Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 160 - юли 2025)

• 101 536
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • Елхово
И моят син е с ваучер Декатлон Blush

# 107
Участници, спечелили Kikkoman награди:

Kомплект за готвене MOKUBO: j********9*7@gmail.com
Скара Napoleon Freestyle Plancha: *****v.i***.n***l**v@gmail.com
Раница за пикник с комплект сосове Kikkoman – Kikkoman Ponzu, Kikkoman Poke и Kikkoman Kimchi: s**s*****.m*****@gmail.com

# 108
Аз бях с едни мижави 3лв участие в Киндер, естествено ме няма, но и тези ги бойкотирам. Що киндери сме изяли през живота си, никога нищо, а в тази жега заменихме шоколадите с дини и бисквити. Защо ли не се пробвам в Орео?! Сетих се защо - защото няма да спечеля Joy

# 109
Има ли някой спечелил от последното теглене на престиж? Виждам като моя номер но никои не се е свързал с мен,
Престиж изпратиха СМС с указания за връзка с тях и уточняване на адреса.

# 110
  • София
Има ли някой спечелил от последното теглене на престиж? Виждам като моя номер но никои не се е свързал с мен,
Престиж изпратиха СМС с указания за връзка с тях и уточняване на адреса.

Благодаря, явно не съм аз.

# 111
# 112
Здравейте, има ли някой печеливш от играта на Рошен и Фантастико, свързаха ли се с вас ? За съжаление интернет страницата е спряна и не мога да видя правилата на играта, май имаше споменат телефон за връзка.

# 113
Здравейте, има ли някой печеливш от играта на Рошен и Фантастико, свързаха ли се с вас ? За съжаление интернет страницата е спряна и не мога да видя правилата на играта, май имаше споменат телефон за връзка.

На мен ми пратиха мейл

# 114
Получих мейл от тях. Телефонът на играта на Рошен е 0878942979.

# 115
Аз също съм с ваучер от Киндер, много ме зарадваха! Simple Smile
Иначе вчера ми хакнаха Телеграм, а днес ми звъня една кака да ме кани на някакво събитие. Докато я хвана, че е робот, мина малко време. Laughing Пак изтичат данни от някъде.

# 116
Здравейте,искам да попитам нещо Blush
Купих си капи лимонада 400 мл и под капачката има код потърсих дали има активна игра,но нищо не намерих. Ако някой знае моля да ме " светне" къде се регистрират тези кодове или вече е изтекла

# 117
вижте си пощата

# 118
  • Телиш/Плевен
Похвалих се в понеделник, тук е коментарът ми. Малко след като публикуваха печелившите, получих SMS-а. Ако искаш, звънни на посочения телефон или пиши на имейла, да попиташ дали си ти. Имало е случаи на печеливши, които по някаква причина не са получили SMS.

# 119
Здравейте,искам да попитам нещо Blush
Купих си капи лимонада 400 мл и под капачката има код потърсих дали има активна игра,но нищо не намерих. Ако някой знае моля да ме " светне" къде се регистрират тези кодове или вече е изтекла

Играта беше за фотоапарати през месец април.

Общи условия

Активация на акаунт