Пазаруване от LC Waikiki - тема 10

• 4 198
  • 70
  •   1
Отговори
# 15
  • София
А в Мол България няма ли вече?

Имам днес съобщение за върнати пари от върната поръчка, а пари няма...колко време след съобщението да ги чакам?
Последно, преди месец когато ходих си имаше магазин на LC Waikiki в Мол България. Предполагам, че още си е там.

# 16
Няма никакъв контакт с Уайкики. Крият ли се, какво?

# 17
Влезте в профила си, има раздел "Съобщения", и после "Нов". Отваря се контактна форма.

# 18
Благодаря! Flowers Bouquet

# 19
Скоро не съм влизал, та не знам колко ново е това съобщение. Какво е това ново приложение при условие, че новото го пуснаха скоро?

Цитат
ОЧАКВАЙТЕ НОВО ПРЕЖИВЯВАНЕ!

Скоро ще пуснем ново приложение и ще актуализираме уебсайта си за по-удобно пазаруване
! След като новото приложение заработи, не забравяйте да го изтеглите, за да можете да продължите да пазарувате при нас. Ще ви уведомим, когато то е готово.
Когато новият облик заработи, ви очаква малка изненада това е нашият начин да ви благодарим!

# 20
Здравейте, доставят  ли в рамките на седмица тези дни в любимото Уайкики? Отдавна не бях поръчвала, след като с номер L ми бяха пратили неща XXL и ги раздадох на роднини.

# 21
Доставката им е бърза. Обикновено за 3-4 дена получавам пратките, ако не влизат събота и неделя. Поне моите наблюдения са такива. При друг може да е различно.
Връщането е проблемно всеки път.

# 22
  • Пазарджик
Доставката е до 3-4 раб.дни,връщането е около 14 дни. Последния път като връщах беше по-кратко,върнах на 16.07.и сумата ми беше възстановена на 23.07 т.е.1 седмица.

# 23
Винаги доставят мн бързо при мен до 2,3 дни...С връщането не съм имала проблем също,но си е по-бавничко.

# 24
  • sofia
Скоро не съм влизал, та не знам колко ново е това съобщение. Какво е това ново приложение при условие, че новото го пуснаха скоро?

Цитат

Скоро ще пуснем ново приложение и ще актуализираме уебсайта си за по-удобно пазаруване
! След като новото приложение заработи, не забравяйте да го изтеглите, за да можете да продължите да пазарувате при нас. Ще ви уведомим, когато то е готово.
Когато новият облик заработи, ви очаква малка изненада това е нашият начин да ви благодарим!
Вече има ново приложение, от тези дни. Уж изглежда по-добре, а не намирам функция за селектиране по размер.

# 25
  • София
Мда, в новото приложение вече е "шаршаф" Simple Smile

# 26
Аз въобще не мога да го инсталирам това. Цъкам, инсталирам и после ми дава, че има проблем и пак да инсталирам и така цяла сутрин и ми писна.

# 27
Скрит текст:

Цитат

Вече има ново приложение, от тези дни. Уж изглежда по-добре, а не намирам функция за селектиране по размер.
При мен има такъв филтър.

Приложението работи бързо. Засега ми харесва.

# 28
  • sofia
И при мен се появи, но когато избереш конкретна по-малка група артикули, но пък няма такъв за цвят. Преди май беше по-добре организирано.

# 29
Свалих новото приложение обаче в момента изскача едно съобщение в синьо и не мога да навигирам изобщо в различните функции. Идея как да го оправя?

Общи условия

Активация на акаунт