Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 160 - юли 2025)

• 102 919
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 120
  • Сф
Хм, от някъде са ни изтекли телефоните. Има няма в рамките на 14 дни, първо ми звъняха за някакъв лифтинг ли що ли, нещо козметично беше. Днес за презентация с награда прахосмукачка. Спомням си още някой тук се оплака. Досега не ми се е случвало. И хем избягвам измислени игри и сие.

# 121
  • София
Има ли някой спечелил от последното теглене на престиж? Виждам като моя номер но никои не се е свързал с мен,
Похвалих се в понеделник, тук е коментарът ми. Малко след като публикуваха печелившите, получих SMS-а. Ако искаш, звънни на посочения телефон или пиши на имейла, да попиташ дали си ти. Имало е случаи на печеливши, които по някаква причина не са получили SMS.

Благодаря, ама аз питам за играта на вафли Престиж. Намерих го. Не съм аз.

# 122
  • София
.

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 18:55 от Таня67

# 123
Видях, че някой скоро беше писал, че е получил продуктите от Bettr. Има ли някой, който не е все още?

# 124
Аз пък търся контакт с Партида ООД, която организира играта на Нестле с пюретата Гербер. Има номер като на мъжа ми , звънях на Нестле. По-безсмислен разговор не съм водила. Не ми помогнаха . Писах на office@parida.net и без отговор. Някой да е спечелил и да сподели от кой имейл са му писали ?

# 125
  • Телиш/Плевен
Аз пък търся контакт с Партида ООД, която организира играта на Нестле с пюретата Гербер. Има номер като на мъжа ми , звънях на Нестле. По-безсмислен разговор не съм водила. Не ми помогнаха . Писах на office@parida.net и без отговор. Някой да е спечелил и да сподели от кой имейл са му писали ?
Когато спечелих дрона, ми писаха от този имейл: digital@parida.net

# 126
Скрит текст:
Аз току-що целнах ваучер за Фешън дейс от Колата. Регистрирах код от хартиения етикет на стъклена бутилка - има си QR код и лесно се къса.
П.П. Имам две капачки пак от стъклени бутилки,но никъде не ми ги приема. Ако някой знае къде мога да ги регистрирам ще се радвам да сподели (извинявам се,ако е споделено преди) Blush
Бяха им писали преди - отговорили, че това е фабричен код, не е от игра
А тези стъклени бутилки от кои магазини ги купувате? Аз уж съм от голям град(Варна), но никъде не ги намирам .
В почти всяко заведение, когато си поръчате кола 250 мл, следва да има код под етикетите. Примерно в по-оборотните е по-вероятно, защото ще се консумира повече кола и би следвало да са заредили от промоционалните партиди.

Мрънкам, че пробвах 2 кода за ваучер във ФешънДейс и никакъв успех.

Желая успешен месец да се похвалите с много готини награди.

И аз мрънкам, регистрирала съм около 10 кода вече и нищо..

# 127
Аз съм сред печелившите, като имейл все още нямам. Миналата година пак имаше тяхна игра и си спомням, че пращаха имейли 1-2 седмици след като публикуваха имената.

# 128
  • София, Дружба 2
Точно тази РА и игрите на Нестле не мога да се въздържа да не я коментирам. Преди година или две, дори не искам да си спомням, спечелих легло за котката и като зачаках да се свърже някой с мен за да дам данни за доставка..... един месец мина. Звънях, писах, сто разправии, то най-накрая ми се отщя въобще да ми носят някаква награда за котето. Минаха още месец-два. Не помня точно колко ги чаках ама играта беше по Коледа, а наградата получих към Великден. От тогава в техни игри не участвам.

# 129
+35924340852 - Номерът, от който звънят за ваучерите на Киндер.

# 130
  • Б
От играта на Видас получихте ли наградите ? Аз още чакам , а потвърдиха наградата и искаха адрес за доставка. От ефес бира спечелих кенчета бира . Така че чакам напитки да пристигнат

# 131
  • Под Слънцето
Аз си ги взех бирите на Ефес от Спидито , В картонена кутия са 6 бр, стъкло х 330 мл.

# 132
https://giveaway.welcometravel.bg/
 Голямата награда е почивка за двама на Малдивите.

Имайте предвид обаче, че пътуването до там не е включено в наградата:

1 бр. Романтична почивка за двама със 4 нощувки на Малдивите с дата на настаняване 06.09.2025 г. (без включени самолетни билети – те се заплащат от победителя);

# 133
Някой питаше за БМВтата дето раздаваха Кауфланд. Качили са снимки. 3 жени са спечелили. От Варна, Бургас и Казанлък.

# 134
Има качени печеливши, но още нямам мейл Simple Smile дано съм аз Simple Smile
https://zelen.bg/info/frudadagame

За тиганите нямам обаждане, а на Рошен вече пращат мейли за последното теглене.

Общи условия

Активация на акаунт