👁 Знаете ли кого видях - 46 тема

• 80 642
  • 497
  •   1
Отговори
# 135
Един журналист скоро чух да коментира, че  Анджелина Джоли на живо била много по-красива, камерата не можела да улови изцяло красотата и харизмата и, като я видял и онемял... Така, че явно не към всеки е благосклонна камерата и живото присъствие коренно може да промени представите ни за даден човек..

# 136
Йоанна Темелкова на живо също изглежда доста по добре на живо от колкото на камера . Атанас Колев също .

Доста кофти за актриса.
Пък била тя и Анджелина Дж.

Иначе по темата- Мариус Куркински на тротинетка.

# 137
  • Бургас
Мани от ИВ я срещам често около нас.

Коя мани - миглата или предателката/саботьорка?
По-скоро ще е миглата!
Не съм наясно коя е предателката..
Мани, от по-ранните сезони, от Бургас. С дълга черна коса.

# 138
Йоанна Темелкова на живо също изглежда доста по добре на живо от колкото на камера . Атанас Колев също .

Доста кофти за актриса.
Пък била тя и Анджелина Дж.

Иначе по темата- Мариус Куркински на тротинетка.
Не е кофти . Йоанна е красива на живо . Жалко че на камера не е точно така .

# 139
Преди няколко дни видях Георги ( не Ланеца ) от последният сезон на Биг Брадър. Хубав висок и добре облечен мъж . На живо си е друго да ги видиш риалити героите.

Ходя в един салон заради козметиката, при която съм от години. Отивам днес...там повечето кифли от Ергенът. Принципно не гледам тв, но последния сезон го поглеждах с една приятелка. Посред бял ден бяха китосани с професионален грим, контур, Мартина с изскочили силиконови гърди, чак ме заболя от гледката. И тооооолкова надути. Едната кифла, която уж Виктор я избра, ме изгледа отгоре до долу с едно адско пренебрежение 😂😂😂😂😂 направо паднах. Някакви бездарни простакеси, които се излагат по телевизията.

# 140
Ау тази мърлявата, не си правя труда да запомням имената на такива?! Хаха, да си измие косата и да си оправи ноктите в салона, после да оглежда.

# 141
  • София
За Любомира ли става въпрос?

# 142
Сега я проверих. Да, Любомира. Няма такъв превзет, ехиден и надут поглед буквално от горе до долу с кисела физиономия 😂 Още ми е смешно.
В тези салони между другото, пълни с такива труженички се носят буквално легенди. Не знам на фона на това, с което си изкарват хляба как не ги е срам да оглеждат хора, които са дотичали в обедната си почивка за някоя процедура.

# 143
  • Deutschland
Бих умряла от смях, ако Любомира ме изгледа с ехиден поглед. Тя на нищо не прилича горката.

# 144
Бих умряла от смях, ако Любомира ме изгледа с ехиден поглед. Тя на нищо не прилича горката.
Любомира която не изглежда на годините си точно няма как да ме засегне ако ме изгледа ехидно . Жена която няма и 30 а прилича на поне с 15  години отгоре не би трябвало да има самочувствие чак толкова голямо . Тези кокошки да се радват на 15 те си минути слава докато е време . След година две никой няма и да ги помни .

# 145
Снощи видях Хилда Казасян в Созопол.

# 146

Тя мисля, че имаше ресторант в стария град на Созопол

# 147
Тези дни видях ергенката Магдалена в заведение. Говори силно и превзето, с мърморещ тон, събеседничката изглеждаше отегчена.

Видях и Башар Рахал да се разхожда с жена и бебе в количка навън.

# 148
  • София
Веселин Плачков с малката му дъщеря. Чакахме заедно на светофара пред Южния парк. Той все така небрежно изглеждащ, както и по тв. Детето много симпатично, с колело беше. Много мило се обръщаше той към нея.

# 149

Тя мисля, че имаше ресторант в стария град на Созопол

Точно там я видяхме. Бяхме седнали в ресторанта за вечеря, тя беше на съседната маса.

Общи условия

Активация на акаунт