Какво ще купя отново - 11

• 64 430
  • 682
  •   1
Отговори
# 600
Хриспа, при нас го пускат на витрината с кашкавали, които са нарязани от голям калъп или пита. 20 лв за килограм, мисля.
Но не е в редовния асортимент.

# 601
# 602
Много ми хареса тутманикът в Billa, сигурно защото не беше традиционен тутманик, а като голяма пура , от кори с пълнеж от сирене. Категорично се усещаше вкус и консистенция на сирене, а не извара, количеството на пълнежа беше достатъчно добро да се забележи.

# 603
Тутманикът на Билла пекарна  и аз го харесвам и препоръчвам.
Както и чесновата им багета от любимите ми е както и някой хлебчета.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 22:15 от femmi2

# 604
Супер са продуктите на Arla, да.
Само ме е яд, че любимото ми Havarti изчезна тотално от магазинната мрежа.

Как изчезна?! Няма ли го вече в Кауфа?

# 605
Другата седмица ще го има за 20 лв. на насипната витрина.

# 606
  • Sofia
Скрит текст:
Супер са продуктите на Arla, да.
Само ме е яд, че любимото ми Havarti изчезна тотално от магазинната мрежа.

Как изчезна?! Няма ли го вече в Кауфа?

Ами, преди го имаше в изобилие в Metro (на "Цариградско"), както и в локалния Kaufland, от който пазарувам в София. От няколко месеца категорично го няма на тези две места – често проверявам, но е изчезнало. Не знам каква е причината. По-нагоре писаха, че в други градове в България все още го имало.

# 607
Този течен сапун е невероятно нежен към кожата. На много добра цена е и ,ще купя отново.

Серумът за лице много добре хидратира ,нежен е ,бързо попива и не омазнява.

Незаменим. Винаги имам в къщи една кутия и винаги прибавям към прането ,независимо дали е цветно или бяло.

Любим гел за пране. Ползвам и прахът за пране със същият аромат. За мен е в пъти по-добър от Ариел и подобни.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 15:22 от mavina1380

# 608
Не пия кафе,но ме интересува кафето Вива от бензиностанции ОМВ вкусно ли е?

# 609
  • София
По спомен не беше лошо. Май е смес, но повече арабика. А самото кафе продава ли се пакетирано за домашно ползване?

# 610
По спомен не беше лошо. Май е смес, но повече арабика. А самото кафе продава ли се пакетирано за домашно ползване?
Не знам. Интересува ме това кафе във връзка с една позната... Забравих да кажа,че кафето там е от "Бразилия"...

# 611
В бензиностанцията ли ще я водиш на среща Joy

# 612
Този препарат за съдове ми хареса много, пак бих купила:

# 613
  • Sofia
Този препарат за съдове ми хареса много, пак бих купила:

Цитираният препарат в постоянния асортимент ли е? Май Open Mouthне съм го виждала .

# 614
Не знам. Използвах го в една ваканционна квартира. Много ми хареса и се надявам да е в постоянния асортимент на Лидъл (днес пазарувах и забравих да проверя)! Икономичен, не ми дразни кожата на ръцете, с капка-две се получава много пяна, измива чудесно. Останах много впечатлена.

Общи условия

Активация на акаунт