👁 Знаете ли кого видях - 46 тема

• 80 620
  • 497
  •   1
Отговори
# 120
Преди няколко дни видях Георги ( не Ланеца ) от последният сезон на Биг Брадър. Хубав висок и добре облечен мъж . На живо си е друго да ги видиш риалити героите.

# 121
  • España
Преди седмица видях Том Джоунс на концерт в Марбея . От съвсем близко разстояние …За своите достолепни 85 години изглежда прекрасно и пее …като змей !!!!! После във вип зоната на фестивалния комплекс беше с музикантите си ….на по коктейл предполагам .

# 122
Том Джоунс, ми е любим.Само Дилайла я слушам със смесени чувства.

# 123
  • Бургас
Мани от ИВ я срещам често около нас.

# 124
Мани от ИВ я срещам често около нас.

Коя мани - миглата или предателката/саботьорка?

# 125
Видях Милко Калайджиев, слизаше по тясна алея към плаж Атлиман в Китен. Облечен в бяло, усмихнат, младее.
После видяхме плакат, че има участие в Черноморец на 10 Август.

# 126
Стефка Костадинова - свежа и елегантна

# 127
  • Враца
Стефка Костадинова - свежа и елегантна
Хм.., на снимки от няколко години насам не изглежда свежа, кажи повече Grinning

# 128
Мога да ви кажа че на живо доста звезди на живо изглеждат доста по добре от колкото на камера . Пример ще ви дам с Владо Зомбори той и на екран си изглежда добре де , но камерите му придават един уморен вид а на живо си е друго даже мога да ви кажа че дори свежарка . Никола от Хелс Китчън също е доста по симпатичен на живо от колкото на камерите . Гого от Биг Брадър който също видях миналата седмица е доста по красив също . И един пример ще ви дам със една дама . Милица Гладнишка която също видях наскоро е много сладка . Не знам защо камерите не улавят толкова добре някой известни личности .

# 129
Аз я виждам всяко лято и това определено изглежда по- свежа. Дрехите също имат значение
Джуди Халваджиян видях неглиже

# 130
  • Glasgow
От тези, които камерата не обича мога да добавя бившия министър Николина Ангелкова, много по добре изглежда на живо. Не казвам, че е мис България, но наистина никак не я обича камерата, има приятно присъствие и хубава фигура.

# 131
Може би има хора който не са толкова фотогенични най вероятно . Йоанна Темелкова на живо също изглежда доста по добре от колкото на камера . Атанас Колев също .

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 20:33 от Жасмина 94

# 132
Ангелкова след операцията на носа стана малко по-симпатична, да.

# 133
  • Glasgow
Аз съм я виждала преди операцията, не беше така ръбата както излиза на снимките. Може би не фотогенична, а и в движение хората изглеждат различно, мимики, жестове. Аз на снимки винаги съм 'набурсучена' по майка ми, защото никога не се усмихвам като позирам, на живо някои ме намират по приятна, защото се смея

# 134
Аз на снимки мога да кажа че също изглеждам доста навъсена . Явно наистина си е до камерите а не толкова до човека.  Пък и има обратни случая на камера да изглеждат по добре пък на живо не. Тото от " Сканау " ми е такъв пример . На живо е един такъв крив темерут с високо самочувствие на незнам на какво се дължащо но както и да е .

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 13:14 от Жасмина 94

Общи условия

Активация на акаунт