Какво ще купя отново - 11

• 64 901
  • 691
  •   7
Отговори
# 645
Монарх си става на жива вода ако го разтопиш в тиган. Ако е вода, пак добре де. Тази краварка в левия ъгъл е добра(относително), но често хората се бъркат, тъй като има още подобни опаковки с краварки.

# 646
И аз съм попадала на Монарх с много лошо качество, понякога и миризливо. Купувах от Фантастико една краварка в продълговати пакетчета по 100 гр, не беше лоша. Също харесвам и Лурпак. Когато го видя в намаление се запасявам.

# 647
По принцип не всичко е добро на тая марка брей от Кауфланд но специално едросмляната лютеница е  хубава и вкусна.

Преди време сме купували и на Дерони също не е лоша.

# 648
И аз не съм доволна от маслото Монарх,немското масло си е най-хубаво. На Монарх купих Гауда два пъти заради примамливата цена,е нищо общо няма. Първия път имаше утаена вода помислих,че е грешка в съхранението,но като видях и втория път,че има ясна е работата.

# 649
Трудничко стана с намирането на качествено масло. Скоро и „Грийнпийс“ е побликувал за пътят на хексан  в храната. Само бгнес отрази.
https://www.bgnes.com/health/toxic-hexane-is-contaminating-our-f … n-a-massive-scale
Зачеркнал съм вече доста марки.Чудя се какво да купувам от магазинната мрежа.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 12:47 от niljaniljo

# 650
Трудничко стана с намирането  качествено масло. Скоро и „Грийнпийс“ е побликувал за пътят на хексан  в храната. Само бгнес отрази.
https://www.bgnes.com/health/toxic-hexane-is-contaminating-our-f … n-a-massive-scale
Зачеркнал съм вече доста марки.Чудя се какво да купувам от магазината мрежа.
Другия варянт е българско от млекарница или фермерски пазар,но на мен лично не ми допада и много бързо се разваля.

# 651
Трудничко стана с намирането  качествено масло. Скоро и „Грийнпийс“ е побликувал за пътят на хексан  в храната. Само бгнес отрази.
Зачеркнал съм вече доста марки.Чудя се какво да купувам от магазината мрежа.
Другия варянт е българско от млекарница или фермерски пазар,но на мен лично не ми допада и много бързо се разваля.
Купувам от фермерски пазар, но някак си си ограничен за времето. Към момента май само това остана и сръбското масло, когато ми донесат.

# 652
  • Свети Влас
От маслата лично на мен ми харесват на Арачиеви и на Жълтуша. Мама купува на Маноле. Сега видях, че е купила на краварката.

# 653
Ами това френското, поне го докарва на вкус. Тез немските ич ми ги няма. Друго и това на Милки също ми допадна.

Като цяло млечните продукти са много сложни за набавяне, освен ако нямаш някоя мандра наблизо.

# 654
На мен път точно Монарха ми няма типичния вкус на масло, а и стои по-меко от Краварката. Но въпрос на вкус, най-добре да се пробва.

# 655
Аз от много време само краварката купувам. Е, понякога и Президент, но то си по-скъпо. Когато има краварка на промоция, купувам по няколко (3-4) и ги пъхам в камерата. Не се разваля и не гранясва така. Разбира се, преди да ги купя, гледам и срока на годност.

# 656
От маслата лично на мен ми харесват на Арачиеви и на Жълтуша. Мама купува на Маноле. Сега видях, че е купила на краварката.
Откъде купувате Арачиеви?

# 657
купувам италианско от метро на килограм - екстра е. монархът и мен не ме кефи

# 658
купувам италианско от метро на килограм - екстра е. монархът и мен не ме кефи
zenata, благодаря. Коя марка?

# 659
  • Свети Влас
От Слънчев бряг, Несебър и Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт