Звездни Компромати- Юли'25

• 338 309
  • 3 171
  •   1
Отговори
# 3 105
Май се е развела, едновременно с развода на Мария с Миро и се прибрала. Две деца Йордана и Александър.

# 3 106
  • на село
Мичето чете тук - издокарала е мУж с дълъг ръкав.

Майка ѝ има приятно лице, обаче тая прическа е безумна. Не мога да повярвам, че има фризьори, които сътворяват такива гротескни прически.

# 3 107
Това са стари снимки, тогава модата беше такава.

Ето по-нова снимка на леля Данче :

Скрит текст:

Категорично Мария я намирам за най-красива, спрямо майка й и сестра й.

# 3 108
Нелка Хикселка а.к.а Нели Елея
Скрит текст:

# 3 109
Сияе Джеф, ей, така всеки мъж да гледаше жена си, повече мир щеше да има по света и у нас Joy

# 3 110
"Работен момент"😂
Много айляшка работа си е намерила Елея.

# 3 111
Нелка ми е останала с толкова грозно впечатление. Бях на базар на група от фейсбук (IN&OUT), тя беше там. Държеше се толкова високомерно и надуто, сякаш е кралица. Пробвах обувки, докато пробвам едната, въпросната издърпа другата, видя номера и я остави на другия край. Нищо нямаше да ѝ стане ако попита кой номер са… определено не е “моята чаша чай” и изпитвам кофти чувства към нея.

# 3 112
Мария и майка ѝ са все заедно, защото ако едната има някой като “Малчо”, другата също е обезпечена Simple Smile.
Сестрата живееше в Германия. Имаха кафене с мъжа си. Сега си е в града и работи в кол център и си гледа децата.

# 3 113
Положително качество на Мария - не ползва чистачка 😁😁😁

# 3 114
Малей мама на кво прилича на “новата” снимка..

# 3 115
  • Пловдив
Цитат
Представяте ли си колко тъжно е да седнете на хубав ресторант, да поръчате ястие с чаша хубаво вино, да започнете да го снимате от ляво от дясно с фалшиво-нахилена усмивка, и после...бутате чинията и ставате гладни.
Аз само дотук не вдянах защо да не изядат салатата - не им отговаря на диетата ли? Flushed

Чета от последната страница назад и ако преди това е казано, извинявам се. Салатата не е кола или шампоан.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 19:39 от Магдена

# 3 116
Тази снимка не е ли от времето на Миро?

# 3 117
Тази снимка не е ли от времето на Миро?
Да, стара е.

# 3 118
При професионалните инфлуенсъри е като работа - сядат, снимат, прибират си нещата и си ходят. Поне при тези които аз познавам . Някои може и да ядат и пият, знам ли.

# 3 119
Е...все нещо и те ядат ...не виждам защо да не си изядат храната.

Общи условия

Активация на акаунт