Снощи написах пост и тръгнах да търся нещо в мрежата и съня ме обори.

Радвам се, че наличния състав се увеличи

Благодаря ви за споделеното - Злати

Да повторя за n-ти път снимката на 7-те момичета. Няма как да успеят да са достоверни танцьорки на пилон без упорит труд, чрез който да усвоят тези умения. Знаем, че Туба изпипва всичко до най-малък детайл за ролите си. Не се съмнявам, че и за Султана ще е така. Но това няма как да стане без някоя и друга синина. Да се надяваме да няма някоя по-сериозн травма

Хубава екскурзия сте си направили Снинова. И аз като отида някъде гледам да посетя и други места наоколо. Така човек получва по-точна представа за мястото. А устието на река Делян изглежда наистина е много красиво и магично място. И аз си спомням разказа на тази приятелка Линка

По- умният никога не печели в спор, защото е достатъчно умен да избягва споровете. Винаги си напомням, че моето спокойствие е по-важно от това да се доказвам колко съм права - в края на краищата не съм теорема . Всичко е по хората. Като дъжда са - едни падат в калта, други върху листата на роза. Но колкото по-бързо разбереш колко е важно да намериш спокойствие, да излъчваш спокойствие, толкова по-хубав ще ти се вижда живота. Гневът не само състарява, гневът убива. Ти не си просто мъдрец, ако навреме успееш да контролираш чувствата си, ти си герой.
Рая Видинска
Понеже Злати (ако не се лъжа, а преди това и Вичи) наскоро имаше някакъв проблем с пускането на пост, където й се изписвало, че сесията ви изтече
Благодаря ви за всичко, което сте споделили днес

Ето вече има и някакво мъжко допълнение в каста

Хубава неделна вечер!