12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех! - 2

• 44 494
  • 767
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, моля за помощ и съвет! Синът ми е приет първо желание, но... при кандидатстването сме чекнали редовно, държавна поръчка и "МОДУЛНО". Сега е приет модулно, каквото и да значи това. Имат вариант без да е модулно обучението, което всъщност искаме... Голяма ли е разликата между модулно и немодулно обучение? На мен ми звучи като да е задочно, но по телефона от университета казаха, че не е задочно и студентите се ползват с всички привилегии на редовното обучение. В паника съм.

# 76
да питам и аз - студентите редовно обучение в частните университети  сами ли си плащат здравната осигуровка?

# 77
  • Благоевград
Как разбирате когато всичко е наред с документите за кандидатстване в ТУ?

# 78

Получих мейл с линк за потвърждаване на регистрацията. Малко след като потвърдих регистрацията, получих втори мейл с линк и входящ номер. Като цъкнах на линка, влязох в кандидатстудентския профил - в него се вижда това, което съм попълнила. и вх. №

# 79
Има кандидат студентски профил в ту?
Аз единствено видях подаденото заявление.
Може ли да дадеш линк към профила.

# 80
Има кандидат студентски профил в ту?
Аз единствено видях подаденото заявление.
Може ли да дадеш линк към профила.

Е да - това е.
Ето от тук може да се влезе, но пак се влиза там, където се влиза и през линка от мейла

https://priem.tu-sofia.bg/search

# 81
  • София
И утре е крайният срок за ТУ, оценката от матурата все още не е дешифрирана, ако нещо там не е ок и е сгрешено, кого ще търсим уикенда? Понеделник е класирането. Почват да ми лазят по нервите сериозно.

# 82
  • у дома...
Момичета, моля за помощ и съвет! Синът ми е приет първо желание, но... при кандидатстването сме чекнали редовно, държавна поръчка и "МОДУЛНО". Сега е приет модулно, каквото и да значи това. Имат вариант без да е модулно обучението, което всъщност искаме... Голяма ли е разликата между модулно и немодулно обучение? На мен ми звучи като да е задочно, но по телефона от университета казаха, че не е задочно и студентите се ползват с всички привилегии на редовното обучение. В паника съм.

Куин, виж тук как е обяснено модулното обучение - https://vum.bg/bg/formi-na-obuchenie/

Това е може би нещо подобно на обучението в чужбина - на някои места са на 3 или 4 семестъра в годината.
Какво ви притеснява?

# 83
  • Благоевград

Получих мейл с линк за потвърждаване на регистрацията. Малко след като потвърдих регистрацията, получих втори мейл с линк и входящ номер. Като цъкнах на линка, влязох в кандидатстудентския профил - в него се вижда това, което съм попълнила. и вх. №
Входящият ви номер е същият като за изпитите, нали?

# 84
  • София
Същият е, да.

# 85

Входящият ви номер е същият като за изпитите, нали?

След приключването на регистрацията и след потвърждаването на регистрацията, идва втори мейл, в който пише вх. номер от регистрацията. Не знам дали този номер е същия, който дават и на изпитите, защото сина ми не е ходил на изпит там.
Вие не сте ли получили потвърдителни мейли на пощата? Ако нямате във вх. кутия, проверете в папка "спам"

# 86

Куин, виж тук как е обяснено модулното обучение - https://vum.bg/bg/formi-na-obuchenie/

Това е може би нещо подобно на обучението в чужбина - на някои места са на 3 или 4 семестъра в годината.
Какво ви притеснява?
Притеснява ме, че сме отбелязали нещо без да сме го искали. По телефона съвсем мъгливо обясниха, че лекции и упражнения се качвали онлайн, а присъствено се ходило на за определен период в края на семестъра, ама не било задочно. Да сме говорили като отидем да се записваме... Не ми е ясно за какво говорят въобще...

# 87
  • у дома...
Скрит текст:

Какво ви притеснява?
Притеснява ме, че сме отбелязали нещо без да сме го искали. По телефона съвсем мъгливо обясниха, че лекции и упражнения се качвали онлайн, а присъствено се ходило на за определен период в края на семестъра, ама не било задочно. Да сме говорили като отидем да се записваме... Не ми е ясно за какво говорят въобще...
То това си звучи като дистанционно обучение. Освен да пробвате да говорите на място.

# 88
  • Благоевград
А имате ли оценки от балообразуващите предмети?

# 89
да питам и аз - студентите редовно обучение в частните университети  сами ли си плащат здравната осигуровка?

В НБУ университетът ги поема здравните осигуровки.

Общи условия

Активация на акаунт