12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех! - 2

• 44 539
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
  • София
А имате ли оценки от балообразуващите предмети?

От дипломата да, от изпита там да, само оценката от матурата седи "Оценката за конкурса не е дешифрирана", въпреки че по-надолу я има от дипломата.

# 91
  • София
И при набора е същото. Инструктиран е всеки ден да си проверява профила дали евентуално са качили бал, но вероятно аз ще разбера оттук преди него...

# 92
А имате ли оценки от балообразуващите предмети?

От дипломата да, от изпита там да, само оценката от матурата седи "Оценката за конкурса не е дешифрирана", въпреки че по-надолу я има от дипломата.

И при моя варварин е същото.

За стол във ВВМУ - още преди 7 години, когато по-големият ми син започна да учи там, го бяха затрили и имаше някаква фирма, която внасяше готвена храна - тип кетъринг, и то само за обяд. Цените не бяха ниски, храната по думите на сина ми не беше особено вкусна.  Да са живи и здрави тези, които са измислили топлите витрини - близо до ВВМУ има една "Била", основно благодарение на нея младежът се изхранва и оцелява четири години. Една вечер като се обади по телефона ни каза, че продавачката на топлата витрина му казала да се разходи още 20 минути, че след това намалявали цените значително, а той - слушал и изпълнявал. После я благославяше обилно - беше си купил някакво чутовно количество пилешко за жълти стотинки, и беше ял до пълен отказ. Simple Smile

# 93
  • Велико Търново
И аз влизам да се "похваля" със студентка-днес е получила визата за Америка.За момента спирам да се притеснявам.Пожелавам си само много късмет на нея и нас!
Късмет и много успехи на всички деца и родители!

# 94
Честито, Siska79!
Трябва да се гордееш с това осъзнато, оправно и амбициозно момиче!

# 95
  • Велико Търново
Честито, Siska79!
Трябва да се гордееш с това осъзнато, оправно и амбициозно момиче!

Благодаря ти!
Ако спра да пиша в темата за диети, ще разберете, че е просто феноменална.

# 96
Честито, siska79! Какво ще учи в Щатите?

# 97
  • Велико Търново
Честито, siska79! Какво ще учи в Щатите?
Политология и психология.

# 98
  • София
Сис, честито! Стискам палци да не му щукне пак нещо на знаем кого!

# 99
# 100
  • Бургас
Лелееееее, какво се случва от две хиляди и нещо на 5143 ?!?

# 101
Инфлация като за влизане в Еврозоната....

# 102
  • София
Нямаме физици, химици и математици, ама са им турили такса от 26-28 000 лева. Joy

# 103
Да се бяха научили поне,че не се пише “комисиоННа”. Това и децата го знаят!

# 104
https://share.google/cFfjcdOTowBhLak7d

Гласували са на първо. Дано го приемат и на следващите. Това ще значи спад с 25%  което все е нещо.

"Депутатите предлагат таксите да не надвишават 75% от средствата за издръжка на обучението за съответното професионално направление."

Общи условия

Активация на акаунт