Звездни Компромати- Юли'25

• 172 301
  • 1 672
  •   95
Отговори
# 45
А пък Чарлийз Терон е била една от малкото, които не са поканени на сватбата и е коментирала, че всички са били ужасни LaughingLaughing
https://life.dir.bg/shou/charliyz-teron-za-gostite-na-svatbata-n … -bezos-uzhasni-sa

# 46
Коментарът на Драгомир Симеонов по повод сватбата на Безос:

"Чета, че сватбата на Джеф Безос струвала 50 млн долара. Хубаво, ама човекът имал 237 милиарда. Това значи, че ако вие разполагате с 200 хил. евро да кажем (дай Боже), сватбата ви трябва да струва 42 евро."

Който разбрал - разбрал! Satisfied

# 47
Жокер, не знам чия е била сватбата , честно казано и сторита не съм гледала . Не е особено звездна клюката , но доктор Соми щяла да се омъжва за Дани Илиев , нямало да има телефони и на тяхната сватба .
Дани е бившия на Гери Никол, нали?

# 48
  • гр.Пловдив
Много гореща и секси е била Санчес на младини. А и явно умна и пробивна.
Сега не я харесвам - кофни хирург ли, тя ли така е искала да изглежда, не знам,но е груба и с евтино излъчване.

И сега си е страхотна,за разлика от това в което се е превърнала Тилда в сравнение снимката й от 1988г ..

# 49
  • Варна
Безос и Лорън в началото ги слагах в графа “несимпатични”, обаче такава любов струи от тях, че в момента даже ги харесвам😄
Лорън ми изглежда много дива, страстна и забавна, от типа хора, които си живеят живота на макс.
Аз бях обратното.
В началото тя ми беше симпатична, обаче сега покрай сватбата, нещо ме дразни.
С половин око поглеждам за секунди роклите й и повече не искам да я гледам.

# 50
Благодаря за темата! Тръпнех в очакване за кого ще е първият пост.
Интересен персонаж е. Признавам си, че животът ѝ ми бе по- интересен от сватбата ѝ.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 18:43 от mariat

# 51
На мен са ми симпатични Лорън и Джеф Безос, личи им че се обичат, а и си подхождат много..

Коафьора Георги Русев много подмладява шеф Силвена Роуз.. Уникален в преобразяването, много добър!
Скрит текст:
видео:
https://www.instagram.com/p/DLkFDMSIdJE/

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 17:54 от SHE_IS

# 52
  • софия
Георги Русев е мноооого добър. Харесвам стила му.

# 53
Любопитна новина във връзка с Амазон - днес са въвели в експлоатация милионния си робот в складовата работа, срещу 1,5 милиона души персонал.

# 54
Любопитна новина във връзка с Амазон - днес са въвели в експлоатация милионния си робот в складовата работа, срещу 1,5 милиона души персонал.

Такова ще е бъдещето дигитализира се света, много професии ще изчезнат до 2030 година и ще се заменят от изкуствения интелект, касиери, базови счетоводители, офис администратори и секретари, агенти в колцентрове, традиционни продавачи и други..

# 55
  • софия
Последните дни пада голям смях с Хари Стайлс. В Гластънбъри бил забелязан да се целува с продуцентката Ела Кели. Майтапят го, че сe целува като 🐟
В Рим предложил на момиче да помогне да паркира колата ѝ, но и той не успял.

# 56
  • София
Кактусче, специални благодарности! 🌵
Да изчитам основното мнение на 1 стр. на старта на всяка нова тема е истинско удоволствие и винаги върви с дневната доза кафенце с мляко. Simple Smile

Вчера започна Уимбълдън.
Обожавам това бяло.
Много звезди уважиха откриването, ето тук линк
https://graziamagazine.com/articles/wimbledon-2025-celebrity-style/

Месечния ни патрон Джесика Алба е била там, наред с Еди 'Чакала' Редмейн и Сър Дейвид Бекъм.
Слагам ги в скрит текст.

Скрит текст:

# 57
Лорън е била готина обаче, особено тук :
Скрит текст:
Учудващо за мен, но ми стана симпатична доста, а преди не я харесвах.

Благодаря за темичката!

Чакаме на Дамата сватбата, как ги омайва тази женица, евала.
Новия поне е млад, не е и грозен, макар да ѝ се впива като кърлеж.

# 58
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Силвена Роу ми е като картуун образ от компютърна игра made in Дюбай.
Интересна биография има Безовица.
Кактусче за темата Flowers Hibiscus Champagne

# 59
  • USA
Предполагам,че си е правила серия мощни анти ейджинг процедури,защото сега изглежда по-младолика (и по-сексапилна) от преди 7-8г,когато започва да излиза с Безос.
Като изключим гърдите и устните(които обаче видимо е смалила) жената изглежда феноменално за нейните 55+.

Също така съм чувала,че е създала фитнес комюнити за скучаещите милионерки в ЛА и е правила бизнес с програми и хранителни режими.То и като й видим тялото си личи,че не излиза от фитнеса.
Въобще - много доволна от живота,активна и приятелски/семейно ориентирана ми изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт