Бързи здравословни въпроси и отговори – 53

• 30 970
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Моят съвет, освен официалния път за жалби и прочие, е да използвате всички социални платформи и разпространите информацията максимално. Има групи във фб специално за пътувания и туризъм - пуснете там постове, напишете и тук името на тур оператора, оставете коментари в Гугъл, ако имате контакт на някой друг от екскурзиантите в групата Ви, да се включват и те. Дайте възможно най-много гласност на случая, в България за съжаление в доста случаи само това е начинът някакви неща да се чуят и “случат”.

# 541
Как пътувахте с разстройство, не ви ли компенсираха с допълнителна нощувка за сметка на хотела, докато се поправите?

# 542
lunna pateka Ако търсите добър гастроентеролог, много са доволни от проф. Карагьозов в Токуда.

# 543
Карагьозов се занимава с тежки случаи, графикът му е ад. Ако не е нещо сериозно може да се търси и по-ненатоварен специалист.

# 544
Как пътувахте с разстройство, не ви ли компенсираха с допълнителна нощувка за сметка на хотела, докато се поправите?

Как пътувахме - 17 часа с 14 спирки...Буквално на всяка бензиностанция с тоалетна спирахме, като опашката беше толкова голяма, че хората освен в тоалетната ходеха и до близките храсти, защото не можеха да издържат да чакат. Няколко пъти отбивахме и насред пътя и понеже той е тесен и отстрани е пропаст клякаха буквално до автобуса пред погледа на всички останали пътуващи.
Единственото, което получихме от екскурзовода, който е и шеф на фирмата е, че купи от една бензиностанция бутилка с оцет - да затегнело положението. Постоянно говореше как трябвало да бързаме, за да "мачкаме километрите" и ни обвини, че сме болни, защото сме пили вода от чешмата, което абсолютно НЕ сме направили. Ние даже зъбите си мием с минерална вода от магазина на почивки. Въпросът няма ли да отбие в някой от многото градове, през които минахме, за да си купят хората лекарства, не беше отразен.

Ще разпространя историята разбира се, няма да остане така.
Фирмата е ТА ПОХОД https://pohod.org/

Хотелът е този - хотел Лобо в Будва https://www.booking.com/hotel/me/lobo-budva.bg.html?chal_t=17575 … www.google.com%2F

Това му е старото име - хотел Лоза https://bgvoice.com/turistite-koito-poluchiha-hranitelno-natravi … loza-quot-zatvori

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 08:56 от sunlight_eli

# 545
lunna pateka Лично според мен е доста надценен.
И самонадценен също.

За същият, който има доста фб изяви ли става въпрос?
Излизат ми често клипчета от страница на гастроентеролог с някакво подобно име.

# 546
lunna pateka Лично според мен е доста надценен.
И самонадценен също.

За същият, който има доста фб изяви ли става въпрос?
Излизат ми често клипчета от страница на гастроентеролог с някакво подобно име.
За същия. Много си е повярвал.

# 547
Благодаря момичета. Щом Д-р Митев не става, някой добър гастроентеролог за Варна да знаете?

# 548
Здравейте. Мъжът преди полов акт се овлажнява доста, но като се стигне до работа и спада. Не поддържа ерекция... На моменти даже търси ласки, има докосвания, но за да му стане трябва време и занимавка. Така при няколко неуспешни опита започнах да си мисля, че аз съм проблем и дали не го привличам достатъчно. Отрича да е така.
Сам започва да си го търси, но нещо се случва и до акт не се стига. За първи път ми се случва с партньор. Какви са причините?

# 549
В началото на отношенията ли сте? Уморен ли е?
Пие ли алкохол?
При някои мъже в началото има засечки, преумората и алкохолът също влияят.
Вие как реагирате при такава случка, сърдите ли се, става ли ви неприятно? Не казвам, че е приятно, но психически влияе и това. Едно, че мъжът го премисля, друго, ако вижда и разочарование в очите на жената.
В началото с ММ имахме засечки, но беше комбинация от тези неща. Успокоявах го, не съм му трила сол в раната. Случва се, другия път ще се получи.
Ако и тези фактори липсват, може да има здравословен проблем.
Тестостеронът трябва да се види в какви нива е.
Никога не съм съдила мъж по това, по-скоро бих седнала и поговорила и бих оказала подкрепа (ако смятам да продължавам отношения). Не съм съдила, защото на мен също психически ми е влияело, когато внезапно ‘пресъхна’ или ме е боляло, а съм реално възбудена.
Едва ли е проблемът във Вас, а по-скоро в главата на човека или здравословно.

На колко години е?

# 550
На 40г. Работи доста и казва, че отдавна не го е правил. От скоро се виждаме... Не го виня, казвам че всичко е наред. Neutral Face

# 551
Изчакай, ако трябва поговори. На 40 при някои мъже може да започват проблеми.

# 552
  • Бургас
Аз бих препоръчала да отиде като начало на преглед на простатата. Може да попита и лекар какъв друг преглед и ицследвания да си направи. Особено ако до сега всичко е било наред и изведнъж започне да има проблеми в повечето случаи плоблема е здравословен.

# 553
Да и това, но нека се изясни дали е това проблема. А честно казано малко мъже ще говорят по този въпрос и ще си кажат пред новата партньорка ‘имам проблем с простатата’. Деликатна тема е. Но дано не е здравословен проблем, а да е всичко в главата.

# 554
Да, и аз, както са посочили по-горе, щях да отбележа, че около 40 вече доста мъже започват да имат проблеми със "самолета". Тази граница в наши дни драстично е паднала, за съжаление.

Това, че си признава, че отдавна не го е правил, също звучи леко алармиращо. Най-малкото - означава, че няма нужда от редовен секс, т.е. ниско либидо, в случай че е бил искрен. Естествено, зависи колко отдавна е било това "отдавна". Така казано, си представям година-две.

Аз съм малко крайна в това отношение и мъж с проблеми в секса би ме отблъснал, но съм наясно, че не всички са като мен, за щастие - та, ако ти си с друга настройка, нищо не пречи да дадеш шанс. 🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт