Звездни Компромати- Юли'25

• 336 002
  • 3 171
  •   1
Отговори
# 3 090
Коя е тази съфорумка?

Кейт Мос и дъщеря. Това не е нейният кадър.
Скрит текст:

# 3 091
По повод Памела и нейното решение да се пусне натюрел- няма нищо ново в това. Разбира се, че когато си в общественото полезрение всеки анонимен сладур ще има мнение за всичко от визията до решенията ти.
Върви с известността, гаден данък, но го има.

Не мисля, че тя е съвсем без грим. Има появявания където има изравняване на тен, спирала на очите, лек руж, балсам на устните. Миналата есен пък я виждах на червен килим с ярко малиново червило.
Просто е решила да спре да се крие зад изкуствените мигли и тоновете грим, и наистина да остави душата си да говори.
Минус са този цвят на косата и тънките вежди, които наистина я състаряват, но пък да остаряваш е благословия, тъй че жива и здрава да е.

И аз не вярвам за романс с Лиъм Нийсън.

# 3 092
Минат ли определена възраст, хората променят приоритетите си (идва им акълът). Още повече няма да им отива да бъдат секссимволи. Сигурна съм, че ако Памела не беше променила имиджа си, щеше да има повече недоволни.

# 3 093
Бионсе
Скрит текст:

# 3 094
Кейт Мос, която обожавам ппц, изглежда направо ужасно....Много се е състарила и кожата й виси без никакъв тургор. Бейонсе както винаги груба, противна и разкрачена ...

# 3 095
  • София
Борис и Лилиан Бекер. Тя е с 23 г. по-млада от него.
Скрит текст:

# 3 096
Памела няма да ми стане красива и симпатична никога,но Ева Лонгория е друго нещо
Много ми е хубава и естествена

# 3 097
Безови:

Този кадър направо мога да го чуя Joy
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 098
На мен пък Лиъм Нийсън ми се струва жестоко надценен като актьор. И като визия не е кой знае какво, само дето е висок. Колкото пъти съм гледала негови филми, все играе ролята на пенсиониран чичка, чието тъмно минало го застига, семейството му или приятелката му аха да пострадат, но той се справя с лошите.

# 3 099
Супер е Лиъм. Винаги с удоволствие гледам филми с негово участие.

# 3 100
  • Viena
Много красиво е момичето на Орлин,кукла!🥰

# 3 101
Мария обаче е една от малкото публични личности, които винаги показва близост и очевидно подкрепа към семейството си - майка си, сестра си, племенниците. Това с таксите за училището е хем смешно, хем жената в интервюта е казвала, че иска да осигури най-доброто за детето си, не да бъде като нея, която е останала със средно образование в някакво квартално училище в родния й град.

Ами и според мен има позитивни неща в Мария. Любяща майка и дъщеря е, сама си отглежда детето иска по своя си начин да й осигури най-доброто. Мария не е някакъв мегакапацитет в образованието, но каквото може -- прави. Това е похвално, в крайна сметка.
Чантата е потрес за мен, но мъжът й ми е симпатичен, между другото. Доста свестен изглежда на фона на предните й мутри

Да изглежда льольо, но свестен 😄
Към добрите качества на Мария да добавя, че не ползва чистачка. Сама си чисти и е педант за чистота.
Майка и е мазна и възпитана, но лично за мен е изключително неприятна. Тя и с Миро като бяха все се въртеше около тях.

# 3 102
Безови:

Този кадър направо мога да го чуя Joy
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

Лорън става Мара 😀

# 3 103
Даже незнаех че Мара има сестра