Какво ще купя отново - 11

• 67 627
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Ние Август месец си взехме повечко домашно сирене от Банско и  сега и любимите ми две сирена ми се струват безвкусни и изкуствени. Утре има фермерски пазар на римската стена и мъжа ми ще ходи да купи от там.

# 631
Домашното си е домашно,(когато е истински домашно,разбира се),и не може да се сравнява с купешкото...

# 632
  • София
Приятно изненадана останах от сокове Симпатико. Хванаха ми окото във ФМ. Цената им идва високичка - 2,49 лв/бр. Но са описани като 100% сок /не от концентрат/ и нямат захар и подладители.
Ягода и манго взех. Първият беше с вкус на домашен компот едно към едно, вторият - като нектар.

защо тренда е да се минава на малки опаковки - Видас спряха големите, само кенчета по 250мл... и 1-2 вида в стъкло. Иначе са хубави, но 2.50лв... по- скъпо от чешка (крафт) бира идва.

# 633

Ако все още не сте пробвали лимонадата от круши на березка, препоръчвам я.
Направена със захар, няма подсладители. Приятно газирана. Всеки път си вземам като ида.

# 634
Пуешката кайма на Делиа. Чудесна е!

# 635
И аз харесвам газираната круша от Берьозка, но фаворит от там са ми свинските уши Animal Pig

# 636
  • Свети Влас
[
Скрит текст:
quote author=LudaShmatka link=topic=1791099.msg50287921#msg50287921 date=1759569240]

Ако все още не сте пробвали лимонадата от круши на березка, препоръчвам я.
Направена със захар, няма подсладители. Приятно газирана. Всеки път си вземам като ида.
[/quote]
Препоръчвам и с боровинката. Страната й на производство е Грузия. Много ми хареса тази с боровинка, но ще пробвам някои ден и тази, която вие препоръчвате.

# 637

Има вкус на кисело мляко.

# 638
Био конфитюр от ягоди Марибел от Лидл! В комбинация с масло "Краварката"  върху топла препечена филийка е уникална комбинация! Heart

+

= Blush

# 639
Опитайте тези сладка на веспадов и синове. От купешките са най-добрите! Препоръчвам горска ягода и боровинките

# 640
Много ми хареса този протеинов ванилов пудинг на Билла и отново ще си купим. 

# 641
Опитайте тези сладка на веспадов и синове. От купешките са най-добрите! Препоръчвам горска ягода и боровинките

Къде ги продават?

# 642

Къде ги продават?
Фантастико, но напоследък купувам само горска боровинка,защото ягодата все я няма,когато отида. Мисля,че имат и страница във фейсбук.

# 643
Био конфитюр от ягоди Марибел от Лидл! В комбинация с масло "Краварката"  върху топла препечена филийка е уникална комбинация! Heart

+

= Blush

Пробвай френското масло Монарх. Има го в Кауфланд. От както го пробвах, няма да опитам тези немски безвкусни имитации.

# 644
Е, не знам дали с всяко масло се случва, специално Монарх ползвам за бисквитените теста, че стават много пластични и лесни за работа с него, но последното, което ММ купи от Фантастико преди дни откровено си миришеше на ацетон и беше по-меко от останалите партиди, от които съм вземала, та подушвайте първо в магазина, когато купувате масло.   

Общи условия

Активация на акаунт