Звездни Компромати- Юли'25

• 335 913
  • 3 171
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за новата тема! Да си пожелаем много нови сочни клюки.

Има теория, че Лео крие лицето си, защото папараците получават по-малко пари за снимки, на които не се вижда лицето
Даниел Радклиф преди години е финтирал папараците, като половин година е обличал едни и същи дрехи. Така снимките буквално стават непродаваеми, тъй като изглеждат от една и съща дата.

# 76
На втората снимка както е застанала в профил е плашеща госпожа Безова.

# 77
Аз съм впечатлена от историята на Безовица, стана ми някак симпатична. Не знам как, но стана.

# 78
  • Пловдив
Отново роклите. На една от снимките е как и обличат роклята:

https://www.zajenata.bg/%D0%BB%D0%BE%D1%80%D1%8A%D0%BD-%D1%81%D0 … 24.html#scroll_to

# 79
Хубави са роклите, личи че някой друг й е помагал в избора - много са красиви, елегантни и далеч от нейния кичозен цицест стил.
Лорън Безос  и 2-те и рокли Dolce&Gabbana от сватбения ден
Скрит текст:

# 80
Кактус, благодаря за темата!
Изчерпах  суперлативите за теб, затова от тук нататък само ще изразявам своята благодарност. Имаш моето уважение за таланта, труда, постоянството и всеотдайността, с които ни поднасяш всеки месец поредната приказка от "1001 нощ". Всеки месец!!! Години наред...
Замислих се, дали някой папарак е публикувал книга, история или е дал интервю за своята работа и останали недостъпни чрез медиите срещи със звезди. Дали в някакъв момент по-амбициозните и напористи папараци се сприятеляват със своите "жертви"? Или, хайде, да не се сприятеляват, а да си стават по-близки?

# 81
  • USA
Роклята без ръкави май ми харесва повече от първата, но оценявам, че не е наблегнала само на бейсик и е избрала и тази с ръкавите.

# 82
Благодаря за темата, Калтус Heart
Предвид всички бивши - няма човек, който да ме убеди, че този брак не е по сметка...
Лорън си ги харесва високи и "неевропейци" /така да се изразя/....
Безос си е "европеец" и близо до нейния ръст.
Според мен с бащата на първото си дете най-си подхожда.
А първият ѝ мъж е....
Сигурно и за последен би си го взела същият, стига да е на финансите ма Безос и да ѝ обърне внимание.

Нелка се излага. Какво я е нарамила тая чанта, като снимката не изглежда спонтанна, а нагласена и то барабар с чантата за 2-300лв....
Колко струва чанта на Пинко?!

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 23:16 от Лайкa

# 83
Страхотни са и двете рокли .

# 84
Замислих се, дали някой папарак е публикувал книга, история или е дал интервю за своята работа и останали недостъпни чрез медиите срещи със звезди. Дали в някакъв момент по-амбициозните и напористи папараци се сприятеляват със своите "жертви"? Или, хайде, да не се сприятеляват, а да си стават по-близки?
Не е точно публикация, но един от свидетелите на Джони Деп беше бивш служител на TMZ. Не го разпитваха дълго, 15-20 минути само, но каза доста интересни неща. Всяка информация се проверява преди да бъде публикувана, а информатори често са мениджъри, агенти или актьори от Б-листата.
Не знам как съм си представяла папарак, но определено не очаквах човек с такъв интелект и изказ.
От TMZ направиха опит да блокират показанията му, защото не искаха издаването на вътрешна информация. От защитата също се опитаха да не го допуснат да свидетелства, защото показанията му бяха унищожителни за Хърд.
Видеото от разпита:
Скрит текст:

На 15:00 човекът даде неочаквано сразяващ отговор на адвоката на защитата, който моментално стана вайръл. По ирония на съдбата човекът наистина си спечели "15 минути слава".

# 85
Благодаря за темата, Калтус Heart
Предвид всички бивши - няма човек, който да ме убеди, че този брак не е по сметка...
Лорън си ги харесва високи и "неевропейци" /така да се изразя/....
Безос си е "европеец" и близо до нейния ръст.
Според мен с бащата на първото си дете най-си подхожда.
А първият ѝ мъж е....
Сигурно и за последен би си го взела същият, стига да е на финансите ма Безос и да ѝ обърне внимание.

Нелка се излага. Какво я е нарамила тая чанта, като снимката не изглежда спонтанна, а нагласена и то барабар с чантата за 2-300лв....
Колко струва чанта на Пинко?!
Аз не разбрах какво й е на чантата. Много е евтина ли? На мен ми харесва.

# 86
  • софия
Това били рожденичката Анелия и дъщеря 😁
Скрит текст:

Има една ФБ страница, която е яко криндж. Всичкото бг елитарност има.

# 87
Това, което ме интересува в някаква връзка с Анелия, е какво се случи със семейството, пострадало в катастрофата; имаше ли дело и осъдиха ли шофьора й.
На снимката не знам дали е тя, с тези рибешки муцки и очи… риби много.

# 88
  • софия
Мама, и аз това се питам като се сетя. Бързо и тихо покриха случая, което ме навежда на мисълта за финансова компенсация.

# 89
Добро утро с плочките на Александра Богданска Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт