Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 261

• 16 485
  • 440
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте!

Фенско творчество (като няма новини...)
#TubaBüyüküstün #mertyazıcıoğlu

Бея не го познавам, нито героя му, а Туба мисля, че е от „Менаджерите...“
И пресата
No Manners Magazine
7 турски драматични звезди, които трябва да познавате през 2025 г.

Според компанията за развлекателен анализ Parrot Analytics , глобалното търсене на турски телевизионни драми е нараснало със 184% между 2020 и 2023 г. Компанията съобщава , че драмите са най-търсените турски предавания в Съединените щати през последните години. Това покачване на популярността създаде осезаем прожектор върху талантите в страната.
Страната на четирите сезона придава уникална привлекателност със своя мултикултурен произход. Преобладаващо морска , Турция служи като кръстопът за Средиземно море и Близкия изток. Базирайки се на страната, тя е създала сила, която е едновременно западна и източна. Със смесицата от култури, страната гравитира към глобална аудитория.
Медийният пейзаж на Турция допълнително стимулира развитието на известните личности. Сега, повече от всякога, турските звезди напредват в социалните медии, червените килими и първите редове. Както съобщава платформата за инфлуенсър маркетинг Lefty , турските драматични звезди са генерирали 5,54 милиона долара EMV (спечелена медийна стойност) по време на Седмицата на модата есен-зима 2025. Тези числа говорят за силата, която звездите на дизи (турските драматични) са натрупали отвъд телевизионните рамки.
Тъй като турската развлекателна индустрия навлиза в светлината на прожекторите,ето седем турски звезди, които е добре да познавате и на които да обърнете внимание през 2025 г.

Туба Бююкюстюн е призната за една от най-високоплатените актриси в Турция. Бююкюстюн започва кариерата си в телевизията преди повече от двадесет години. През 2005 г. ролята ѝ в романтичната драма „Ihlamurlar Altında“ затвърждава звездната ѝ сила в Близкия изток. Малко след това Бююкюстюн получава номинация за международна награда „Еми“ за изпълнението си в криминалната драма „20 Dakika“ . През цялата си кариера ветеранката в индустрията е получила над двадесет и пет награди на световни филмови фестивали, организации и издания.
Преди да започне актьорската си кариера, Бююкюстюн е учила костюми и дизайн в Университета за изящни изкуства „Мимар Синан“ . Интересът на звездата към модата се е отразил и в обществения ѝ живот. Днес не е рядкост да видите Бююкюстюн на кориците на модни издания и на първия ред на международни модни събития. В допълнение към телевизионната си работа, актрисата е посланик на добра воля на Детския фонд на ООН ( УНИЦЕФ ). Тя често се застъпва за техните каузи в социалните медии и на събития присъствено.

https://nomannersmagazine.com/7-turkish-drama-stars-to-know-in-2025/

Лека нощ!

# 361
Здравейте,момичета!

Нека започнем деня си с усмивка, чашка ароматно
кафе и усещането, че ще бъде един чудесен ден.

Честит празник на морето!Ах,морето...
Скрит текст:

Благодаря ви за всичко споделено! Flowers RoseFlowers TulipFlowers Rose
На фенския колаж с Туба е Мерт Язъджъоолу.Аз съм го гледала в ''Карагюл/Черна роза'',''Един литър сълзи'',''Любов 101'' за Нетфликс и последния ''Червени пъпки''.Сега влиза в мисля в 7 сезон на историческия сериала ''Основанието:Осман''в нова роля.В предишните сезони играеше Бурак Йозчивит,който е на др.колаж пуснат от Линка,м/у Туба и Ханде Ерчел.

Ето снимката с Мерт от новия сериал,който ще започне на есен,където е поставена Туба....
Скрит текст:

Може и да сте ги видели,но да ви пусна фрагмани от новите сериали,които започват скоро ....

Мурат с Джемре Байсел в ''Рози и грехове'' Играе и Оя Унустасъ,съпругата на Ахмет Тансу Ташанлар,който игра с Туба в КПА

Енгин с Гюлсим Али в ''Плодородни земи'',играе е и един от братята на Есра Аккая - Сарп Аккая...

Желая ви приятен ден!

# 362
Здравейте!
Видях това в „Х“, не знам от къде е, сигурно са колажи. 😀 На Туба определено е!
All of them ❤️‍🔥💥
#Sultana
#TubaBüyüküstün #Meral
#DeryaPınarAk  #Anna
#SerayKaya #tulay
#RojbinErden  #fahriye

Имайте хубав ден!

# 363
Здравейте момичета,
Злати благодаря за трейлърите.
Лина и аз видях тези снимки, без значение дали са добри колажи или са направени с ИИ,
скоро май няма да можем да различим кое е истинско и кое не. Това не е добре.
Новости няма, май ще чакаме чак премиерата на ДБ.

Хубава вечер!

# 364
All of them ❤️‍🔥💥
#Sultana
#TubaBüyüküstün #Meral
#DeryaPınarAk  #Anna
#SerayKaya #tulay
#RojbinErden  #fahriye

Имайте хубав ден!
И още 3...

А бе, от ИИ са създадени... Мое мнение... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 365
Добро утро!

Туба е повторила пост от redseafilm #TubaBüyüküstün в своята Instagram история.

От незабравими премиери до ослепителни церемонии на червения килим, Международният филмов фестивал „Червено море“ утвърди Джеда като кинодестинация, която отваря сърцето си за света през първите си четири години. Поглеждаме назад към най-запомнящите се моменти, които оформиха нашето пътуване. #RedSeaIFF се завръща за пети път в Ал Балад от 4 до 13 декември 2025 г.

Миналата година фестивалът беше от 5 до 14 декември

Желая ви приятна и спокойна събота!

# 366
Здравейте
                          МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

"В свят, в който всичко има цена, нищо, което може да получиш,
                                  не би трябвало да струва душата ти!"

Приятен следобед,дами

# 367
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.

Туба дали и тази година няма да участва на този филмов фестивал в Джеда?
Тази публикация от късно снощи дали не е подсказка за това. А дано?
Или пък се прибира в Париж , за да участва другата седмица на някое дефиле в Париж.
Направих и програма на бързо Stuck Out Tongue Winking Eye
Иска ми се да се появи от някъде, че да я видим. Днес няма нищо споделено.

Хубава вечер!

# 368
Привет, момичета в съботната вечер!

Благодаря ви за всичко, което сте открили и споделили тези дни, независимо, че Туба не е споделила нищо съществено през това време!
Да се надяваме утре-другиден да ни покаже нещо съществено. Обикновено след толкова време мълчание ни изненадва я с поява на някой моден форум, я с някоя реклама, я с някоя статия в списание  Да се надяваме и сега случаят да е такъв Hands Pray
Хареса ми статията, в която говорят за Туба, която Линка Hug сподели преди 2 дни Hands Thumbsup

All of them ❤️‍🔥💥
#Sultana
#TubaBüyüküstün #Meral
#DeryaPınarAk  #Anna
#SerayKaya #tulay
#RojbinErden  #fahriye

Имайте хубав ден!
И още 3...

А бе, от ИИ са създадени... Мое мнение... Stuck Out Tongue Winking Eye
И според мен са създадени от AI Hands V

Злати Hug мерси за трейлърите и тизърите на сериалите на Мурат и Енгин. Звучат интересно, но на този етап надали ще ги гледам

Снинова Hug Туба току виж ни изненадала с присъствието си на RSFF 2025. Но миналата година беше член на журито. Съмнявам се, че и тази година ще е такава. Но може да е като някакъв VIP гост?!  

Вичи Hug много хубава мисъл!    Ще я повторя
Цитат
"В свят, в който всичко има цена, нищо, което може да получиш,
                                  не би трябвало да струва душата ти!"

Знаеш ли на кого е?

Предлагам ви нещо интересно, на което попаднах във ФБ Hands V
Скрит текст:

"В планинските пейзажи на Непал се случва тиха енергийна промяна: покривите на домовете се оборудват с ветрови стени — вертикални турбини, наподобяващи плетени бамбукови ветрила. Тези елегантни и компактни конструкции откриват нов начин, по който отделните домакинства — както в градовете, така и в селата — могат сами да произвеждат енергия.

За разлика от масивните хоризонтални турбини, изискващи огромни пространства и силни ветрове, тези вертикални турбини са създадени за бавни, хаотични градски течения. Монтирани по ръба на покривите като стени, те се въртят безшумно, улавят вятъра от всяка посока и осигуряват постоянен поток електричество — без шум и без да нарушават пейзажа.

Дизайнът им е вдъхновен от традиционното бамбуково занаятчийство. Лопатките се изработват от леки и екологични материали, а преплетената им структура позволява на въздуха да преминава ефективно, като съчетава модерните технологии с културните традиции на Непал. Това е особено ценно за региони с ограничен достъп до мрежата: системите осигуряват чиста, независима енергия за градски домове и планински села.

Ветровите стени могат да осветяват домовете, да захранват уреди и да зареждат батерии по време на честите прекъсвания на тока. В комбинация със слънчеви панели те стават основа на хибридни енергийни системи, адаптирани към местните условия.

Това е повече от техническо решение. То е израз на философията на Непал — съчетание на екологична осъзнатост и древна традиция. Стъпка към самостоятелност — покрив след покрив, дом след дом."
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1367330848733454&set=a.443142501152298

Лека и спокойна вечер!

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 21:39 от kanti

# 369
Добро утро,момичета!

Да започнем новия ден с кафе и усмивка, да го
изпълним с вяра, надежда и любов! Бъдете щастливи !

Благодаря ви за всичко,което сте  пуснали в темата. HugRevolving Hearts
Очакваме Туба да се появи с нещо ново! Hands V

Приятна есенна неделя!

# 370
Здравейте!

Туба добавила в инстастори репост от Efe Batur #TubaBüyüküstün
Лучшее и величайшее в 2008 году
Звезда рекламы года Туба Бюйюкюстюн
@tameryilmaz1 @tubabustun.official
Туба ответила ❣

Корицата на списание Medica от 2009 г. с участието на Тубис е част от продължаващата изложба на фотографа Тамер Йълмаз в Истанбул. #TubaBüyüküstün

За съжаление няма превод и на руски.
Ако намерите някъде, споделете, моля)

Спокоен ден!

# 371
Здравейте
            Момичета Благодаря ви за всичко споделено.

Приятен следобед,дами

# 372
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Лина и аз само това на арабски видях за сюжета на филма.  Туба винаги избира истории със силно послания.
Отстояването на свободата на жените винаги е било един от приоритетите и. Надявам се, че ще ни разкажат интересна история. И ми е много любопитно на кои филмови фестивали ще го покажат? Или първо ще го излъчат в Турция?
А относно днешната публикация на Туба, 16 години след фото сесията снимка от нея се показва на изложба.

Хубава вечер!
Туба, току що публикува няколко снимки. Другите оставям за вас.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 17:02 от sninova

# 373
Здравейте!

И аз да пусна няколко от новите снимки...
Туба добави #TubaBüyüküstün в Instagram
И тази седмица свършва... 🐹

и с леля си...

Има още снимки,където си похапва...

Приятна вечер!

# 374
Злати Heart,
Не случайно Туба ни споделя Мулен Руж и снимки според мен от него. Явно черпи вдъхновение за филма

Това дали е към него  или е магазин със сувенири?

Общи условия

Активация на акаунт