Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 261

• 16 609
  • 446
  •   6
Отговори
# 345
Привет, момичета и от мен с днешна дата
Снощи написах пост и тръгнах да търся нещо в мрежата и съня ме обори.    
Скрит текст:
От 2 дни се боря със синузит и на моменти ми беше трудно да гледам
Така, че днес си пускам снощния пост    

Радвам се, че наличния състав се увеличи Yum
Благодаря ви за споделеното - Злати Hug, Линка Hug, Вичи Hug, Снинова Hug

Да повторя за n-ти път снимката на 7-те момичета. Няма как да успеят да са достоверни танцьорки на пилон без упорит труд, чрез който да усвоят тези умения. Знаем, че Туба изпипва всичко до най-малък детайл за ролите си. Не се съмнявам, че и за Султана ще е така. Но това няма как да стане без някоя и друга синина. Да се надяваме да няма някоя по-сериозн травма Hands Pray

Хубава екскурзия сте си направили Снинова. И аз като отида някъде гледам да посетя и други места наоколо. Така човек получва по-точна представа за мястото. А устието на река Делян изглежда наистина  е много красиво и магично място. И аз си спомням разказа на тази приятелка Линка Hands V
Цитат

В Истанграма на Туба е    

По- умният никога не печели в спор, защото е достатъчно умен да избягва споровете. Винаги си напомням, че моето спокойствие е по-важно от това да се доказвам колко съм права - в края на краищата не съм теорема . Всичко е по хората. Като дъжда са - едни падат в калта, други върху листата на роза. Но колкото по-бързо разбереш колко е важно да намериш спокойствие,  да излъчваш спокойствие, толкова по-хубав ще ти се вижда живота. Гневът не само състарява, гневът убива. Ти не си просто мъдрец, ако навреме успееш да контролираш чувствата си, ти си герой.
Рая Видинска

Понеже Злати (ако не се лъжа, а преди това и Вичи) наскоро имаше някакъв проблем с пускането на пост, където й се изписвало, че сесията ви изтече
Скрит текст:
и е трябвало да набирате текста отново, ще ви споделя аз какво правя в такива ситуации. Като ми се появи този текст аз маркирам написаното от мен и с десен бутон му давам "copy" за всеки случай. След това отново натискам бутона публикувай и поста ми се публикува

Благодаря ви за всичко, което сте споделили днес Flowers Hibiscus
Ето вече има и някакво мъжко допълнение в каста  -Снинова Hug

Хубава неделна вечер!

# 346
Здравейте!

Според Бирсен сн на „Султана“ започват на 27 октомври (а може и по-късно, ако танцьорките не са готови)

Скрит текст:
Привет, момичета и от мен с днешна дата
Снощи написах пост и тръгнах да търся нещо в мрежата и съня ме обори.    
Скрит текст:
От 2 дни се боря със синузит и на моменти ми беше трудно да гледам
Така, че днес си пускам снощния пост    

Радвам се, че наличния състав се увеличи Yum
Благодаря ви за споделеното - Злати Hug, Линка Hug, Вичи Hug, Снинова Hug

Да повторя за n-ти път снимката на 7-те момичета. Няма как да успеят да са достоверни танцьорки на пилон без упорит труд, чрез който да усвоят тези умения. Знаем, че Туба изпипва всичко до най-малък детайл за ролите си. Не се съмнявам, че и за Султана ще е така. Но това няма как да стане без някоя и друга синина. Да се надяваме да няма някоя по-сериозн травма Hands Pray

Хубава екскурзия сте си направили Снинова. И аз като отида някъде гледам да посетя и други места наоколо. Така човек получва по-точна представа за мястото. А устието на река Делян изглежда наистина  е много красиво и магично място. И аз си спомням разказа на тази приятелка Линка Hands V
Цитат

В Истанграма на Туба е    
Скрит текст:
По- умният никога не печели в спор, защото е достатъчно умен да избягва споровете. Винаги си напомням, че моето спокойствие е по-важно от това да се доказвам колко съм права - в края на краищата не съм теорема . Всичко е по хората. Като дъжда са - едни падат в калта, други върху листата на роза. Но колкото по-бързо разбереш колко е важно да намериш спокойствие,  да излъчваш спокойствие, толкова по-хубав ще ти се вижда живота. Гневът не само състарява, гневът убива. Ти не си просто мъдрец, ако навреме успееш да контролираш чувствата си, ти си герой.
Рая Видинска

Понеже Злати (ако не се лъжа, а преди това и Вичи) наскоро имаше някакъв проблем с пускането на пост, където й се изписвало, че сесията ви изтече
Скрит текст:
и е трябвало да набирате текста отново, ще ви споделя аз какво правя в такива ситуации. Като ми се появи този текст аз маркирам написаното от мен и с десен бутон му давам "copy" за всеки случай. След това отново натискам бутона публикувай и поста ми се публикува

Благодаря ви за всичко, което сте споделили днес Flowers Hibiscus
Ето вече има и някакво мъжко допълнение в каста  -Снинова Hug

Хубава неделна вечер!
Канти, мисълта ми беше, че дамата зад Туба (с вдигнатите ръце), така, като е замазана сн., изключително много прилича на тебе, руса и с очила. Да не си ти? Smile

Лека нощ!

# 347
Добро утро,момичета!  

22-ри Септември
🇧🇬 ЧЕСТИТ ДЕН НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ 🇧🇬
БЪДЕТЕ ГОРДИ БЪЛГАРИ Flowers Rose

Благодаря ви за всичко споделено от вчера!Този актьор Чаалар Чорумлу/Бекир,който ще е собственика на клуба не съм го гледала в сериали до сега.
Канти Hug,при мен този проблем само веднъж ми се появи,но аз презаредих и поста си излезе.Понякога форумът прави разни проблеми.Относно това,което те попита Линка и на мен ми заприлича на теб,въпреки че отдавна не сме се виждали. Grinning

Цялото инфо за филма от:
ВЗЕМЕТЕ DIZI: ПРЕВОД НА ТУРСКИ СЕРИАЛ.
✅🆕"Султана": Нови подробности

▪️Към актьорския състав на новия филм „Султана“ на Rodi Medya и Saros Film се присъедини Чаалар Чорумлу, който ще играе Бекир.🤩🔥Снимките са насрочени за 27 октомври.🎥Филмът ще бъде представен на филмов фестивал, преди да бъде пуснат.💣

🔻Участват: Tuba Büyüküstün като Meral, Derya Pınar Ak като Anna, Seray Kaya като Tülay, Begüm Akkaya като Gülistan, Rojbin Enver като Fahriye, Itır Esen като Selin и Şirin Sultan Saldamlı като Nezo.⚡️

🎥Режисьор: Али Кемал Гювен

🎞️Сюжет: Филмът разказва завладяващата история на седем танцьорки на пилон в популярен нощен клуб в Истанбул, наречен "Султана". 🫣 Всичко се променя в деня, в който млада беларуска танцьорка Анна (#DeryaPynarAk) пристига в нощния клуб.😳

🙋🏻‍♂️#ЧааларЧорумлу е известен с ролите си на Юсуф в телевизионния сериал #СедемСеда, Зеки в телевизионния сериал #Булката, Азиз във филма #СпящатаПринцеса, Алтън в телевизионния сериал #ЕршанКунери и други проекти.

Приятен празничен ден!

# 348
Здравейте момичета и Честит празник!
След коментарите на Линка и Злати за снимката, разбрах, че с Канти, освен по фенството си към Туба, явно си приличаме по още две неща, късата руса коса и очилата Heart Канти, ако те срещна някъде вече си разкрита Joy
На снимката е парижката леля. Туба е публикувала снимки с нея. Веднъж за първия учебен ден преди години. И тази година имаше снимка от рождения ден на децата. Първата не я намерих, но там се виждаше хубаво. На тази не толкова.

Не знам Туба дали до края на октомври ще стои и тренира в Истанбул, но от 29.9 до 7.10 е Парижката седмица на модата. Дано отскочи и ни зарадва с някое дефиле.
Към момента няма нищо ново.

Хубав ден!

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 13:01 от sninova

# 349
Привет, момичета в последните минути на днешния празничен ден! Flowers Hibiscus Hug

Благодаря ви за всичко, което съе споделили през деня!
Линка Hug, Злати Hug изобщо не ми е минало и през ума, че сте ме отъждествили с жената зад Туба в парка в Париж. И като ми обърнахте внимание се загледах и видях, че имаме доста общи черти. Само, че за съжаление, де да беше истина  Stuck Out Tongue
Снинова Hug значи с теб сме малко като астрални близначки Аз си мислех, че "парижката леля" е приятелката й Дойгу
Честито ни есенно равноденствие! Nature Star2 Flowers Maple Leaf

Във връзка с двойния празник слагам нещо за четене в скрити Hands V

Скрит текст:
22 Септември Честито Есенно Равноденствие! Честита Независимост на България! Есенното Равноденствие е единият от 4-те най-важни празника на дедите ни. Богата Есен 2025 година!
На 22 септември 1908 година България се връща в света на независимите държави. 30 години тя е васал на гнилата империя, създадени и поддържана от колониална Европа, католическата империя, православните синоди на съседните ни държави. По делата ще ги познаете, пише в светите книги. Истината за 22 септември 1908 година.
 • Българите обявяват своята Независимост
• Същият ден се получава нота от Турция да се анулира обявената независимост. В противен случай турската войска е на границата ни и след 24 часа навлиза в България. Тогава България няма войска, както и сега.
• Същият ден по нареждане от Москва руското посолство в Истанбул сключва договор с Турция, че опрощава нейното задължение на стойност    80 милиона швейцарски франка, дължими на Русия за победата във войната 1877/1878 година. При условие да не навлиза Турция в границите на България и да се признае независимостта ни. По–късно Русия сключва договор с България, че и предоставя заем от 80 милиона швейцарски франка. Турция приема и сключва този договор. Така Русия на дело помага за запазване на независимостта ни.
• Първото съветско правителство обявява за невалиден царския договор за заем и България не дължи нищо на Русия.
• Колониална Европа, наричаща себе си „великите сили” побесняла от утвърдената независимост на България подготвя войните със съседите ни от 1912 до 1918година. Подготовката на това става известна на българското общество и за няколко месеца в България се връщат българи от цял свят да защитят Родината. И се сформира войска от 400 000 българи. На тях дължим опазване на държавата ни България, на загинали и оцелели при изключителните победи на българската войска.
• И пак ненавиждащата ни колониална Европа с Ньойския договор отнема български земи и ги раздава на съседите ни. Унищожава българските военни самолети, боеприпаси и съоръжения на българската войска (както сега) и забранява България да развива самолетостроене. Това колониална Европа, наричаща се ЕС, направи и последните 36 години със слугите си тук: унищожавайте всичко българско. Има публикация на Българин, който е откупил заверена книга с документи за тези събития от националната библиотека на Великобритания. И там има такъв запис: като не можахме да направим българите турци, трябва да ги направим гърци.
НИЕ БЪЛГАРИТЕ КОСМИЧЕСКИ НАРОД ЗНАЕМ, ЧЕ БОГ НЕ ПРОМЕНЯ РЕШЕНИЕТО СИ. ПОВЕЛЯТА МУ Е: ЗА БЪЛГАРИЯ ИДЕ ГОЛЯМО ДОБРО, КОЕТО ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ПРИЕМАТ ДОБРОВОЛНО. КОЙТО НЕ ПРИЕМЕ ДОБРОВОЛНО, НАСИЛА ЩЕ ГО ПРИЕМЕ, НО БОГ НЯМА ДА ОТМЕНИ РЕШЕНИЕТО СИ. АМИН

Лека и спокойна нощ ви пожелавам!

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 00:04 от kanti

# 350
Добро утро,момичета!

Събудете се с целувката на утрото,с усмивка да започне
 днес деня!Вземете шепа светлина и уловете самото време!

Благодаря на Снинова и Канти за всичко споделено. Gift HeartGift Heart
Беше ми интересно да прочета за тази част от историята на нашата страна. Hands V

На днешния ден преди 1 год. почина Томрис Гиритлиоулу,която откри Туба
и още много актьори,които станаха известни в Т-я и по света.

Приятен есенен ден да имате!

# 351
Здравейте
             МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

КантиБлагодаря ти за интерсното четиво.

Добре дошла, Есен! Бъди пъстра, златна и благодатна!
                      Донеси ни водопад от листа и красота!
                      И нека бъдеш пълна със здраве,   щастие, усмивки и спокойни дни!

Приятен следобед,дами

# 352
Здравейте!
Новини не видях.
Но дойде есента...

Мисля, че това е парижката леля,

Тук по.малко прилича на Канти, но не е далече... 😎
Снинова, много приятен вид, щом харесвам Канти, ще харесам и теб.

28 дни до пускането на ГУ.
Чакаме...
Хубава вечер!

# 353
Здравейте момичета, заесенили сме, но времето е прекрасно.
Туба пак се покри, добре, че споделиха снимка от тренировките, та разбрахме че е в Истанбул.
Чакаме да се покаже. Линка  Heart да това е лелята.
Аз съм на модна вълна. Помните ли как ни изненада Туба с това участие и след това с безброй други. Само дето не се сещам как се казваше този дизайнер, май и беше състудент.

Хубава вечер

# 354
Добро утро,момичета !

Плановете започват след кафето....Coffee

Да видим дали Туба ще ни изненада на някое модно дефиле.А може заради тренировките да не отиде.

Снинова,дизайнерът за който не се сещаш е Бора Аксу.

Туба на Седмицата на модата в Лондон/16.09.2022 г./

Скрит текст:

Хубав есенен ден!

# 355
Здравейте момичета,
Злати благодаря Heart
Туба и днес ни подмина, няма нищо.

Хубава вечер!

# 356
Здравейте!

Туба нищо не ни показва, но някои от другите момичета публикуват в ИГ тренировките си на пилона и ми се струва, че добре се справят. Не е леко, но не се предават!
Снинова, мисля, че приятелят и колега на Туба от университета е РАШИТ БАГЗИБАГЛИ (трудно име, копирах го от тук https://www.couturenew.com/rasit-bagzibagli-bio.

Туба ходеше на негови дефилета и седеше с майка му и баща му.
Скоро не съм чувала нищо за него, той работеше и в САЩ, може окончателно да се е преместил.
Нещо от Х.

Аз поне нямам алтернатива! 😁
Желая ви приятна вечер!

# 357
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за всичко споделено! HugFlowers Bouquet

Приятен есенен ден!

# 358
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

"Съвършенството е достигнато не когато няма какво повече да се добави,
                          а когато няма какво да се премахне." - /Антоан дьо Сент-Екзюпери/  

Красавици!!Екзотика!!

Приятен следобед,дами

# 359
Здравейте дами и благодаря за всичко споделеното.
Споделят момичетата как тренират, но Туба не е от тях.
Днес  е споделила стори. Доколкото разбрах:
За първи път е заведено дело срещу Chat GPT от семейство на което синът им на 16 години се е самоубил.
ИИ го е подстрекал към това му действие. Бих казала, че не вървят на добре нещата с тези технологии.

Тепигьоза пък е сложил снимка с Клаудия Кардинале от срещата им в Кан.

Лоши поводи, но това са нещата от живота.
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт