Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 261

• 29 598
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!
                       Имам проблем с техниката  , също така и с телефона.
                       Хубава вечер.

# 256
Здравейте!
Кеворк Маликян
МАСЛИНОВОТО ДЪРВО... Наистина се почувствах сякаш работя с АНГЕЛИ навсякъде... Човечеството... Състраданието... Благословения отгоре 🙏🌿 Срещата с ангели беше като работа 🙏🤝❤️

Вичи, дано да ти се оправи техниката, да ни зарадваш отново с прекрасни мисли.
Злати, да ти е жива и здрава малката принцеса.
Снинова, браво на теб, намираш много нови неща.
Канти, започнах филма, който препоръча „В твоите ръце“. Наистина много интересен, хареса ми, ще го следя. Изгледах първите 4 епизода. А спомняш ли си колко епизода е целия?
Още една снимка, надявам се, непубликувана
Последни свимки в къщата на Ада

Хубава вечер!

# 257
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за всичко споделено от вчера!
Вичи,дано проблема бързо да се реши.

Туба е добавила репост от Кеворк Маликян към историята си в Instagram #TubaBüyüküstün
И е надписала: Винаги с голямо удоволствие...
https://vk.com/clubtuba507?w=wall-63875573_246471

Желая ви приятен прохладен ден!

# 258
Здравейте,
Днес сме на пости Sunglasses
Стари хубави снимки, може Туба да си почива край Сена.

Хубава вечер!

# 259
Здравейте!
Репост от zeytinagacinetflix
От дневниците на снимачната площадка. 💚
#ZeytinAğacı нов сезон скоро. ✨
#AnotherSelf #Netflix #Dizi #Series #TubaBüyüküstün

И от Тепигьоза

Доктор Ада

Лека нощ!

# 260
Добро утро,момичета!

Благодаря на всички за споделеното от вчера!
Излизат снимки зад кадър.Дано Туба да се обади със сутрешно кафенце от Париж придружено с музика.

А Илайда Акдоаан е била на четенето на сценария на новия сериала в който ще участва "Плодородни земи''. Главни герои са Енгин Акюрек,Гюлсим Али(родена у нас в гр.Русе) и Белчим Билгин.Сериалът ще се снима в гр.Адана.

Скрит текст:
До Илайда е Белчим,а от др.страна на Енгин е Гюлсим Али..

и др. с Илайда

Приятна събота ви желая!

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 09:03 от Zlatina3

# 261
Здравейте, как сте с днешна дата ?
Снимките продължават. Днес е 46 - ти предпоследен ден. Снима Седа.
Не може и без зелен фасул Joy

И от вчера. Само не разбрах какво се случи с гърка на Лейла  и актьора, който Бирсен обяви, че ще участва.
Явно беше кьор фишек.

И общ колаж

Какво научавам от Х, в България ще дават КПА по желание на зрителите. Къде и кога не се упоменава. Ако разбера ще ви кажа.

Туба е пре публикувала снимките от вчера , а днес е препубликували една от Бегюм Кхан. Дали няма да има нещо ново?

Приятен ден !

# 262
Здравейте
                            Момичета Благодаря ви за всичко споделено.

Това, което е за вас, ще ви бъде дадено. Само се научете да чакате.
                                  Това, което не ви се полага, не го чакайте.
                                  Нека на душата ви да е леко.

Оправиха ми техниките,явно някакъв проблем с доставчика, но важното ,че всичко се оправи.

Живей, Човече!
Живей всеки миг! Без гняв, без злоба, без отмъщение, без лицемерие. Живей с любов, с мъдрост, с приятелство, с доброта, със състрадание и просто с нещо, което да дадеш – искрена усмивка, от сърце.
Живей с крака на земята и душа отвъд облаците!

Приятен следобед,дами

# 263
Среднощен привет, момичета!

Благодаря ви за всичко, което сте открили и споделили свързано с Туба и ДА3 Flowers Hibiscus
Туба вече е в Париж. Но за съжаление нищо не ни е споделила от там. Frowning Но все пак вчера е дала знак с постове в ИГ сторито си за ДА3. А днес е отбелязала 30.08 - Ден на победата! Hands V

Цитат
Снинова Hug тази новина много ми хареса. Ще чакам да дадеш информация

Вичи Hug радвам се, че техниката ти се е оправила и си вече на линия

Злати Hug хубави емоции имаш покрай малката внучка

Линка Hug
Скрит текст:
Радвам се, че сериала ти харесва. Мисля, че бяха 12 или 14 серии на сезон. Преди 2 години AXN излъчиха  първите 2 сезон. Доколкото разбрах миналата година са заснели и 3 сезон. Да се надяваме нашите да са го закупили и да го излъчат

Снощи бях на концерта на Пласидо Доминго, Хосе Карерас и Соня Йончева пред храм-паметник "Александър Невски" Heart Eyes
Скрит текст:
Изживяването беше неописуемо и остави силен отпечатък у мен и всички, които бяхме там. А бяхме огромно количество зрители.  И двамата тенори независимо от възрастта им бяха на висота. За Соня Йончева суперлативите са малко. И накраяза бис изпя  "Моя страна, моя България" като всички бяхме на крака и пеехме с нея. Тя на няколко пъти с мъка преглътна сълзите си. А църквата беше украсена с цветовете на българското знаме. А мен емоцията от снощи още ме държи, независимо, че днес се занимавах със смяна на радиатори  

Пожелавам ви лека и спокойна нощ!

# 264
Здравейте!
Влязох в Х за последните новости.
Публиката бурно одобрява

Но по-интересното е това

Това е Туба.
Не се хвърля в проект само за пари, въпреки двойното най-голямо възнаграждение за актриса.
А ще играе за малко пари в НКММ.
Истината е, че може за си го позволи.
Но го е извоювала с талант и всеодайност!

Мислех да приключвам, но видях, че Канти е писала.
Аз не издържах и проверих за „В твоите ръце“ - 3 сезона по 16 епизода, и до колкото прочетох, третия е с отворен край, с опция да има и четвърти... Ще бъде засегната и пандемията. Чакам с интерес всеки епизод.
А за концерта ти завиждам! Rage
Лека нощ и от мен!

# 265
Добро утро!

Каквито и да са вашите желания днес, нека да се сбъднат!

Благодаря ви за всичко споделено от вчера. HugRevolving Hearts
Канти,не започнах сериала,тъй като през седмицата гледам доста други,някои вечер,а др.на повторението им.
За предложеното на Туба го срещнах снощи преведено от рускините,пуснато от арабите.

Скрит текст:
#TubaBüyüküstün
Туба Бююкюстюн отказа да участва в сериала „Ако кралят загуби“, въпреки предложението на продуцентската компания за най-високата заплата, предлагана някога на актриса в Турция. Туба е трябвало да получава по 4 милиона лири на епизод. Тя обаче отказа. Нито хонорарите, нито сюжетът я убедиха. Заслужава да се отбележи, че това е третият път, когато продуцентската компания преговаря с Туба за работа и всички те са били отхвърлени.

Този сезон на есен модата при новите сериали е голямата разлика м/у патньорите...

Скрит текст:
Сутринта при нас имаше голяма мъгла,но вече слънцето се показва.Да видим ще завалили довечера каквито са пргнозите.Днес следобяд съм отново при внучката.

Щастлив последен ден на август!

# 266
Здравейте дами,
При нас поваля сутринта, поваля и сега, поразхлади. Благодаря за споделеното.
Днес е последен ден на снимките на ДА 3 . Снимали са Бончук и Седа и вече са приключили 47 от 47 снимачни дни.

Вещите на Ада.

Не ни остава друго, освен да се въоръжим с много търпение и да чакаме трети сезон догодина.

Относно новината за отказа, браво на Туба. Сумата наистина е колосална, но пък приоритети и желанията са и други.
В този ред на мисли от вчера с още по-голяма сила се върти дискусията около възрастовата разлика на главните двойки. След като 27 годишната  Афра ще си партнира с Кенан на 51 години. В новият сезон двойката в едно дизи не е ли  с 10, 15, 20 или 25 години разлика не ми го хвалете  Нормално е да има двойка с по-голяма възрастова разлика в едно дизи , случват се такива неща и в живота, но когато е в почти всички вече е проблем.. Дали продуцентите и сценаристите  го осъзнават? Явно не, по-важни са им парите. С интерес ще следя рейтингите. Стана ми любопитно. Извинете, че се отплеснах.

Хубава прохладна неделя!

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 14:55 от sninova

# 267
Добро утро на първия септеврийски ден!
Имаме нова сн

Добре изглеждат заедно Туба и Шукрю, и аз признавам.
Вече разрешават общи сн., а? Каква е логиката?
И какво намерих в Х.

Дано всички разбраха, кой е най-високо платения актьор в Турция.
Последния ден на сн.
Нуран е споделила.
Днес беше заснет финалният сюжет от 5-годишното ни приключение с Маслиново дърво.
Това беше уязвимо и зареждащо пътуване.
Благодаря на всички, които допринесоха от първия ден до последния...
Докато не срещна публиката, ще запазя тази история и всички онези, които я накараха да оживее в сърцето си. ❣️🙏

А Туба е препубликувала

И накрая, но не на последно място
Вичи, Честит рожден ден! Heart
Здраве, благоденствие и късмет!  Kissing Heart

Желая ви успешен ден, успешна нова седмица и щастлив месец септември!

# 268
Добро утро!

Добре дошъл, Септември!
Нека новия месец донесе на всеки това, което най- силно желае.

Благодаря ви за споделеното.

Вичи,честит рожден ден!
Бъди здрава,щастлива и обичана!

Приятен ден и щастлив нов месец!

# 269
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

МомичетаSparkling HeartSparkling Heart Благодаря ви за пожеланията.

Нещо малко за почерпка
Скрит текст:
Хубав ден ,дами

Общи условия

Активация на акаунт