Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 369
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Копче, пробвала ли си козметиката на Авант? На мен са ми средна работа, честно казано.

Агент, снимките от плажа са направо извънземни 😍🫠🥹
Да, пробвала съм кремчетата в една от първите кутии на Кибрит. Помня какво вълнение беше отварянето на тези кутии тогава в пандемията. Дойде пак на морето, бяхме пак на Слънчака.
Аз рядко се впечатлявам от крем, само от аромата им. За сега съм се запасила -като катерица съм Laughing- с любимият ми Ема Харди (ухае на луксозно СПА), Ести Лодер -Ревитализиращия, Ланком- от летището в София, преди полета за Скиатос. Ланкома беше по 19.95 евро! Как да не го вземеш!
Аванта са ми минита за несесер и пътувания. Идеални! Предстои ми още едно пътуване за тази година- края на август. От сега приготвям багажа! Smiling Imp
Доволна съм не от кремове, ами най-вече от ботокса! Хаха-ха!

# 181
Ал, аз също съм изтървала какво е станало Sad Обаче роклята е невероятна и бях убедена, че е твоята, супер си!
Благодаря за снимките от Париж, последно бях там преди 10 г, млада и глупаво влюбена в ММ.
Кутийки не поръчвам, има прекалено много козметика в тях, която не знам дали би ми паснала и дали бих използвала.
G&B, приятна почивка!
Сиска, късмет на детето, радвам се, че всичко се развива, както си го е пожелала!

# 182
Снимките от К.Рика са да хваща самолета човек 😍

Пропуснах да пиша, че взех роклята с номер по-голяма, за да е широка и свободна в жегите. ММ отбеляза че точната ще стои по-добре, но за мен това е дневна рокля, т.е. за жега и слънце и нямам нерви и нещо да ме стяга и души 🤣

Мариета, много красив десен 🩷

За отравяне с морска храна - внимавайте мацки м

# 183
Ал, роклята е чудна, бях убедена, че е за теб! Heart Eyes
Снимките на Агента са спиращи дъха... Heart Eyes
Карен, радвам се, че вече сте добре..Kissing Heart

Изкарах ужасна седмица на работа, не искам да се повтаря, боли ме корем, глава, всичко.
Ще ходя на РД дано се поразсея! Weary

# 184
Имам перфектно решение за стрес, даже в момента го практикувам - седя в кану в средата на един гьол в средата на нищото, докато дребния лови риба зад гърба ми, а аз се опитвам да снимам лилиите в контражур! Simple Smile))

PS Щерката нали вече е шофьорка реши да празнува в друга посока и сега сме на 300 км едни от други. Мдаааа....

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 22:17 от Agent Provocateur

# 185
  • Велико Търново
И моята гримьорка разбра, че не е проста работа да ходиш на работа.Днес ѝ е прималяло на курса, а другата като се върне от работа ляга да спи.Викам ти, ако имаш две деца, ходиш на работа, домакинстваш и спортуваш трябва да се самоубиеш.Пораснаха!
Агент, жестоки снимки и младежа много готин.
Скрит текст:

Ал, страхотна рокля и днес тези, които пусна във фб много ми харесаха.
 Карен, радвам се, че всичко е зад гърба ви.
Връщам се да чета.

# 186
  • В морето
Agent Provocateur, страхотни снимки наистина. Чудно обелени колене, както подхожда само на един младеж, естествено. А това костур ли е?

# 187
  • Берлин
Ние сме в Ханове/ъ/р вече за концерта утре. Щяхме да излизаме,но нямам сили. Пак ме хвана безсънието. Дават прогноза 98 % дъжд утре,но каквото-такова.

Ал,роклята ти е супер.
Агент, обожавам снимките ти.

Сиска, твоята стихия кога заминава презокеанско?

# 188
  • Велико Търново

Сиска, твоята стихия кога заминава презокеанско?

Папурче, на 26.08 сутринта лети, но иска да си сменя полета за 25.

# 189
  • Берлин
Сиска,съвсем скоро леле...Желая ти да не ти е много трудно на раздяла, а на нея - все така целеустремена да е.

# 190
Agent прекрасно разбирам тази почивка, и аз така прекарвах уикендите докато синко стана шофьор!

# 191
Начииии, както ми е стресирано Агент утре ще накарам мъжа ми да наеме едно кану! 🙃

# 192
Привет от Гданск, девойки!

На "тийн" билдинг съм с чадата.
Днес тръгваме за Гдиня и Сопот.
В Гдиня е последния ден от музикалния фестивал Open 2025, някогашните ми любимци са тук- Linkin Park, Muse, Massive Attack...Преди 15 години щеше да ми се разтупти сърцето....сега ми стана носталгично, но онзи ентусиазъм го няма.
Гданск е прекрасен град, ще кача още снимки. Очарована съм. Довечера сме на концерт в залата на филхармонията- рецитал на органист.

Прекрасни кадри от Париж видях, на Съни29.
От Коста Рика също. Агент може да направи изложба с нейните произведения. Голяма красота!

# 193
Изглежда супер Дез!
Приятна вечер!

# 194
  • София
Много красив Гданск!

Аз идвам с малко морска вода от плажа пред Министерския на Сл. бряг. Все така окупирана станцията от украинци….

Бяхме в Несебър вчера

Общи условия

Активация на акаунт