Звездни Компромати- Юли'25

• 172 640
  • 1 674
  •   103
Отговори
# 15
Уау, Кактусче, едно голямо браво за пореден път! Purple Heart

А тази Пиа е страхотна!

# 16
На мен ми харесва Уайтсел като млад. С Лорън някак не си отиват, но явно са имали хармония, щом създават две деца и се разделят без драми.

# 17
  • ВАРНА
Дъщерята на Кортни Кокс-Коко,толкова прилича на леля си Патриша Аркет.

# 18
Благодаря за темата.
И аз не визях 27 рокли,а така ми се щеше.

# 19
Абсолютно в десятката, Кактус, в крак с най-парещото светско събитие - сватбата на Безос с Лорън Санчес, браво!
Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Наистина, с изключение на първия съпруг, всички останали мъже на Лорън са красавци, чак не е за вярване! Тя има нещо, дори не мога да определя какво точно, но нещо отблъскващо в лицето - може би комбинацията от малки присвити очи с квадратичното й лице? Има излъчване и поглед на харпия. Не знам, никак не ми харесва в лице, но явно има огромна харизма и опасен чар!

# 20
Огнена жена, някои мъже търсят точно това.

# 21
Докато някои бяха на милионерска сватба, други бяха на фестивал с гумени ботуши. Гластънбъри 2025, някои от селебритата

Марго Роби

Ирдис Елба и съпруга

Къмбърбач

Лили Джеймс и Били Пайпър

Джеймс Нортън

Махалия

Ленън Галахър, син на Лиъм Галахър от Оasis и някакво момиче, не я знам коя е

Джарвис Кокър, солист на древната група Pulp

# 22
  • Glasgow
Смешка покрай Гластънбъри, подобна на тези за концертите на Веско Маринов🤣 понеже много се коментираше преди това какви непробиваеми прегради и огради са сложили за феста,  трябвало такива и на границите на UK да сложат 🤣

# 23
Мъск и Тръмп продължават да се дракат, Мъск пак заплашва с нова партия https://btvnovinite.bg/svetut/donald-tramp-ilon-verojatno-shte-t … uzhna-afrika.html

# 24
Благодаря за новата тема! Както и за интересната информация за Лорън.

Не знам дали вече е споменавано, но казват, че Меган Маркъл била много ядосана, че не я поканили на сватбата на Безосови. Въпреки че медиите обсъждат, че сред гостите е имало хора, които не са чак толкова близки с двойката, но са А-лист знаменитости. Например, Сидни Суини.

# 25
  • София
Духовникова и мъжът ѝ, предполагам 😃, в Ибиса.
Скрит текст:

# 26
  • До морето
Много благодаря за темата.
Симпатична ми е на мен г-жа Безос! Интересна история има.

А пък за сватбата - толкова много вълнения имаше какво ЩЕ бъде, че някак самото събитие мина между другото. Видяхме 10 едни и същи човека как се качват и слизат от лодки няколко пъти. Една Иванка се нащрака хубаво със семейството си, другите - зеро.
Остана ми усещането, че големият ден тепърва предстои. Никакви кадри от самата сватба, маси, украси, менюто. Няма го Азис да пусне лайф от церемонията, въпреки изричната забрана на младоженците..... някак си останахме на сухо 😀

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 15:15 от Boho chic

# 27
  • Glasgow
Да, няма кой да щракне листа с менюто и да пусне стори. Емануела уикенда пуска снимки на сторита от някаква инстаграмърска сватба, то менюта, то видео с букета (Емануела го хвана), Безосови нищо не пуснаха 🤣
Candy, кой се жени този уикенд, всичкото инстаграм фризьори бяха там, шаферките бяха в черно, Емануела хвана букета, Рачков беше водещ 🙄🤔

# 28
Взели телефоните на гостите, за да не може никой да снима нищо. Искаха максимална дискретност

# 29
Излезе едно видео как Лео обикаля из масите със шапката, но дали е истинско не знам. По-вероятно не. Също така някои от яхтите са обикаляли около Хърватия (по местата, свързани с Игра на тронове), та най-вероятно игра е имало, но е останала незаснета и само за лично забавление.

Общи условия

Активация на акаунт