Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 124 952
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 335
За среща средата на август съм на линия.

М.Дути в България е по-скъпо.
С госпожицата малко се издразнихме, цените:
89€ - 229 лв
129€ - 289 лв

Страхотна снимка Дез 🌻

# 1 336
  • Берлин
Аз нямам нужда от спестовно предизвикателство. Разказвала съм ви колко дълго удържах фронта и спестеното доволно стигна за ол инклузив в Турция. Не беше това целта де, трябваше да овладея шопинг манячеството си, защото много прекалих. При мен освен за лични и покупки за дома, манията се разрастна до пълно обличане/обуване/парфюмиране на Мм, нашите и семейството на брат ми... Бях се докарала до лудост. Но като всичко е на един клик и връщането е без проблем....
Но пък имам нужда всеки ден да се предизвиквам за движение и спорт. Мразя да ходя в залата, спасява ме личната отговорност,че продължавам с треньор и не мога да си позволя ей така да не отида.
Пия кафето и тръгвам към летището. Не мога да реша какво да облека - 16° и вали, надявам се да видя лято в Бг. Много се измъчих с тоя студ, мрак и дъжд почти два месеца вече.

# 1 337
Лек път, Папурче, лято е тук.

# 1 338
  • София

За сметка на това, всичките пари ги хвърлям по пътешествия.
Хаха-ха! Цитираш екранният ми подпис! Smiley

За миналият месец отчитам закупени само
-кожена чанта Liebeskind
-нов зъбен душ
-блясък за устни
-Кибрит x Avant козметика
-2 сламени шапки от Тему
-ленена риза от Стилна жена

От вчера -даже с нея в Несебър Blush

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 08:42 от kopche

# 1 339
Лек път Папурче!
В България си е лято.

Продължавай да спортуваш с личен треньор щом това те задължава и в един момент ще стане част от теб.
Говори с него и за хранителен режим

Копче, стига с тази Стилна жена Grinning
Успея ли да стигна до магазин, сигурна съм че няма да си тръгна с празни ръце
Ти си им много добър посланик

# 1 340
Папурче, лек път!
Dez, поздравления за парфюмната диета.
Аз съм в някакви размишления относно дозиране на оптималното количество парфюми, които е добре да притежавам спрямо моето отношение към парфюмите - не съм колекционер, не съм запален почитател. Има хора, които са невероятни познавачи и които така поетично могат да ти опишат едни парфюм, че да те накарат да го усетиш и поискаш, доставя ми удоволствие да ги слушам или да чета текстове от такива хора, защото виждам едно друго ниво в област, в която съм дилетант, нямам чак такива познания.

Grinning точат се тези размишления, но имам време, за никъде не бързам.

Поръчах по план един парфюм сега, следващото, което искам е някакво кафе, горчиво, тръпчиво или карамелено, може и с малко ром вътре, да няма сладост. Grinning та някой, ако се сеща за такива аромати, ще се радвам на насоките какво да търся.

Grinning за спортните предизвикателства, аз ще съм в съпорта, ще подавам ръка, няма да се карам и няма да начуквам канчета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 341
  • В морето
Лек път и от мен! Тук е лято и половина - 22 градуса е рано рано сутрин, за обяд да не говорим... и така през цялото денонощие. Дъждец видяхме преди 2 вечери за 15-20 минути и това е.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 21:06 от Taffta

# 1 342
ЧРД на малкото Копче!

Макадамия, залата няма да избяга, но твоето здраве е безценно!

Папурче, лек път и надявам се да се стоплиш в Родината!

И аз съм в no buy mode, то не че остана бюджет за трошене покрай медицински ми сметки де!

Тафта, много ми е драго да срещна още един фен на корейската козметика! От 7-8 год 75%от козметиката ми е корейска. Тази година съм на вълна The History of Whoo.

Аз съм в Банско на Аюрведа ритрийт (детокс и йога). Преди малко излязох от маслен масаж на 4 ръце и още муча от кеф. 11-15 ще съм в София и при рядко добро стечение на обстоятелствата бих могла да се класирам за форумна среща.

Тафта

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 12:17 от Agent Provocateur

# 1 343
  • В морето
Оо благодаря! Hug Аз сън фен на корейската козметика сравнително от скоро - едва миналата година пробвах нещо за първи път и оттогава следя, само да има нещо намалено и... Всичко ми е харесало до тук, с много малки изключения и съм решила да преминавам и аз така в по-голямата част на корейски продукти, особено за лице и очи. За тонери и ампули не говоря въобще, те най-бързо навлязоха и не се заменят лесно, няма с кой и какво, мноооого са им добри и много добре ми действат.

Мечтая да посетя Южна Корея Yum

# 1 344
  • София
И аз от няколко години съм фен на корейската козметика. С няколко изключения всичко ми харесва.
Папурче, лек път!
Агент, да се размажеш от кеф!
Някой може ли да даде предизвикателство за наспиване?! Relaxed

# 1 345
Още един фен на корейската козметика в мое лице Simple Smile Днес съм на папагали.
Пристигнаха ми NB - десен крак е с един номер по-голям от моя и в цвета, който ми харесва повече, ляв крак - с моя номер. Все пак мисля да си оставя десния (не крак Grinning ). Имам други маратонки и в бежово, и в бяло, та цветът като комбинация с дрехи не е съображение.
Измислих вече и септемврийско предизвикателство!

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 02:06 от Mometo*

# 1 346
  • София
От известно време обмислям да си оставя в колата една дясна обувка (карам автоматик), за когато дневните чепици не стават за шофиране.
Момето, твоята дясна много ми допада! Satisfied

# 1 347
Моля, дайде примерна марка корейска козметика от която сте доволни?
Мисля, че искам да пробвам
Пробвала съм измиващият розов балм и съм влюбена ......
Иначе моето до момента е Есте

# 1 348
Моме, дясната по-добре 😅

# 1 349
Grinning Макадамия, гмуркаш се в безкрайно море с корейската козметика, може да има обсесивен ефект Sunglasses
Много марки има от които съм доволна, започни с някой комплект докато свикнеш с рутината с повече продукти и после ще разширяваш и разширяваш и стигаме до горното изречение Joy

Общи условия

Активация на акаунт