Бързи здравословни въпроси и отговори – 53

• 30 889
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Препоръчват на  мой близък да прави коронарография.
Има ли рискове от тази манипулация?
Къде е най-добре да се направи?
Казали в Софиямед, д-р Любомир Досев.
Други препоръки?

# 391
Св.Екатерина София

# 392
Колоноскопията вече е направена в Америка. Изумих се от предполагаемата цена, която приятелката ми ще трябва да плати. По нейни сметки ще е 4000 долара, останалата сума ще се покрие от застраховката. Виждат ми се много пари..

# 393
  • Бургас
Много са разбира се. Те там вече съвсем изтрещяха. Има и такъв парадокс там, че като те видят с хубава застраховка ти казват повече пари, ако нямаш застраховка и плащаш на ръка цената е значително по-ниска. Източват яко пари. Чудя се как още хората не са се разбунтували.

# 394
Здравейте. При упражнения (легнала на гръб, надигане напред) нещо си натоварих кръста и няколко дни ме боля леко. От вчера болката се усилва и започнах да приемам обезболяващи. Не ми се е случвало досега. Чудя се дали е “сецване” или дископатия. Имали ли сте подобен случай? Simple Smile

# 395
Иди се разтегни на някой лост.

# 396
  • София
Здравейте. При упражнения (легнала на гръб, надигане напред) нещо си натоварих кръста и няколко дни ме боля леко. От вчера болката се усилва и започнах да приемам обезболяващи. Не ми се е случвало досега. Чудя се дали е “сецване” или дископатия. Имали ли сте подобен случай? Simple Smile
Ми със сигурност ще си направил/а нещо. Посетете лекар докато можете още да ставате от леглото, за да се изпише адекватно лечение

# 397
Първо трябва да се освободи прищипнатото. Само с лекарства не става.

# 398
  • София
Със сигурност да седи и да пита във форум също не става Simple Smile

# 399
Не става. Но само с лекарства ще стане по-бавно. Първо да мине през лоста, евтино и лесно, спестява много пари за мануален
терапевт.

# 400
Боли ме десния крак, по средата от разстоянието от интимната част до коляното, не знам дали правилно обясних. Вече втора седмица. На какъв лекар да отида?

# 401
Мен ме болеше така, когато бях с тромб - от коляното, до средата на бедрото. Аз бих започнала със съдов хирург, да се изключи тромб, а после ще го мисля, другите не са спешни състояния.

# 402
Боли ме десния крак, по средата от разстоянието от интимната част до коляното, не знам дали правилно обясних. Вече втора седмица. На какъв лекар да отида?
По принцип на ортопед, но ако болката е тип изтръпване или пареща, на невролог

# 403
По принцип на ортопед, но ако болката е тип изтръпване или пареща, на невролог

Няма изтръпване. като натисна по крака, усещам болка, търпима е.

# 404
Начи... не натискай! Laughing И аз като натисна, усещам болка.
Сега майтапа настрана - трябва да определиш мястото и вида на болката, за да имаш по конкретни насоки. Ако е от вътрешната страна на бедрото има ли зачервяване, затопляне, промяна на цвета на кожата? Усещаш ли болка при изпъване на крака, при стоене права, при седене? Различна ли е? Постоянна ли е?

Общи условия

Активация на акаунт