Какво ще купя отново - 11

• 66 899
  • 719
  •   4
Отговори
# 480
Poni69 като казахте,че имате фирмен магазин на Елби и месарница наблизо,да нямате предвид Партньори?

Не, на Красно село също съм живяла и досега не пропускам да купя месо от Партньори, когато минавам. Имам предвид пазар Ситняково, където има магазинче на Елби, а съвсем наблизо е месарница Бошнаков. Тя е много по-малка от Партньори, но овкусената им кайма е много добра, поне на мен ми харесва. Както каза мой близък, че кюфтетата са като от ресторант.

# 481
  • София
Имам предвид пазар Ситняково, където има магазинче на Елби, а съвсем наблизо е месарница Бошнаков. Тя е много по-малка от Партньори, но овкусената им кайма е много добра, поне на мен ми харесва. Както каза мой близък, че кюфтетата са като от ресторант.
Тази месарница с хубавата кайма за кюфтета на същата редица където е Елби ли се намира? Работя на близо но не съм я забелязала. Ще я потърся утре!

# 482
има и магазини с хубава кайма - Р. Василева, "при кирето"...
не си представям кайма от бут, въобще не  е подходящ, освен ако не си на някоя диета.

# 483
Да месарница Партньори ми е любима. На пазара в Слатина я има също и до нея е Елби фирмено магазинче.

# 484
Имам предвид пазар Ситняково, където има магазинче на Елби, а съвсем наблизо е месарница Бошнаков. Тя е много по-малка от Партньори, но овкусената им кайма е много добра, поне на мен ми харесва. Както каза мой близък, че кюфтетата са като от ресторант.
Тази месарница с хубавата кайма за кюфтета на същата редица където е Елби ли се намира? Работя на близо но не съм я забелязала. Ще я потърся утре!

Месарницата се пада на гърба на Ремедиум. Затворена е до 2 септември.

# 485
  • Deutschland
Кашкавал Ведраре добър ли е? Одеве с мъжа ми щяхме да се изпотрепем в магазина. Аз исках някакъв уж по БДС, той Ведраре, та Ведраре, нали е от тоя край. Имали мандра в селото, правили го сами кашкавала дрън, дрън.
По темата Тракийски кори за баница много ми харесват. Баницата става плътна, хубава и корите никога не са били скъсани в пакета.

# 486
Тракийските кори не са лоши пробвали сме ги ,но най често и традиционно си ползваме и купуваме на "Фамилия ".

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 09:17 от femmi2

# 487
Кашкавал Ведраре добър ли е? Одеве с мъжа ми щяхме да се изпотрепем в магазина. Аз исках някакъв уж по БДС, той Ведраре, та Ведраре, нали е от тоя край. Имали мандра в селото, правили го сами кашкавала дрън, дрън.
По темата Тракийски кори за баница много ми харесват. Баницата става плътна, хубава и корите никога не са били скъсани в пакета.

Преди все дебнех промоции на Ведраре (сирене, кашкавал) и ги харесвах, но сякаш последните пъти се разочаровах и затова минах на Ел Би. Може да е странно, но кашкавалът на Била (тяхната марка) повече ми харесва от  този на Ведраре. Иначе киселите им млека ми харесват. Не знам защо имам усещането, че влошиха качеството. Може да е субективно усещане, не знам.

# 488
Във връзка с Ведраре - заглеждам им козето кисело мляко и се чудя дали е хубаво, както и за марката като цяло дали е читава.
Та, казвате, не са добро качество ли?

# 489
Аз ям само козе мляко,купувам в буркан на Равно поле,Козарев и Ведраре. Последното не ми е от любимите,защото е много гъсто,но въпрос на вкус. Овчето сирене на Ведраре,мъжа ми го харесва.

# 490
Да, аз сега съм само на козе на Козарев, но исках да имам избор и с други марки.

# 491
Новогодишната баница правих с кори на София мел и бяха прекрасни - фини, меки, еластични. Вече само тях купувам.
Козето сирене на Сигмен ми е фаворит, но го намирам само на едно-две места в моя град.

# 492
Във връзка с Ведраре - заглеждам им козето кисело мляко и се чудя дали е хубаво, както и за марката като цяло дали е читава.
Та, казвате, не са добро качество ли?

На мен козето им кисело млкяо ми харесва, както и кравето. Марката се слави с добро качество и би следвало да е такова, но в последно време нещо кашкавалът и сиренето не ми допаднаха. Но е субективно, вероятно. Като цяло, е добра марка.

# 493
  • Пловдив
След препоръки тук вече купувам кори само на София Мел. За съжаление в Пловдив ги намерих само в Лекси на Гранд.
През месец май занесох и на сестра ми в Англия. И тя остана очарована.

# 494
Корите на София мел са страхотни,вече само от тях вземам. Относно Ведраре много харесвахме сиренето им, наистина вкусно щом и сина ми го прояде,а той сирене почти не яде,но последния път не ми хареса. Беше като тебешир. Отскоро купувам Мероне сирене и кашкавал и съм възхитена.

Общи условия

Активация на акаунт