Какво ще купя отново - 11

• 64 077
  • 672
  •   1
Отговори
# 615
Разкошни курабийки от Лидъл.До утре вкл са на промо.

# 616
  • Пловдив
Обожавам кафето на ОМВ. Тръгнем ли на път и минаваме ли покрай бензиностанция, задължително се взимам. За над 10 години не са му развалили качеството. И латето много им харесвам.

# 617
  • Свети Влас
Преди години бяхме пили кафе от Шел, също беше много добро. Да си призная и хот дозите им са добри, хихихи.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 16:07 от Габриела Радева

# 618
О,в Шел продаваха и шоко,както го наричаха французите – мляко със шоколад в пластмасова бутилка от 0.500гр.

# 619
  • гр.София
+1 за хот дог от Шел. Любими са на сина ми.

# 620
Приятно изненадана останах от сокове Симпатико. Хванаха ми окото във ФМ. Цената им идва високичка - 2,49 лв/бр. Но са описани като 100% сок /не от концентрат/ и нямат захар и подладители.
Ягода и манго взех. Първият беше с вкус на домашен компот едно към едно, вторият - като нектар.

# 621
Компот без захар? Оксиморон.

# 622
Чак оксиморон не е, на диабетиците правехме навремето такива компоти. Когато плодовете са сладки, няма драма. Аз съм опитвала от компотите на едната ми баба (точно без захар) и си бяха съвсем поносими, макар и аз да съм върл почитател на сладкото.

# 623
  • Пловдив
Приятно изненадана останах от сокове Симпатико. Хванаха ми окото във ФМ. Цената им идва високичка - 2,49 лв/бр. Но са описани като 100% сок /не от концентрат/ и нямат захар и подладители.
Ягода и манго взех. Първият беше с вкус на домашен компот едно към едно, вторият - като нектар.
Много благодаря за този пост! Наистина ми идва малко височка цената, но непременно ще пробвам няколко вида. Досега ползвах подсладители, но след всичко което чета напоследък, май те са по-вредни от захар... А и харесвам да не е сладко.
Да споделя с какво ние сме се зарибили напоследък - Спаделини Rana с Пълнеж Прошуто Кото и Моцарела. И тяхната цена е височка, но сме пристрастени вече Simple Smile

# 624
  • Свети Влас
Тези сокове много ми харесаха. И бъбъл чая също е хубав.

# 625
Кой кашкавал бихте препоръчали като подходящ за паниране?
Аз панирам само кашкавал НаборЪ от правоъгълна пита. Но си има технология. Придържам се към тази рецепта.
Никога не става фал, съкратила съм я до един час във фризера, след вода-брашно-яйце - галета.

# 626
Шампоан за коса неизвестна за мен марка O'right. Закупих два различни само за да използвам бутилката и после, слагайки вътре друг шампоан. (Не е за вярване, но доста малко са шампоаните с капачка, която може да се отвива и завива повторно). Изненада приятно. В комбинация с балсам за суха коса действа чудесно.
Скрит текст:

# 627
  • София
Хляб "Дълголетие" на Яневи.
Определено много добро попадение.

# 628
Сирене "Тертер". Усеща се че е истинско...

# 629
  • Sofia
Да, сиренето на "Тертер" е едно от предпочитаните за нас, както и сиренето на "Лакрима" и " ЕлБи". Вкусът на истинско сирене, което разбира се е субективно за всеки....

Общи условия

Активация на акаунт