Звездни Компромати- Юли'25

• 100 556
  • 911
  •   79
Отговори
# 30
Страхотно начало на новата тема!
Аз също съм от тези, които харесват Лорън Санчес... Беше ми много интересно да прочета нейната история!
Роклите й на сватбата, които видях, ми харесаха абсолютно всички!

# 31
Тилда Суинтън 1988г.
Скрит текст:

# 32
Много гореща и секси е била Санчес на младини. А и явно умна и пробивна.
Сега не я харесвам - кофни хирург ли, тя ли така е искала да изглежда, не знам,но е груба и с евтино излъчване.

# 33
Жокер, не знам чия е била сватбата , честно казано и сторита не съм гледала . Не е особено звездна клюката , но доктор Соми щяла да се омъжва за Дани Илиев , нямало да има телефони и на тяхната сватба .

# 34
Лео с шапката да обикаля май не е фейк. Имаше коментари “Какво ли крие? Не е като да не сме виждали лицето му!”

# 35
  • Пловдив
Както писахте и преди, харесва ми, че Безос не залитна по някоя 20 годишна блондинка, а си взе жена, близка по възраст на него и то 50+. Роклите ми харесаха, а Венеция много я харесвам. Не ми мирише на блато, обичам да се разхождам там и одобрявам и младоженците, и облеклото, и мястото на сватбата. Дори и повечето от гостите Grinning

# 36
Има теория, че Лео крие лицето си, защото папараците получават по-малко пари за снимки, на които не се вижда лицето

# 37
Безос и Лорън в началото ги слагах в графа “несимпатични”, обаче такава любов струи от тях, че в момента даже ги харесвам😄
Лорън ми изглежда много дива, страстна и забавна, от типа хора, които си живеят живота на макс.

# 38
Кактус, благодаря за новата тема и за детайлите от биографията на новата г-жа Безос! Имало е за какво да си я хареса Джеф.
На мен също ми станаха по-симпатични с известна градация. И то само защото са много хармонична двойка.
В дир.бг чета, че меденият месец (ще) е в Сицилия, казах на мои близки да се оглеждат и телефоните да са в готовност, макар че сигурно предимно на яхтата ще си стоят.

# 39
В рязък дисонанс с темата за Безос, една шеф Силвена Роу, готова за следващия сезон на "Стар Трек":
Скрит текст:
Скрит текст:

# 40
  • софия
Кактус, отново интересен пост с непопулярна и много информация 🤍

Новата безовица хем ми харесва (изглежда като човек, който не плаща данък обществено мнение, работлива), хем ме отблъсква с показността.
Абе нека се обичат!

# 41
  • До морето
Инстаграмърската сватба не беше ли на ония близначки, дето едната беше в Игри на Волята?!?! Сузи и Рени май се казват. Не знам коя ат двете се жени.

На Лео тва с шапката - мега тъпо. Всяка една такава проява винаги крещи два пъти повече "Вижте ме!", отколкото обратното. Ако се беше държал нормално,  по можеше са остане незабелязан в тълпата от селебритита.

# 42
  • София
В рязък дисонанс с темата за Безос, една шеф Силвена Роу, готова за следващия сезон на "Стар Трек":
Скрит текст:
Скрит текст:
Тази жена нещо откачи. Какво ѝ стана изведнъж? Laughing

# 43
Да, това е мъжът на Духовникова. Отслабнал ми се струва

Преди малко видях Криско с жена си и дъщерята. Без момченцето

# 44
Силвена Роу наистина може да получи роля на клингонска жена без допълнителен макиаж.

Общи условия

Активация на акаунт