Звездни Компромати- Юли'25

• 335 904
  • 3 171
  •   1
Отговори
# 3 030
За Памела и Лиам.
Това тикане и снимане на Лиам във фотосесия след фотосесия, за мен е много нетипично за него. Памела е ясна, тя ще си остане “момичето от плаката”, но за Лиам това винаги е било чуждо. Не им знам отношенията, може да е много влюбен и да й угажда, като се превръща в масов продукт, може просто да си продават филма, а може и да не се чувства комфортно, но да се стреми всячески да й угоди. Странно ми е да го гледам такъв, но пък ако са щастливи едва ли ги интересува моето мнение.

# 3 031
Много харесвам Димо Алексиев и като актьор и като водещ, но си заслужава наказанието.
Наум е постъпил както е счел за редно, а и не знаем дали не са се опитали да го спрат. С пиян човек трудно се излиза на глава.
Хубаво е, че никой не е пострадал.
Ама Димо отрича да е шофирал!

# 3 032
То оставаше и да каже, че е шофирал. Все някаква защита трябва да му се скалъпи.

# 3 033
Все по някакъв начин трябва да е доказано, иначе няма да си е нарушил условната и няма да лежи.

# 3 034
Значи Димо предпочете да влезе в затвора за една година и половина,но не и да признае че е шофирал? Щото ако беше признал,нямаше да го вкарат в затвора...

# 3 035
Според мен няма как да не е шофирал, просто не са го спрели за проверка

# 3 036
Предпочитам да няма льоьовци, които не са се научили, че след употреба на алкохол не се качваш в колата да шофираш, ама уви. На въпросния не му е за първи път, а освен него знаем и за други известни личности, които практикуват същото и им се разминава.

# 3 037
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Значи за Димо може (не го защитавам, уточнение  за буквалистките) наказание за Бубето не може, доста кофти двоен аршин. Нека всички да си понасят наказанията, а не само единици.

# 3 038
Ако не се лъжа Димо има вече една условна присъда.

# 3 039
Аз съм за това всички да си понасят наказанията. Дразнят ме защитниците, които дори си изключват коментарите, защото ги е страх да прочетат мнението на хората.

# 3 040
Не понасям Ралица, но не виждам нищо лошо в публичната и подкрепа за Димо и разбирам защо си е спряла  коментарите.
Тя не подкрепя това ,че е карал пил ,даже мисля ,че пусна изявление после в което го порица ,а подкрепя близък приятел на който му предстои труден период в живота.

# 3 041
  • София
Димо е с условна. Както и шеф Токев беше.

Според ммен книжките им трябва да се отнемат до изтичане на условната присъда. (Може и така да е, не съм запозната).

# 3 042
Дори и да ти е близък приятел пак не виждам как може да подкрепиш подобно поведение. Утре, ако сгази някое от нейните деца, пак ли би подкрепила добрия приятел? Това, че не се е случило, не означава, че постъпката трябва да се толерира или да се пускат постове в негова защита…

# 3 043
Е, какъв двоен аршин? Белослава беше съсипана от критики тук и във фейсбук, съвсем заслужено. Заедно с всички, които я подкрепиха в онзи нейн пост.

Ралица никъде не е написала, че толерира подобно поведение. Няма коментари като при Белослава от сорта на “голяма работа”, “какво толкова”, “всички го правят”, “горкият Димо”. Просто изразява подкрепа към приятел. По-добре, отколкото да се прави, че нищо не е станало или да се отрича публично от него.

# 3 044
Значи Димо предпочете да влезе в затвора за една година и половина,но не и да признае че е шофирал? Щото ако беше признал,нямаше да го вкарат в затвора...
Не е признал, защото има право да обжалва, няма да лежи ефективно смятам аз.
Наказан от закона и в пробацията продължава да пие и кара, не виждам за какво да му е "изправена главата". Има таксита, роднини или приятели с превоз, градски транспорт. Ако толкова не може да мине без питие, то проблем има и на друго ниво.

Общи условия

Активация на акаунт