Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 160 - юли 2025)

• 101 530
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 90
Уф, то бива каръщина... Печеля от Фантастико в Инстаграм, обаче не живея в София и няма как да си взема наградата... Те не пращат по куриер, нали?

Може някой от София да я вземе и да Ви я прати.
Нямам познати, които биха се навили да се занимават с това :/
Здраве да е, най-вероятно ще им пиша после да си теглят друг печеливш.
В кое фантастико трябва да Ви се вземе наградата , ако е някъде близо до нас бих Ви я взела и пратила ')

# 91
  • София
Скрит текст:
Аз току-що целнах ваучер за Фешън дейс от Колата. Регистрирах код от хартиения етикет на стъклена бутилка - има си QR код и лесно се къса.
П.П. Имам две капачки пак от стъклени бутилки,но никъде не ми ги приема. Ако някой знае къде мога да ги регистрирам ще се радвам да сподели (извинявам се,ако е споделено преди) Blush
Бяха им писали преди - отговорили, че това е фабричен код, не е от игра
А тези стъклени бутилки от кои магазини ги купувате? Аз уж съм от голям град(Варна), но никъде не ги намирам .
В почти всяко заведение, когато си поръчате кола 250 мл, следва да има код под етикетите. Примерно в по-оборотните е по-вероятно, защото ще се консумира повече кола и би следвало да са заредили от промоционалните партиди.

Мрънкам, че пробвах 2 кода за ваучер във ФешънДейс и никакъв успех.

Желая успешен месец да се похвалите с много готини награди.

# 92
Аз за съжаление в момента не съм в София, иначе бих пробвала и аз да взема наградата от Фантастико. Миналата седмица си взех моята (ако става въпрос за мешката, тениската и протеиновите продукти). Обаче на мен ми искаха лична карта и не знаех, че дават и на друг. Пробвайте, не се отказвайте. Говорете с тях. Някоя добра душа оттук ще ви я вземе и изпрати. Blush
Фантастико имат и нова игра, която приключи тези дни. Тя пък е с млечни продукти и уред за кисело мляко. Та и те са трудни за изпращане с куриер.
Точно, с млечни продукти е, раничка с няколко продукта ЛБ Булгарикум.
Благодаря на отзовалите се, както и на всички, които ми писаха за помощ.
Чакам отговор от Фантастико може ли да се вземе от друг и как точно. Simple Smile

# 93
Мрън Мрън Киндер са изтегли ли 3 теглене вече пак ме няма чакам единствено награда от Орбит успех във игрите и весело лято на всички.

# 94
  • In The Middle Of Nowhere
В общите условия на фантастико пише, че може С пълномощно, но сигурно не го изискват винаги. Отделен е въпросът, че в тези горещини е малко особено изпращането на хранителни продукти.

# 95
В общите условия на фантастико пише, че може С пълномощно, но сигурно не го изискват винаги. Отделен е въпросът, че в тези горещини е малко особено изпращането на хранителни продукти.

От последната им игра,баща ми ми взе продуктите! Изискаха само негови имена също. Това е.
Давате друго име,освен Вашето и казвате,че е брат,сестра,или комшийка.
Хладилна чанта е новият подарък,който и да го вземе,ще държи продуктите вътре и в хладилник,до изпращането. Дали ще дойдат цели - Божа работа, но си заслужава да опитате.

# 96
Аз да попитам, някой играл ли е в новата игра на Нескафе. От телефона без да изпускам ледчетата правя максимум 87, а на компютър 90. Виждам че максимума е 91. При друг случва ли се да събира всички и въпреки това да е нисък резултатът.

# 97
В ход е активно превземане на потребителски профили в чат приложения
Игнорирайте съобщенията и не следвайте посочените стъпки, водещи към измамни платформи, съветват киберполицаите

Най-често достъпването до телефона се осъществява чрез получаването на линк към информация с покана да разгледате снимки в интернет пространството или за гласуване в анкета. Линкът е изпратен или като сервизна информация от името на приложението с искане за пререгистрация, или от превзет вече контакт от телефонната листа на потребителя.
  Споделям да бъдем бдителни за личните ни данни и да проверяваме попълването на анкети да са от сигурни сайтовете.

# 98
  • София
Аз да попитам, някой играл ли е в новата игра на Нескафе. От телефона без да изпускам ледчетата правя максимум 87, а на компютър 90. Виждам че максимума е 91. При друг случва ли се да събира всички и въпреки това да е нисък резултатът.

Аз играх само от компютър и с изпускане  и без изпускане максимума ми е 90.

# 99
Мрън Мрън Киндер са изтегли ли 3 теглене вече пак ме няма чакам единствено награда от Орбит успех във игрите и весело лято на всички.
на спечелилите от седмица 3 звъняха миналата седмица, вчера трябва да е било 4-то но никой тук не се похвали. Има още доста до края на играта, така че късмет на всички Simple Smile

а) Тегленето на малките награди ще бъде извършено в рамките на девет седмични тегления, а именно на следните дати: 10.06.2025 г., 17.06.2025 г., 24.06.2025 г., 01.07.2025 г.;, 8.07.2025 г., 15.07.2025 г., 22.07.2025 г., 29.07.2025 г., 5.08.2025 г., като при всяко от тях ще бъдат изтегляни 25 печеливши и по 5 (пет) резерви.

Играта на Долче густо не ми се отваря, пише че сайта е недостъпен. От след обяд ми приема кодове от шишета, но награда все още йок Simple Smile

# 100
Повтарящи се инициали и номера:

И. Г. – 879XXX39

Появява се три пъти като:

раница

раница

шезлонг

К. Н. – 888XXX33

Появява се два пъти като:

раница

(втори запис) раница

D. P. – 888XXX03

Два пъти:

раница

(втори запис) раница

Д. И. – 876XXX72

Два пъти:

подаръчен комплект

(втори запис) подаръчен комплект

И извадка от правилата:

6.3. Всеки участник може да бъде определен еднократно за победител в Играта и може да получи само една от наградите в Играта с един регистриран от него касов бон. По-големият брой участия в Играта, с различни касови бонове, отговарящи на условията по т.6.1.1. увеличава шанса на Участника да бъде избран за победител.
С оглед условието на настоящата точка и в случай, че Участник бъде избран повторно за победител за награда (независимо от нейния вид) с един и същ регистриран касов бон, този избор не се взема предвид и на негово място се избира друг участник, който отговаря на изискванията на настоящите Правила.

Става въпрос за играта на Аперол, от която съм крайно разочарована ! Днес дори има едно и също име, с един и същи номер, един под друг, с две еднакви награди в едно теглене!

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 15:49 от Shu34

# 101
По повод играта на Киндер, преди малко ми звъннаха да ми кажат, че печеля ваучер за Декатлон. Сега се чудя дали продължавам да участвам за друг вид награда в случай, че имам необходимите точки, разбира се.

# 102
Звънят от Киндер за ваучерите от 4то теглене. За пръв път печеля от тях, а винаги участвам. Дано се похвалят и други от темата.

# 103
От кой номер звънят от Киндер?

# 104
  • София
Има ли някой спечелил от последното теглене на престиж? Виждам като моя номер но никои не се е свързал с мен,

Общи условия

Активация на акаунт