Какво ще купя отново - 11

• 64 901
  • 691
  •   7
Отговори
# 585
Прави сте "Санистекс" е по - качествена хартия , отколкото "Сиси" и като са я пуснали на промоция в Кауфланд ще се запасим.

Преди си бях похвалила кашкавала "Трапезица" от Биллата ,сега пробвах и сиренето от витрината насипно много е добро така че ще е сред редовните покупки, ако не го развалят и него.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 13:35 от femmi2

# 586
Това крема сирене на arla е страхотно!
Изчистен състав, чудесен вкус.

# 587
Схрий за петна от ДМ - лилав етикет и пише spot. Много добре маха всичко!

# 588
Това крема сирене на arla е страхотно!
Изчистен състав, чудесен вкус.

Да. На мен и с подправките ми харесва.

# 589
  • София
Схрий за петна от ДМ - лилав етикет и пише spot. Много добре маха всичко!

Ееее, СПОТ е класика. Има го дори в левчетата.

# 590
Тези вафлички и десертче са супер, като вкус. Има и бисквитки но още не съм ги опитала.

# 591
Тези маслини са ми любими и купувам само тях,защото нито са много меки,нито много твърди. Като купя насипни,оставам винаги разочарована.

И това е единственият пастет,които хапвам от време на време:

# 592
  • При децата ми
Тези вафлички и десертче са супер, като вкус. Има и бисквитки но още не съм ги опитала.

Този е един от любимите ми десерти.

# 593
  • Sofia
Супер са продуктите на Arla, да.
Само ме е яд, че любимото ми Havarti изчезна тотално от магазинната мрежа.

# 594

Не е ли твърде сладък? Напомня ми нещо от типа на едновремешните републики, но по-меко и ужасно сладко.

# 595
  • Свети Влас
При нас не е изчезнал(-Свети Влас, може да не го зареждат при вас... Много харесвам и другите им такива продукти и за мазане.

# 596
Това сирене на Арла периодично го пускат и на свежата витрина. Обикновено го публикуват в брошурата.
Аз също го харесвам и вземам от него.
Не бях видяла, че го има и в такава опаковка.

# 597
  • При децата ми
Скрит текст:
Скрит текст:

Не е ли твърде сладък? Напомня ми нещо от типа на едновремешните републики, но по-меко и ужасно сладко.
[/quote]
Кукумицинка, на мен не ми е толкова сладък. А, и ако нещо ми е много сладко, просто си оставям и за после. Smiley Като дете много харесвах "Републиките". И сега ги харесвам.

Дидичка, на коя свежа витрина го пускат сиренето? В "Кауфланд" ли?

# 598
Малко съм със странен артикул, но много ми хареса дезинфектантът за ръце от Lidl. Усещането след употреба е много приятно - няма лоша миризма, след като се изпарят първите нотки, и по дланите не остават топченца, както често става с други подобни продукти

Скрит текст:

# 599
  • Варна
+1 за този дезинфектант.
До скоро любимите ми  гризини бяха:

А и в кутията се събира бонус 1 супена лъжица сусам, запечен, който с удоволствие си ползвам Simple Smile. Преди няколко дни купих тези и съм във възторг:

Имат и други видове, ще пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт