👁 Знаете ли кого видях - 46 тема

• 57 011
  • 344
  •   3
Отговори
# 30
  • София
С Явор Гърдев щяхме да се блъснем вчера пред една от залите в Топлоцентрала. 😃
Не беше в най-добрата си форма.

# 31
Владимир Зомбори преди участие. И той на живо ми се стори по-млад и дребен, отколкото ми изглежда по ТВ. Явно камерата добавя килограми, ръст и години Flushed

# 32
  • София
Имаше един период преди години, много често виждах Рут Колева, явно живееше в нашия квартал тотава. Спомням си на живо колко слаба беше всъщност, а по телевизора изобщо не изглеждаше така.

# 33
  • София-Младост
Филип Буков вчера, снимаше се с фен. Усмихнат.

# 34
Имаше един период преди години, много често виждах Рут Колева, явно живееше в нашия квартал тотава. Спомням си на живо колко слаба беше всъщност, а по телевизора изобщо не изглеждаше така.
Има нещо. По същия начин Рачков го видях на много неочаквано място по много особен повод и изглеждаше в пъти по-слаб и дребен.
Само Любо Ганев си е гигантски навсякъде Laughing

# 35
DJ Дамян Joy На Азис е заприличал. Изпечен до черно с рунтава коса и много татуси

# 36
Доста нелепо изглежда по телевизията,представям си на живо
Той още ли е с Ваня?

# 37
На живо на мен ми харесва ,доста е секси с тази присадена коса Smiley  ,а и зъбите като си е оправил .

# 38
  • София
Панайот Панайотов певеца преди време в Надежда.С боядисана коса ,която не го правеше по млад .

# 39
На живо на мен ми харесва ,доста е секси с тази присадена коса Smiley  ,а и зъбите като си е оправил .
Секси?! Замина ми либидото поне за седмица. Жив м@нгал с татуси като врата на обществена тоалетна е

Диана Любенова и мъж видях. Той съвсем на дядка е заприличал откакто спря да си боядисва косата

# 40
Баскетболистът от близкото минало Калоян Иванов в Свищов, в местен ресторант. Много готин и чаровен.
Като фенка на баскетбола много се накефих RelaxedRelaxedRelaxed

https://www.instagram.com/kokoivanov55?utm_source=ig_web_button_ … =ZDNlZDc0MzIxNw==

# 41
Всеки сам си преценя, но преди и сега има огромна разлика
В момента е с друга прическа

Видях поетът Ваньо Вълчев (Телефонна любов, А дали е така, Огън от любов...все прекрасни песни) да кара колело. Да е жив и здрав! На 87г е

# 42
Рускинята Мария Чекмарьова (или бесарабска българка ли беше?) от предишния сезон на "Ергенът". Видях я днес в мол Парадайс...
Не е хубаво така да се говори (още повече, че е бременна), но е изключително нелицеприятна. На мен още във формата не ми харесваше. На живо е наистина много грозно момиче...

# 43
Ал. Кадиев с дъщеря си и приятели

# 44
  • София-Младост
Ал. Кадиев го видях наскоро пред НДК...не знам защо смятах, че е нисък.

Общи условия

Активация на акаунт