12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех! - 2

• 45 141
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
  • у дома...
Браво, Джазмийн! Поздравления за девойката. И успех за СУ.

# 631
# 632
viktoriov- разсмяхте ме Laughing !

В реда на нещатат е да обявят класирането на определената дата .Добре ,че споменахте да гледаме след 14ч. утре .Достатъчно дълго рефрешвах докато качат оценките и бала . Търпението е позабравена  добродетел (в някои случаи )!

MamaBlonde , благодаря ,че споделяте ! Не мисля да чета преди да дойде ред да се записва - може още неща да променят дотогава .Отлагам фученето , то дано не се налага , нали !

# 633
  • Пловдив
Някой има ли резултат от УХТ Пловдив?

# 634
  • София
След известни перипетии, свързани с мобилния ми оператор, (който не ми изпращаше своевременно кодове за верификация на плащането), успях да запиша студентката.Наистина процедурата е елементарна и става  за минута.Появиха се документи за подписване в евротръст и моментален мейл за успешното записване, съдържащ факултетен номер, поток, данни за регистрация в онлайн платформата и т.н...
Та- официално си имам записана студентка

# 635
Някой има ли резултат от УХТ Пловдив?
Днес видях, че излезе второто класиране. Има изнесен списък
https://uft-plovdiv.bg/site_files/file/KSK_2025/2k.pdf

# 636
  • София
Ние бяхме до УНСС.
Подадохме заявление за второ класиране.
Дано съм разбрала правилно, чакаме другата седмица, после още една седмица.

# 637
  • София
Второ класиране излиза на 15.07 ( освен ако не подрани и то с ден Wink ).
Освен МУ Плевен са излезли резултати и в МУ Варна

# 638
Успех на всички, чакащи класиране днес! Дано СУ го пуснат по-навреме!

# 639
Извинявам се,ако Ви се стори странен въпроса.При записване копието на дипломата,което се оставя трябва ли да е заверено от гимназията или си е просто копиран документ.

# 640
  • София
Само копиран документ.

# 641
Условия за записване и потвърждаване за участие в следващ етап на класиране на новоприетите студенти за учебната 2025/2026 г. в СУ
https://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem/priem_za_obrazovatelno_ … bnata_2025_2026_g

Още няма класиране, само са публикували условията.

# 642
Само ни стряскаш;)
Аз вече съм приготвила валидолите.
Кандидатстващият още спи, само той има достъп до системата:)

# 643
  • София
Мойто гардже е прието и в УНСС по първото си желание, държавна поръчка.

Мисли да се откаже от СУ, вече се колебае само между УНСС и ВУТП. Проблемът е, че тооолкова различни специалности си е харесала, че изобщо не знам как ще избере. Сега се ядосва, че не е кандидатствала задочно за едната, че да запише и двете.
Направо съм в лек шок. Миналата година не щеше да учи изобщо, сега се ядосва, че не можело и двете специалности наведнъж да запише. 😂

# 644
  • София
Не съм сигурна дали е възможно да запише и двете едновременно. Поне не държавна поръчка.
Успех на всички очакващи днес!

Общи условия

Активация на акаунт