Звездни Компромати- Юли'25

• 336 003
  • 3 171
  •   1
Отговори
# 2 880
Краката на Дария може и да са слаби и дълги, но нямат хубава форма.

Алисия. Прилича ми на една Николета, но с по-хубаво тяло.
Скрит текст:

Съгласна съм - напълно еднакви са в лице заедно и с Галена. А Николета не знам защо си мисли, че има много яко тяло, непрекъснато се хвалеше в предаването как яде боклуци още от сутринта, а е слаба. Ама нейното тяло не е нищо особено, къде ти по-яки мацки има от нея.

# 2 881
  • Glasgow
Ето я и Николета, небрежно заспала на дивана полугола😅 Откъде ги мисли тези стойки😅
Скрит текст:

# 2 882
Благой Георгиев и Мария Луиза наистина ще се окажат двойка. Снимали са обща реклама и се гушкат там. Визуално си отиват и двамата са се направили еднакви. Учудвам се, че са двойка. Не много отдавна я гледах в един подкаст и разказваше, че има дълга връзка. Благой как ги омайва жените, та още му се връзват. Като се сетя как казваше, че харесва естествени жени, а до сега няма ни една приятелка без корекции и ми става смешно. Не знам защо въобще ги говори такива небивалици.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 23:36 от Haley Scott

# 2 883
Едно време Николета и Златка се подиграваха на Алисия, че в лице не ок, а сега те са по-зле и от нея, напомпани скули, грозно напращели устни...

И още една снимка от Алисия.
Много ми харесва в тяло, въпреки, че има изкуствен бюст не стои едро като при Лозанова.
Скрит текст:

# 2 884
Не знам коя е мария-луиза, но като я гугълнах - ми тя като старите, ама нова. Що се хаби този човек да сменя еднакви жени не знам.. 
Николета отдавна изглежда зле, Алисия е зле в лицето и добре в тялото
Киселова прекалява. У аз съм мега небрежна, не ползвам грим и т.н., вече се ходи по дънки в съда, ама....на официални събития преглъщаш, повръщаш и се спретваш. В твоя размер.

# 2 885
Мария Луиза пък ми е копие на докторката, която я прави - Рима Соми. Тя ги прави всички под калъп. И Моника Валериева при нея ходи.

# 2 886
Знаменитости с кучета
Антъни пак е в бащиното имение Души където наглежда любимото куче на Ален под звуците на Феличита (не знаех, че харесва Ал Бано и Ромина🙈)!
Скрит текст:
И Пиер Нине, така успешния Граф Монте Кристо на Дюма, с кучето си, което храни с биберон.
Скрит текст:

Голди Хоун с внучката си, която й е одрала кожата.
Скрит текст:
И родната Диляна се кипри от Италия.
Скрит текст:

Скрит текст:

Ивет
Бари, единственият останал от четиримата братя Гиб и Bee Gees❤
Скрит текст:

# 2 887
  • софия
За приятно започване на деня идвам с богини 🤡 от хотел Уолдорф Астория, Рим
Скрит текст:

# 2 888
Скрит текст:
Каква класа, стил, шармантност. Леопардов принт, дантела, екстеншъни, рози, перде, ръкавици, телеса. Да се чудиш къде да гледаш

# 2 889
  • София
Сигурна съм, че богините са пир за  окото и душата.
При мен не се отварят.
Казвайте кои са и ако може още снимки.
След всичките мари, алексии, земноводни и други карикатури, има нужда от свж полъх Yellow Heart

Скрит текст:

# 2 890
Вчера ги видях аз тия грации, ама като освен кацарова ни една не знаех и си викам “дали ще са достойни да ги изплякам в темата” Simple Smile пък те - фурор!

# 2 891
  • София
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Дамяно
Скрит текст:
Памела Андерсън
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:

# 2 892
  • София
Богините Joy Къде е Хикселка се питам?
Кацарова, адвокатката и турската готвачка разпознавам. Кои са другите?
Значи имаме богинята на изкуството, богинята на правосъдието и богинята на храната. Другите?Joy
Весела Ивчева - нотариус разпознавам.
ТиЛи, става въпрос за собственичката на ресторант Тюркоаз.
Събитието е било организирано от Камелия Воче.

# 2 893
Бела Хадид още ли е руса? Мислех, че е само за някакво събитие и после ще си върне тъмния цвят. Много повече ѝ подхожда, русото не е за нея.

# 2 894
Скрит текст:
Това май е от рождения ден на адвокатката Тончева.
 Йонко Мермерски цяло видео пусна с червени отлитащи балони от събитието.

За Киселова съм без думи. Ни без грим, ни със грим става. И то второто, защото я мажат за екран  там набързо, рутинно, косата ѝ лакират и сплескат, и вече се брои грижа за външния ѝ вид.
Нито с тоалет/то пък едни тоалети/, нито с цветове и форма на лице вързано.
На първо време трябва да промени прическата, която и придава вид на пършива рок звезда от 70-80те. Май тогава Крис Норман се е носел така.

За братя Гиб/Би Джийз/  съм изненадана, че тримата са починали млади, само единият  от тях докарал 63.

Общи условия

Активация на акаунт