природа. На клип, да не помислите друго.

# 3 001
Имам предвид, че не пие вино, макар че се снима с чаша. Сега дали това е лош пример аз не мога да кажа, тук се възхваляват пияндета като Тодор Славков и Калканджиева… че някой се инстаграмър се снимал с чаша вино - е те и последователите трябва да имат малко мозък в главата.

# 3 002
Дори да не го пият,  ако отпиват от чаша вино и после се качват шофират е кофти пример. Все едно всичко си е наред. Или също толкова гадно: Те не пият, но подтикват последователите си да го правят. Пийнете си чашка и зкаарайте после детето еди къде си.... пффф Да си сипват чай или безалкохолна бира и да сочат 0 процента, като са решили да са за пример.

# 3 003
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Имам предвид, че не пие вино, макар че се снима с чаша. Сега дали това е лош пример аз не мога да кажа, тук се възхваляват пияндета като Тодор Славков и Калканджиева… че някой се инстаграмър се снимал с чаша вино - е те и последователите трябва да имат малко мозък в главата.

Да де, взема пари за реклама на неща които не яде и не пие, други вземат пари за реклама на козметика, която не ползват...
Лошо няма, не правят престъпление, само мамят леко.

# 3 004
Това е животът Simple Smile

# 3 005
Офф топик ама... кому е нужно?! Какви са тези пози, чупки и фалшив живот за инстаграм?! Представяте ли си колко тъжно е да седнете на хубав ресторант, да поръчате ястие с чаша хубаво вино, да започнете да го снимате от ляво от дясно с фалшиво-нахилена усмивка, и после...бутате чинията и ставате гладни. ПФ?! Аз съм човек, обичащ удоволствията, които живота предлага в това число качественото общуване, добрата храна, хубава напитка с приятели.. Тези т.нар инфлуенсъри олицетворяват всичко, което ме отвращава: поза, фалш и лицемерие. На кого и с какво са полезни?

# 3 006
Пълно е с хора, които вярват в светлините на прожектора и в идеалния живот. Затова имат и последователи. Намерили са пазарна ниша. Simple Smile

# 3 007
Офф топик ама... кому е нужно?! Какви са тези пози, чупки и фалшив живот за инстаграм?! Представяте ли си колко тъжно е да седнете на хубав ресторант, да поръчате ястие с чаша хубаво вино, да започнете да го снимате от ляво от дясно с фалшиво-нахилена усмивка, и после...бутате чинията и ставате гладни. ПФ?! Аз съм човек, обичащ удоволствията, които живота предлага в това число качественото общуване, добрата храна, хубава напитка с приятели.. Тези т.нар инфлуенсъри олицетворяват всичко, което ме отвращава: поза, фалш и лицемерие. На кого и с какво са полезни?

Винаги съм си задавала този въпрос.
Поза, фалш... Последователите не се ли усещат, как "най- добрият шампоан Х" утре вече е заменен с "най- добрият шампоан У". То и да следваш някого в Иг трябва акъл.

В ИГ следя канали със съвсем различна насоченост, за българските "звезди" четох навремето в темите тук, тогава и се коментираше това с консумацията на алкохол и шофирането след това.
Въпросната Теа съм я виждала единствено в семейната седмица в "Черешката на тортата".

# 3 008
Така работи рекламата… нали не мислите, че големите звезди се мажат с Elseve примерно или нещо подобно или ако говорим за БГ - ядат всяка вечер от Хепи салати с хиляда соса и подправки.

# 3 009
Далеч съм инфлуенсърството и инстаграм живота, но на тези хора им се плаща да правят реклами на различни продукти и брандове. И те това правят - мислят някаква концепция и снимат. Не се чувствам измамена, защото не очаквам Наум или някой друг да използва даден продукт и да го "рекламира", защото много му харесва. За тях това е работа. Все едно да вярвам, че Ева Лонгория се боядисва с дрогерийната боя, която рекламира по ТВ (не помня коя марка беше).

# 3 010
Оо, всичко е пълна поза, особено пък като започнат да рекламират хранителни режими, добавки за отслабване, пък чайове и прочиствания.

# 3 011
Инфлуенсърството си е чиста проба заблуда, лъжа и измама. Значи, те знаят, че продуктите са гадни, но ги рекламират, все едно ги ползвват- и храна и козметика. С други думи-колкото шарана клъвнат, все е добре.
За алкохола съм съгласна-независимо пият ли го или не, дават лош пример, че надигат чашата, а после карат.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 10:31 от #Frozen#

# 3 012
Ева Лонгория я бяха хванали да ползва спирала, различна от рекламираната от нея и я разкостиха по онова време. Няма как да я сравняваме с нашите “създатели на съдържание”. Най- малкото, тя е подписала договор с определена компания за определен срок от време и няма мърдане, неустойки- има.
А нашите “звезди” са като фурнаджийска лопата. Който дал- за него ще снимат, днес. Утре- следващия.

# 3 013
За мен всеки, който рекламира хазарт, си е продал душата на дявола. Разбира се, те разсъждават съвсем различно. Животът е шарен.

# 3 014
  • На морето!
И от мен една инфлуенсърка, но отвъд океана, Хилария Болдуин и 11годишната дъщеря, която на мен пак ми изглежда бързаща за порасне
Скрит текст:
, но все пак си е като тодлър до дъщерята на Бионсе на 13г.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт