Какво ще купя отново - 11

• 67 701
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Вкъщи редовно си купуваме и ползваме "Сиси" и хартия и салфетки. Също и на "Санитекс" ароматизираната не е лоша. И двете са на добри цени.

# 571
  • София
Оня ден купих много добри интегрални фузили от Мини март. Жестока салата с риба тон се получи.
Единствената забележка са ми 11те минути за варене - стават една идея по- ал денте. 12-13 минути е реалното време на варене с нашата вода и силата на котлона може би.

# 572
"Сиси" от студентските години не съм купувала. В магазина имаше "Сиси" и "Зебра" рециклирана, пак сива като Сиси, и бяха на сходна цена. Нарочно се загледах и ги опипах двете да ги сравня, понеже не бях виждала тава сива и бюджетна "Зебра" , и на Зебра бяха по-плътни рулата от на Сиси.

Не съм засичала толкова евтина Зебра. Сисито тази я взехме на 32ст на ролка. Иначе ароматизираната на Санитекс (същата марка със Сиси-то са) вземам, на по 33-34ст на ролка. Веднъж нещо се объркаха и бяха пуснали Фамилия на 38ст.
Ще се огледам за Зебрата.

Сега в кауфланд ще има Санитекс 1+1, излиза изгодно на по 29ст. Чак се чудя Thinking дали да не се запася като за още една пандемия. Joy

Случайно има ли тема за стипци като мене?

# 573
  • София

Може да ви се стори странно, но има вкус на истинско масло.

Аз съм страшна цинция относно тоалетната хартия. Повече от 35ст на ролка, не давам. Малко с недоверие я взех, но ме изненада. При търкане лесно се накъсва, но е много мека и лесно, но не прекалеко се късат късовете. Направо ми е златна. Ехх да миришеше и на Емека лилава.

Олее, успокоих се! Мислех, че само аз съм циция по отношение на ТХ и винаги съм се чудела на хора, които дават безумни пари за... задника си Joy За всичко друго съм склонна, но за товааа никога и винаги взимам най-евтиното налично Stuck Out Tongue Winking Eye

# 574
  • Свети Влас
Сиси за мен е една от най-гадните хартии, Санитекс е по-добра...

# 575
Не съм купувала Сиси, но имам наблюдения, че много пъти евтините хартии са по-рехаво навити и излизат на цена като по-скъпите, които са по-здрави и по-стегнато навити. Едва ли на някой му е приятно да дава повече пари за тоалетна хартия. След неприятно преживяване с некачествена хартия, предпочитам по-добра.

# 576
  • някъде другаде
Не харесвам хартията Сиси .

# 577
  • София
За мен Zewa е най добрата, плътност и стегнатост

# 578
  • оттам, откъдето започва България
И аз харесвам Zewa, но последната, която купих, не е мека. Може да е до партида.

Що се отнася до евтините тоалетни хартии, те са евтини като цена, а реално излизат по-скъпо, защото са много рехаво навити, т.е. по-малко късове т. х-я има.

# 579
Олее, успокоих се! Мислех, че само аз съм циция по отношение на ТХ и винаги съм се чудела на хора, които дават безумни пари за... задника си Joy За всичко друго съм склонна, но за товааа никога и винаги взимам най-евтиното налично Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако имаш алергия и получаваш сърбежи от власинките на рехавата евтина хартия, много бързо ще се научиш на скъпата. И то желателно без оцветители и аромати...Simple Smile
Така че не се чуди повече – не всички я купуват, защото ги бодат парите.

# 580
На мен просто не ми допадат евтините,защото се късат и е неприятно. Купувам Милде и Селпак. Последната беше по-плътна,като започнах да я купувам преди време,но пак става. Емека и Фамилия ги развалиха отдавна.

# 581
За мен Zewa е най добрата, плътност и стегнатост

И аз харесвам Zewa, но понеже гледам и за промоции, купувам и Милде, когато са в големи разфасовки.
Иначе много харесвам на ДМ хартията.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 14:05 от NellyN

# 582
Зебра също е добра, а на промоция излиза по 60 и няколко стотинки рулото, което е супер цена за това качество.

Евтините хартии са ми много тънки и рехави и отива много повече материал наведнъж. Пакет Зебра от 30 ролки кара по-дълго от пакет Фамилия от 48.

Кауфландската хартия без аромати също е добра, а и много стегната, едно руло е с 200 къса, но и по-скъпа.

Купувам само неароматизирана хартия. Няма нужда от цвят и парфюм в тази така деликатна зона.

# 583
Това Сиси е такова долнопробно и нискокачествено менте, че и да ми го подаряват, няма да го взема.

# 584
Аз съм циция по цена, но и това гледам. На опаковките пише колко метра е дълга ролката и това се смята също. 17.6 метра е Емека, а Сисито е 15 метра. Пак като включим че сисито е 32 ст на бройка, а емеката стига и до левче. Мисля че Сисито си е по изгодна.

Не съм купувала Сиси, но имам наблюдения, че много пъти евтините хартии са по-рехаво навити и излизат на цена като по-скъпите, които са по-здрави и по-стегнато навити. Едва ли на някой му е приятно да дава повече пари за тоалетна хартия. След неприятно преживяване с некачествена хартия, предпочитам по-добра.

Общи условия

Активация на акаунт